Evo ga klasican primer zasto nam treba mod... Tema je post your auto-portrait vi otisli do bajseva, godista, benzinaca i dizelasa, nekih levih slika...... =)
Pa autor teme je pitao za godiste... Trebalo bi obrisati sve odgovore koji nemaju linkove sa slikama, zajedno sa ovim.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: Evo ga klasican primer zasto nam treba mod... Tema je post your auto-portrait vi otisli do bajseva, godista, benzinaca i dizelasa, nekih levih slika...... = :: :: Ajmo admini sredite malo ovaj lom = :: :: Pozdrav DaSick-u i ostalima!
to je zato sto smo special force:)) ja znam dobio sam ime po stricu....ko vojvoda
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: i ja rodjen na Svetog Nikolu,slava mi je Sveti Nikola,a zovem se Darko...Nikad mi nece biti jasno a ni mojim roditeljima zasto su mi dali ime Darko :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: ::
castim za par dana,ne brini...ce da padne carska pita i baklave
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: 02.08.1987 znaci na gromovnika sam rodjen, sa zubom:) :: :: http://img691.imageshack.us/i/01082009204.jpg :: a ovako sam docekao svoj rodjus,skoro pa ne zavrsih u hitnoj:) :: @doc :: znaci jos malo pa ces da castis.. :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: ::
Pa srećan rođendan Rašo ! Da nam živiš 150, bar, ostaneš tako dobro raspoložen i dobar lik.
:: Sve sam Strelac, jbt. Ja sam prekjuče, u subotu, proslavio 65-ti. :: 12. 12 1944 :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: u subotu nam rodjendan Special force of PCBERZA...Ekstra!! :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: ::
:: Sve sam Strelac, jbt. Ja sam prekjuče, u subotu, proslavio 65-ti. :: 12. 12 1944 :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: u subotu nam rodjendan Special force of PCBERZA...Ekstra!! :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: ::
Za stare (l)user-e MyDoom-PANDUR(morao sam da promenim nick jer su me prozivali zbog istog-Ivan Pandurovic) Za sve turiste i ljude avanturistickog duha zelim vam dobrodoslicu na Silver Lake(Srebrno jezero)!Ako budete dolazili obavezno se javite da popijemo par bureta piva :) 064/091-58-28
Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour
Pa ja sam rodjen na Svete Vrace - Kozmu i Damjana, pa nisam dobio ime ni Kozma ni Damjan vec Milos :D
Jbg, ljudi nisu tom logikom isli u to vreme :D __________________ Scourge of PCBerza
:: i ja rodjen na Svetog Nikolu,slava mi je Sveti Nikola,a zovem se Darko...Nikad mi nece biti jasno a ni mojim roditeljima zasto su mi dali ime Darko :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.