Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
HWBOT Compettion!
STRANA 2 OD 2
SkyFire ... 26.06.2008. 15:23 #60536

status: user
broj poruka: 18472
Miso u okviru HWBOT Compettion-a napravi i zaseban thread na temu istog a zvace se Diskusije
na temu HWBOT Compettion-a...Znas na sta mislim...Zaseban Thread gde ce ljudi moci da daju svoje komentare kako i sta da overclokuju i nameste svoje masine u odnosu na druge usere...Vec si i ti sam to pomenuo tako da je najbolji nacin ovako nesto...

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
2m4Y re: 27.06.2008. 13:28 #60623

broj poruka: 2355
...ja imam na sve to jos jedan predlog, ...posto bi se svi ti podatci lepo skupljali, mogla bi se uraditi baza, na osnovu koje bi ljudi jednostavno mogli uneti procesor, grafiku isl. i baza bi vratila odprilike genericke vrednosti jacine te konfe! A na osnovu toga bi ljudi mogli znati sta dobijaju za svoje pare i sta mogu gurati na odredjenoj masini!

Svi znamo odprilike, sta znaci 7000 u 3D Marku 06 isl. Prema tome, nije uopste losa ideja, ali mi se ne svidja onaj deo sa, ja imam ovo, ja imam ono, moje je jace itd.

Podrzavam ovo, kao sto kolega rece, u sportskom duhu, a i u korist svih PC korisnika, entuzijaista...

Pozz...
SkyFire Re: re: 27.06.2008. 18:51 #60652

broj poruka: 18472
Naravno..Ipravno razmisljanje...A za to `Ja imam ovo-ono` toga sigurno nece biti jer ljudi nisu ovde takvi...Nek se prepucavaju na benchu ko hoce,tamo je mesto za takve stvari...

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

:: ...ja imam na sve to jos jedan predlog, ...posto bi se svi ti podatci lepo skupljali, mogla bi se uraditi baza, na osnovu koje bi ljudi jednostavno mogli uneti procesor, grafiku isl. i baza bi vratila odprilike genericke vrednosti jacine te konfe! A na osnovu toga bi ljudi mogli znati sta dobijaju za svoje pare i sta mogu gurati na odredjenoj masini
::
:: Svi znamo odprilike, sta znaci 7000 u 3D Marku 06 isl. Prema tome, nije uopste losa ideja, ali mi se ne svidja onaj deo sa, ja imam ovo, ja imam ono, moje je jace itd
:: Podrzavam ovo, kao sto kolega rece, u sportskom duhu, a i u korist svih PC korisnika, entuzijaista..
:: Pozz...
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs