:: :: Back na operi ne radi kako treba. Daj resite vise to. Ne zelim da imam poseban browser samo za ovaj sajt. Za ostalo svaka cast. Pozdrav ::
Samo da nam još malo pomogneš. Back bi trebalo da radi na svim browserima prilikom pregleda cena. Ukoliko mislis na forum i back, onda moraš da se još malo strpiš jer forum još nije prerađen. Proveri back prilikom pregleda cena pa nam reci da li tamo fukcioniše. Hvala i poz.
Ovako https://www.pcberza.rs/search kad odete tamo recimo ukucaj 4870 i dole kucaj u cenu proizvoda RSD 5000-25000 videces da nista nece naci, jer racuna cenu umesto u dinarima u evrima. Momci popravite to . Sky ne moze nVidia slika da bude, ATI rules, jesmo li vas dobili juce na glasanju,...
:: Ovako https://www.pcberza.rs/search kad odete tamo recimo ukucaj 4870 i dole kucaj u cenu proizvoda RSD 5000-25000 videces da nista nece naci, jer racuna cenu umesto u dinarima u evrima. Momci popravite to
Evo sada sam probao i sve lepo radi. Pronašao je sve što treba. Da ti možda nisi tražio 4870 i kategoriji Matične ploče jer ona kao default grupa stoji u pretaživaču?
podrzavam u potpunosti!!! Ali komponente bi stvarno trebale da idu od jeftinijih ka skupljim,jer mislim da vecina ljudi prvo gleda jeftiniju i srednju klasu komponenti!!!
Ne FF 3.03, tamo je ispisano pretrazi sve kategorije, sve prodavnce, ostalo sto ima sve, sad sam uradio i nista nece da izbaci. Nekako samo prebacuje u evre, ista stvar i u Operi, izbrisao sam Cache u FF-u ali opet ista prica, neka proba jos neko mozda je neki virus, ali komp mi je cist skenirao sam ga. I da ako moze kod onih kategorija da se napravi grublja podela, jer mnogo mora da se mota do kraja i tesko se nalazi zeljena kategorija, da bih nasao recimo graficke trebala su mi dobra 2 minuta, to nece biti problem ako ga koristis 100 puta ali ako koristis prvi put moze biti problema.
Pozdrav!
:: :: Ovako https://www.pcberza.rs/search kad odete tamo recimo ukucaj 4870 i dole kucaj u cenu proizvoda RSD 5000-25000 videces da nista nece naci, jer racuna cenu umesto u dinarima u evrima. Momci popravite to :: :: Evo sada sam probao i sve lepo radi. Pronašao je sve što treba :: Da ti možda nisi tražio 4870 i kategoriji Matične ploče jer ona kao default grupa stoji u pretaživaču :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Željko Arnautović :: PC Berza d.o.o :: ::
:: Ne FF 3.03, tamo je ispisano pretrazi sve kategorije, sve prodavnce, ostalo sto ima sve, sad sam uradio i nista nece da izbaci. Nekako samo prebacuje u evre, ista stvar i u Operi, izbrisao sam Cache u FF-u ali opet ista prica, neka proba jos neko mozda je neki virus, ali komp mi je cist skenirao sam ga. I da ako moze kod onih kategorija da se napravi grublja podela, jer mnogo mora da se mota do kraja i tesko se nalazi zeljena kategorija, da bih nasao recimo graficke trebala su mi dobra 2 minuta, to nece biti problem ako ga koristis 100 puta ali ako koristis prvi put moze biti problema :: :: Pozdrav ::
Mislim da ti pokušavaš da koristiš stare stranice a, one više nisu aktivne. Tako da sam ja sada obrisao stare module i mislim da sada više nećeš imati problema. Naime stranica https://www.pcberza.rs/search više ne postoji a, do grafičkih se dođe vrlo lako. Nama bi više odgovaralo da mi idemo na grublje podele jer je onda manje posla ali za posetioce to nije dobro. Da bi dobio grafičke potrebno je samo da odeš na komponente pa na grafičke i dobijaš listu svih grafičkih. Sada imaš veliki broj mogućnosti. Možeš da pregledaš sve grafičke ili da u filteru uneseš model ili deo oznake, da ograničiš po ceni, itd... a, možeš i da ideš dublje pa da izabereš PCI-E pa ako ni to nije dovoljno još dublje da izabereš ATI pa itd... Na početku uvek dobiješ listu svih proizvoda date grupe a, na tebi da je suziš izbor na ono što te interesuje.
imaš brzu pretragu koja će se uskoro naći i na home page.
