Pa evo ovako da ti kazem, slike ti ne trebaju ni za q, text obrasci moze samo ono kakav ti je komp, nivoi user-a moze, a za moderatore nisam nesto bas i jel neko provaljuje da se admini uopste ne oglasavaju,...
Prvo i osnovno ovo je PC Berza a tek onda forum. Da li je ozbiljan ili nije, da li ima kvalitetnih odgovora ili nema, itd... ...to je vec nesto za raspravu. Definitivno ne bi bila greda da ima slika ali to onda povlaci veliki skladisni prostor koji vlasnici po svemu sudeci ne zele da zakupe, a to opet povlaci i povecan saobracaj to pak opet povlaci nova unapredjenja koja vlasnici takodje ne zele da zakupe itd...
Ne treba prostor na disku za nase avatare.... nek dozvole da linkujemo svoje avatare ... Slazem se .... @ Zeljko .... to je za 20 dana... pitacemo opet.
- - - -
:: Prvo i osnovno ovo je PC Berza a tek onda forum :: Da li je ozbiljan ili nije, da li ima kvalitetnih odgovora ili nema, itd.. :: ...to je vec nesto za raspravu :: Definitivno ne bi bila greda da ima slika ali to onda povlaci veliki skladisni prostor koji vlasnici po svemu sudeci ne zele da zakupe, a to opet povlaci i povecan saobracaj to pak opet povlaci nova unapredjenja koja vlasnici takodje ne zele da zakupe itd.. :: :: Uzmi ili ostavi.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
uvek odlepim kada treba ca ctrl+c ctrl+v nekoliko linkova... ocenjivanje (pozitivno) je extra fora. a i negativno da svi znaju kada sam lose raspolozen :)
Aktivan sam samo na ovom forumu, ali sam imao prilike da da posetim neke druge, tako da ovo što su Mašina i ostale kolege naveli kao mane stvarno treba da se popravi, tj. omogući. Kolege, dobijate još jedan glas za promene.
I ja sam aktivan samo na ovom forumu, kao i ti, samo malo dizajn da se sredi i sve ce biti u redu i to ocenjivanje,...
Pozdrav!
:: Aktivan sam samo na ovom forumu, ali sam imao prilike da da posetim neke druge, tako da ovo što su Mašina i ostale kolege naveli kao mane stvarno treba da se popravi, tj. omogući. Kolege, dobijate još jedan glas za promene :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: ::
99 % vas koristi firefox...imate lincification ili tako nesto...plugin za firefox da jednim klikom otvarate sve linkove (kao i rapid i ostale stvarcice)....
Inace podrzavam sve ostalo ali tesko da ce doci do promene bilo cega osim za promenu user-a..sve ostalo trazi previse vremena na odrzavanje...nesto cega admini ocigledno nemaju ili ih mrzi ne znam....u svakom slucaju videcemo .
Ajd uzdravlje :)
:: :: uvek odlepim kada treba ca ctrl+c ctrl+v nekoliko linkova... ocenjivanje (pozitivno) je extra fora. a i negativno da svi znaju kada sam lose raspolozen :)
Posto ubacivanje tema nije problem mozda bi mogli da ubacite temu `dobrodoslica i upoznavanje` ili slicno gde bi se novajlije predstavile ostalim forumasima...
Ma ovo je jedno veliko njesra!!! Već treći-četvrti put mi se dešava da me sistem automatski izloguje dok pišem neki malo opsežniji odgovor, tako da kada pritisnem taster odgovori dobijem onu stranicu gde kaže da nisam prijavljen i naravno sve one moje pisanije su izbrisane! To me izluđuje i to je najveća glupost od foruma!! Popravite više to! Ili povećajte vreme autologoff-a ili se lepo modernizujte pa uvedite opciju autologovanja.
Linux user #457299, Ubuntu user #22262, Ubuntu Serbia user #738
P.S. Evo! Promenio sam i potpis u podešavanjima, a ovde i dalje stoji stari potpis! Još jedan bug! Mislim stvarno...
Ja sa Operom nemam taj problem sa nestajanjem teksta, jer čuva prethodnih par stranica i kada mi istekne logovanje, samo BACK i COPY/PASTE posle sledećeg log in-a.
Glavni štab.
:: :: :: Ma ovo je jedno veliko njesra!!! Već treći-četvrti put mi se dešava da me sistem automatski izloguje dok pišem neki malo opsežniji odgovor, tako da kada pritisnem taster odgovori dobijem onu stranicu gde kaže da nisam prijavljen i naravno sve one moje pisanije su izbrisane! To me izluđuje i to je najveća glupost od foruma!! Popravite više to! Ili povećajte vreme autologoff-a ili se lepo modernizujte pa uvedite opciju autologovanja :: :: Linux user #457299, Ubuntu user #22262, Ubuntu Serbia user #738 :: :: :: P.S. Evo! Promenio sam i potpis u podešavanjima, a ovde i dalje stoji stari potpis! Još jedan bug! Mislim stvarno.. :: :: Novi potpis (pisan ručno nažalost): :: :: Windows free with Fedora 10
Jao najjači je zvuk na kraju, iz pozadine. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Prekinuo sam se od smeha kad sam video ovo.... :: :: Independence is a state of mind :: :: :: :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=Uqt3Zb7BIt :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.