BEZITE OD BEOCITYa. KOD njih Platite da imate ADSL a oni vam na svim sajtovima CISKO tehnologijom ogranice protok na nivo DIAL UPa. Od njih pobegoh kod drugog i rodih se. Neki film kod njih sam skidao 6 dana a kod Telekoma za 3 sata. Pa vi vidite i uporedite te barabe koji novac na prevaru otese, sa drugim provajderima. A tehnicka podrska samo sto vam majku ne psuje. Zucnete li lepo i kulturno a oni vam zaprete da ce da vam ugase nalog koji ste platili.Meni su zapretili da ce da mi ugase DIAL UP nalog na kome imam jos 80 sati. Inace ako Emailom saljete molbu nekom drugom provajderu da pobegnete od njih, oni procitaju postu i ne daju vam da je skinate sa sajta. U prelasku na drugog ADSL provajdera sam koristio moj kod njih uplacen Dial Up, A, moj Email, celo pre podne nisam uspeo ni da otvorim postu, da vidim odgovor od drugog provajdera, jer su mi svakih 10 sekundi prekidali vezu.
ja sam im se zalio ali ne vredi,rekli su mi da ako predjem na neki drugi provajder da nikada vise necu moci d aimam adsl...koji lopovi strasno!!!ocu i ja da predjem na neki drugi provajder ali na koji ???
Odes kod njih da raskines ugovor(lokal pored filozofskog), kazes da su ogranicili download i da je to razlog... Ja sam to uradio i sve je bilo ok. Posle u telekom, a sada cu da bezim i od njih, idem u sbb. Samo napred...
ja imam beotelnet i apsolutno sam zadovoljan za 11 meseci koliko ga imam imao sam samo 4-5 puta da net nije radio i to je nesto do telekoma bila tako za sada samo pohvale
Uvoznici Interneta u Srbiji su Telekom,SBB i Verat. Svi ostali su preprodavci. Agregacija 1:1 sto se tice Adsl-a,je samo u Telekomu i Veratu,ostali to dele....
Vala bas. Vec 3 i po godine sam na Eunetu i vec 2 godine niti su povecavali brzinu, niti to imaju u planu. Da makar dupliraju brzine za korisnike koji su dugo kod njih, ma jok, zabole ih cose. Bitno je da se muze dok moze. Jedina stvar koja valja kod Euneta je njihova tehnicka podrska, koja uvek maksimalno izlazi u susret. Cim se steknu uslovi za SBB, prelazim kod njih, zajebi ovo vise.
:: Ama ba :: ISTA GOVNA :: :: :: - - - - :: :: :: Hvala na informaciji ja sam imao lepo misljenje o beocity-j :: :: :: :: Inace rokam vec godinama eunet adsl skupo ali standard bato :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647776. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.