Svuda gde stoji `Unesite model ili naziv proizvoda?` možeš da uneseš uvek tako da dobiješ ono što tražiš.
Recimo: želim grefičku 9800 od 512MB ali samo od asus-a
lepo uneseš: asus 9800 512 i dobiješ ono što si tražio. Zatim možeš taj rezultat preko filtera još da koriguješ na primer da postaviš i određenog prodavca, itd....
Ono sa klasifikacijom i rsd/eur je bio problem na je bio problem https://www.pcberza.rs/search, a posto ona vise ne postoji nema problema, samo jos jedan stvar, posto je ogroman broj ljudi navikao na https://www.pcberza.rs/search da pretrazuje komponente, kad odu tamo videce da to vise ne postoji i zacudice se i otici kod vasih suparnika. Mozda kada biste na https://www.pcberza.rs/search napravili samo link za https://www.pcberza.rs/komponente, kako bi ljudi znali da jos postoji taj search mehanizam i gde se nalazi,...
Pozdrav!
:: :: Ne FF 3.03, tamo je ispisano pretrazi sve kategorije, sve prodavnce, ostalo sto ima sve, sad sam uradio i nista nece da izbaci. Nekako samo prebacuje u evre, ista stvar i u Operi, izbrisao sam Cache u FF-u ali opet ista prica, neka proba jos neko mozda je neki virus, ali komp mi je cist skenirao sam ga. I da ako moze kod onih kategorija da se napravi grublja podela, jer mnogo mora da se mota do kraja i tesko se nalazi zeljena kategorija, da bih nasao recimo graficke trebala su mi dobra 2 minuta, to nece biti problem ako ga koristis 100 puta ali ako koristis prvi put moze biti problema :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: Mislim da ti pokušavaš da koristiš stare stranice a, one više nisu aktivne. Tako da sam ja sada obrisao stare module i mislim da sada više nećeš imati problema :: Naime stranica https://www.pcberza.rs/search više ne postoji a, do grafičkih se dođe vrlo lako. Nama bi više odgovaralo da mi idemo na grublje podele jer je onda manje posla ali za posetioce to nije dobro. Da bi dobio grafičke potrebno je samo da odeš na komponente pa na grafičke i dobijaš listu svih grafičkih. Sada imaš veliki broj mogućnosti. Možeš da pregledaš sve grafičke ili da u filteru uneseš model ili deo oznake, da ograničiš po ceni, itd... a, možeš i da ideš dublje pa da izabereš PCI-E pa ako ni to nije dovoljno još dublje da izabereš ATI pa itd... Na početku uvek dobiješ listu svih proizvoda date grupe a, na tebi da je suziš izbor na ono što te interesuje. :: :: poz
Kad se klikne na polje za unos pretrage ili cene, treba da odradite da se text u tom polju brise...cisto da ne bik moro svaki put da brisem...sitnica...
:: Kad se klikne na polje za unos pretrage ili cene, treba da odradite da se text u tom polju brise...cisto da ne bik moro svaki put da brisem...sitnica.. :: :: Overclocking is the way of life!!! :: ::
To i jeste tako naparvljeno ali mora da se omogući javascript za pc berzu. Predpostavljam da je u pitanju firefox i add-on No-Script. Ako jeste potrebno je da se uradi allow https://www.pcberza.rs ili još bolje allow all this page.
:: :: :: :: Back na operi ne radi kako treba. Daj resite vise to. Ne zelim da imam poseban browser samo za ovaj sajt. Za ostalo svaka cast. Pozdrav :: :: :: :: Samo da nam još malo pomogneš. Back bi trebalo da radi na svim browserima prilikom pregleda cena. Ukoliko mislis na forum i back, onda moraš da se još malo strpiš jer forum još nije prerađen. Proveri back prilikom pregleda cena pa nam reci da li tamo fukcioniše. Hvala i poz :: :: Upravo mislim na forum i back. Prilikom pregleda cena radi odlicno. Drago mi je da pomazemo jedni drugima. Pozdrav
Sve radi fino. Moje teme i moje odgovore sam malo teže uočio ali su po meni pun pogodak. Jedino što mi se ne sviđa jeste kako je rešeno grafički/dizajnerski search. Konkretno mislim na `unesite model ili naziv p` i što su u poljima u kojima ima mesta svi tekstovi uz levu stranu. Justify ili umanjite malo slova, a naslov brza pretraga uvećajte. Polja bi mogli da uokvirite malo debljom linijom. Kombinacija plave i crne je super(sledeća strana/zadnja strana) i mogli bi ste da je primenite i na forumski deo, mada kapiram da ste hteli namerno da bude drugačije.
