Kao što sam i naveo, razmena banera sajta vojvodinacafe.com je napravila ovu zbrku. Na pozorista.com koji sam naveo, sve je već sređeno, a uskoro i na pc berzi. Da ne bi došlo do zabune, ne znači da je portalt vojvodinacafe direktno kriv jer to sigurno nije do njih već do nekog sajta koji učestvuje u njihovu razmenu banera.
Pre ili kasnije pojaviće se, sve zavisi od provajdera (pristupne tačke) kao što i sam znaš, tako da neki dobiju informaciju ranije neki kasnije. Takođe, kada sredimo problem važi isti princip, kod nekog će ranije da nestane upozorenje kod nekog kasnije.
:: nikakav problem vezi sa upozorenjim :: :: :: A N G E L :: :: ::
JA uopste nisam imao problem sa ovime evo vec par dana otkad traje ova ``fama``, ali ja imam avast i nemam potrebe da instaliram nod bas zbog tih gluposti, za druge antivirusne programe ne znam kako funkcionisu.... Avast rules
Iimam i ja Avast pa mi se opet pojavljuje problem.
The Way It`s Meant To Be Played
:: JA uopste nisam imao problem sa ovime evo vec par dana otkad traje ova ``fama``, ali ja imam avast i nemam potrebe da instaliram nod bas zbog tih gluposti, za druge antivirusne programe ne znam kako funkcionisu.... Avast rule :: :: ::
Meni ide po ovom fazonu, siba nekoliko tema na sajtu, i cim se prva pojavi reported attack site odmah slede i ostali linkovi, znaci recimo na temi 1 mi nije prijavilo attack site, ja udjem u temu 2 prijavi, onda mi prijavljuje i na temi 1 attack sajt, sto se odmah nije dogodilo, mozda clear cache odradi posao ali ne znam.
Jao ljudi, ovo nema veze sa antivirusom koji koristite. Avast ovo, avg ono, avira to...gluposti! Ja sam na Fedori i dalje mi izlazi ovo Attack obaveštenje. Pročitajte detaljnije to obaveštenje koje Google izbacuje i kako Firefox proverava sajtove kod njih...i šta to tačno znači.
Kad Kovle kaže da je Avast onda je Avast. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Jao ljudi, ovo nema veze sa antivirusom koji koristite. Avast ovo, avg ono, avira to...gluposti! Ja sam na Fedori i dalje mi izlazi ovo Attack obaveštenje. Pročitajte detaljnije to obaveštenje koje Google izbacuje i kako Firefox proverava sajtove kod njih...i šta to tačno znači :: :: Windows-free with Fedora 10 :: ::
AMAN dokle će ovaj Attack da zajebava??? Nema ga, nema ga...i ono odjednom BAM! Crveni se Attack site!!! ....baš kada sam napisao poduži odgovor! UFFFfffffffffffff
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.