puj bre..olosi:D alo bre Rajicu:) pa nasa je uloga ubodaca!!!!
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Ili makar vazelinom u predelu srca da smanjiš bar duševnu bo :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: + :: :: :: :: @skar namazi se onim sredstvima protiv komaraca :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Šta je skar, ne paše ti da malo tebe žensko ubode pa ode :: :: :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: :: ::
Prvo moras da proveris sta posedujes: Stap:Tacna oznaka,tezina bacanja,akcija,karike-e sada sto se karika tice najverovatnije su SIC mada postoji sansa da su prva serija,a u tom slucaju su gore od keramickih.
Masinica:Lezaji,kapacitet,brzina prenosa ili ti gustina zuba na zupcaniku.
Ovo je jako bitno jer najverovatnije se radi o dobrom priboru(Shimano je najbolji na svetu)a Sava i Dunav nisu neke akumulacije pa da mozes da lelemudas po obali.Jedno su dubinke i plovkovi a nesto sasvim drugo varalice,ocas posla ti moze uleteti neman koja ti moze napraviti porpilicnu steu ako si ne pripremljen i ne iskusan.
Rado cu ti pomoci ali bez tacnih oznaka masinice i stapa sam slep.
Brzotrz ti je org naziv,varalice su veliki bum trenutno i veruj mi da ti se niko nece smejati kada ih budes trazio,medjutim veoma je oskudan broj varki u BG-u a nize i da ne govorim. Ako ih ne nadjes povezacu te sa Bojanom(vlasnik),pa ces ih dobiti na kucnu adresu.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Cale odradio nekom rodjaku nesto pa nije naplatio i ovaj ode i kupi mu stap za 300e dvodelni shimano i masinicu s njim, i to stoji ko zna koliko jer sam ja u fazonu da odem i da deljem na plovak jer mi mirnije, a i mozes da chavrljas sa drugima dok cirkate rakicu : :: :: E sad hocu loma da odem da isprobam stap i masinicu imam dunav,savu.. :: :: Se taj brzotrz bas tako zove? da mi se ne smeju ljudi kad odem da trazim :
Tebra kao sto rekoh pacice sam pobacao,nevidjeno rezigniran njihovim ucinkom.Doduse i radom,jer po meni su to jedni od losijih voblera koje sam probao.Doduse moj teren je totalno drugaciji a i moj nacin pecanja,tako da u tim uslovim vobleri generalno nemaju uspeha.
Posto ti nisi postavio slike,evo mojih:
Ovu varalicu sam uzeo na predlog Jan-a Eggersa(duga prica)i dok sam jos bio u fazonu Stuka.Ti kazes pacici su skupi,pa onda bolje da ne navodim koliko sam ja ovu platio,jer kada sam je ja kupio u ovoj boji je postojalo samo 50 modela(pre test)
@Alphacore Haha 300 racunara, sta ti vredi kad nema ko da ti predaje u toj skoli. Neces se ti leba najesti, ako sam ne budes ucio.
Anegdota iz bas te sabacke gimnazije: Predaje profan neku glupost i na jednom racunaru ne radi tastatura, djak za kompjuterom kaze profesoru `molim vas, malo sporije diktirajte posto koristim on-screen keyboard, jer mi ne radi tastatura` Profan je gledao belo, naravno nije imao pojma o cemu prica dok nije prisao i video. E takvi ljudi predaju u toj bednoj skoli. ___________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
Pa neki likovi jednostavno nisu zakacili svoje slike a neki su mozda zakacili bratove... dok su pojedini okacili i svoje i bratove...
Ja sam nakacio moje...
Jedino me onaj majstor sa bakenbardima intrigira jel njegova `genuine` slika ili je neki akvarel...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Sladak ovaj Garic,haker pravi! :: :: Da li je Skyfire postovao svoj portretic?Bas bih voleo da vidim tog hakera :: :: Mogao bi i Raich da mu da jedan skrin-upload-face-shot: :: :: Eto,bar sam temu kovnuo na vr` :: :: P.S. evo mene pre godinu i par dana,a i malo jace.Los sam soft/hrard/klokadzija,ali to mi mu je :: :: http://img840.imageshack.us/img840/74/lf7bd64305feb65977d60i4.jp :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: Sa zenba direct : :: :: :: :: http://ultraphoto.org/images/8coeze2xsc56pdv4dz9c.jp :: :: :: ::
Na jednoj si ispao dlakav ko mačak i imaš rep. Nisi nešto bio u elementu taj dan?
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
:: :: Posto je ranije bilo konfuzija ko je ko na coporativnim slikam :: ja sam uglavnom muski na ovim slikama.. :: :: http://www.mediafire.com/?5288805t1v2ywl ::
:: Na jednoj si ispao dlakav ko mačak i imaš rep. Nisi nešto bio u elementu taj dan :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: :: :: :: :: Posto je ranije bilo konfuzija ko je ko na coporativnim slikam :: :: ja sam uglavnom muski na ovim slikama.. :: :: :: :: http://www.mediafire.com/?5288805t1v2ywl :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.