1. Ja i dalje ne vidim da ste implementirali da korisnici mogu da ostavljaju komentare na kupljene proizvode. A to je jedna od kljucnih stavki pri odabiru komponenti. Ja sigurno necu da kupim komponentu za koju je 80% korisnika reklo da je losa. Ta povratna informacija od korisnika je znacajna pri kupovini.
2. I naravno glasam za sortiranje cena od nizih ka visim.(default)
3. Da li mi se to samo cini ili sada jedan te isti proizvod se pojavljuje vise puta jer ga ima kod vise dilera?!?!mislim jea....
slova su mnogo sitna!!! Pa vecina nas sto provodimo dosta vremena uz komp nosi `snajpere`!!!! Oci me bole od sitnih slova i naprezanja da ih procitam!!! Dajte povecajte slova plz!!!!!!!!
da uz svaki proizvod tipa cpu moze da se napise komentar tako dao ini koji hoce da pazare znaju kako se dosad pokazao slika obavezno uz proizvod,mozda pravi vise posla ali bolje kad ste krenuli da to odradite
Osetan napredak. Sve pohvale. Mnogo brze radi berza na Operi nego ranije. Sve promene su na bolje, po mom misljenju.
Ostalo jos da se resi `back` na forumu.
I sugestije: 1. Kada izaberem konkretan model npr. graficke kartice, nestanu opcije sa vrha za izbor modela. Zasto ? Ostavite ih na vrhu. 2. Sada kucam poruku u Operi i slova su mi veoooma sitna. Jel` to `do vas` ili mi je bebac nesto uneredio lupajuci po tastaturi malocas ? 3. Uvedite filter za reci poput onih od malocas u raspravi na temu `Deneb itd`. I obrisite po neku poruku sa psovkama.
P.S. Evo pogledajte samo logo koji Skar ima na kraju poruke. Buahahaha. Filter
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
@skar :: da uz svaki proizvod tipa cpu moze da se napise komentar tako dao ini koji hoce da pazare znaju kako se dosad pokazao slika obavezno uz proizvod,mozda pravi vise posla ali bolje kad ste krenuli da to odradit
Sada smo preusmerili da berza bude klasičan agregator cena odnosno proizvoda. Tako ćete uvek imati uvid u sve proizvode bez mogućnosti većih grešaka a, uskoro, kako koji prodavac to omogući, moćićete da za svaki proizvod pogledate sliku, detaljan opis i specifikaciju kod prodavca a, i da naručite on-line ukoliko to prodavac omogućava. Pareleno sa ovim u izradi je i enciklopedija hardvera i u istoj ćete moću pogledati naše specifikacije opise, ali i da se ostave komentari i utisci o svakom proizvodu kako bi svaki kupac imao određenu sliku o kvalitetu proizvoda.
to je stara narodna poslovica, sto znaci da ako si vec zapoceo poso` odradi ga kako valja il ga uopste nemoj ni pocinjati bem` mu sveca od kad je `guza`ruzna rec
:: @ska :: :: da uz svaki proizvod tipa cpu moze da se napise komentar tako dao ini koji hoce da pazare znaju kako se dosad pokazao slika obavezno uz proizvod,mozda pravi vise posla ali bolje kad ste krenuli da to odradit :: :: Sada smo preusmerili da berza bude klasičan agregator cena odnosno proizvoda. Tako ćete uvek imati uvid u sve proizvode bez mogućnosti većih grešaka a, uskoro, kako koji prodavac to omogući, moćićete da za svaki proizvod pogledate sliku, detaljan opis i specifikaciju kod prodavca a, i da naručite on-line ukoliko to prodavac omogućava. Pareleno sa ovim u izradi je i enciklopedija hardvera i u istoj ćete moću pogledati naše specifikacije opise, ali i da se ostave komentari i utisci o svakom proizvodu kako bi svaki kupac imao određenu sliku o kvalitetu proizvoda :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.