Ne treba nekome ko je tek uzeo računar ili pita osnovna pitanja komplikovati život sa zavojnica, tranzistorima , MOS FET-ovima.....itd...toliko. :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: ::
Baci neku svoju sliku, sem strucnosti i visine lose bi bilo zakljuciti... ...
05.07.2009. 21:59
status: user broj poruka: 1187
Da si coro, bubuljicav itd. i tsl.Demantuj to, a za frustracije, nadam se trenutne, verovatno izazvane onima koji ama bas nista neznaju o ranije pomenutom, znamo, ili bar mislimo...
Uh MACHINE al si dvolican.Kazes Pigmeje a znam da si mislio na Pigmejke koje ti od prilike dodju do stomaka pa mogu stojeci ..znas vec kako to ide..Perverznjaku jedan.
By the way,definitivno te neki nisu shvatili i pokusavaju vesto i dalje da filozofiraju.Tuga!
I am cured,now i can see only RED colour ATI is way of life
:: Pa nisam nesto mnogo visok, ~180cm :)) :: :: Za Skandinavce sam nizak, za Pigmeje sam visok, kako se uzme i sa koje se strane gleda, sve je relativn :: :: :: :: :: :: Jako je loša ljudska osobina gledati sve oko sebe sa visine. Ne treba nekome ko je tek uzeo računar ili pita osnovna pitanja komplikovati život sa zavojnica, tranzistorima , MOS FET-ovima.....itd...toliko :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: ::
Re: Baci neku svoju sliku, sem strucnosti i visine lose bi bilo zakljuciti... ...
05.07.2009. 22:23
status: user broj poruka: 80
Evo ja cu ti reci da je savrsen, a ti mi veruj...
:: Da si coro, bubuljicav itd. i tsl.Demantuj to, a za frustracije, nadam se trenutne, verovatno izazvane onima koji ama bas nista neznaju o ranije pomenutom, znamo, ili bar mislimo.. :: :: :: :: `There`s someone in my head, but it`s not me! :: ::
Bilo je ovde postova da kombinacija Q6600 i recimo neka 4850+ostatak ne sme da ide ispod firmiranih 500W, iako to potera Chieftec od onako lagano 400W. Sledeca stvar neces ti sigurno na racunar koji vredi 1000 evra ili manje da stavis napajanje od 20 evra. A sve ovo sto si ti naveo realno ne zanima kupca, njemu je bitno da radi sto bolje i da dobije sto bolje za te pare, da li ce biti Codegen ili TT napajanje boli ga uvo, kada se nesto pokvari ima garanciju, kada bi video na sta u WinWin Shopu stavljaju Codegen od 400W na komp ti bi pao u komu (komp od 500 evra a Codegen napajanje). A to da su racunarci bubuljicavi neki geekovi koji nigde ne izlaze imaju 50 kila ne bave se sportom kruzi, medjutim vise od 50% racunaraca su sasvim normalni ljudi, ogroman broj pusi cigare, a mali deo ide u teretanu i veoma je napucan, i racunarci imaju neko sveobuhvatno znanje. A ko ne zna koliko mu tacno W treba neka izracuna:
Re: Re: Baci neku svoju sliku, sem strucnosti i visine lose bi bilo zakljuciti... ...
05.07.2009. 22:37
status: user broj poruka: 146
Molim bez provokacija :D
:: Evo ja cu ti reci da je savrsen, a ti mi veruj..
MACHINE je napisao glavni razlog zasto sve redje posecujem ovaj forum. Sve vise je prepucavanja i lamera, a pravih informacija sve manje. Medjutim, stucnih foruma u svim oblastima je sve manje i to iz istih razloga kao i ovde, jer je u genima Srba da sve znaju, sve najbolje rade...jer je sramota pitati nesto, pogotovu ako je to banalna stvar...to je prokletstvo koje nas prati vekovima, i pratice nas jos dugo....dugo...
Medjutim, probleme ove vrste bi nekoliko moderatora i te kako smanjilo.
Baci sliku negde da vie kolk`o si stvarno visok, da nisi ni `coro`, ni ruzan, a ni bubuljicav...
05.07.2009. 22:43
status: user broj poruka: 1187
Da si , nadam se, trenutno isfrustriran, nekim `poznavaocem` iT-a, to se oseti u `zraku`, ali za ovo drugo ces morati da bacis fotku negde, pa nek sude...
Ne sumnjam da je namera bila dobra... Pozdravljam `silaženje` na zemlju. Mnogo je `zanlaca` u poslednje vreme i stvarno često nerviraju. Mnogi od njih stvarno žele da nešto znaju ali nemaju želju da čitaju. Pozdrav svima!
Ne volim da pametujem i da pisem o onome s cime nisam radio ili nemam iskustva... Ali mi se ne svidja sto se svi ovde sad osecaju `pametni`. Ne zelim da prozivam ali te fore Objasnio si `IM` preskocite molim vas Pozdravlajm MACHINE zanimljiv post
P.S. Najvise mi se ne svidja na ovom forumu(zbog cega sam jako slabo aktivan) sto se toliko svadja o nVidia- ATi i AMD- Intel, nekako su svi neprijateljski raspolozeni...
Ajde bre ljudi, manite se sentimentalnosti. Ovaj i svi ostali forumi sluze za razmenu iskustava i znanja. Ne kapiram odakle toliko emocija ovde. Iskulirajte malo, zasto sve shvatate licno? Onaj ko dozvoljava da ga obican post nekog klinca na forumu izbaci iz koloseka, ne znam kako ce proci u zivotu kad mu natrci neka pre*ebotina pa ga zavrne za 5000e? Verovatno ce da zavrsi u ludaru. A najgore od svega je sto sad svi ovde prozivaju `njih` (to su navodno neimenovani napaljeni klinci koji su upropastili forum) koji treba da se prepoznaju. I koje su to fore? Ako ti neko smeta kazi ko ti smeta, sta sad tu uopstavas i prozivas trece lice mnozine? Pa jos ljubomora zbog znanja, pa zavist zbog lepote, to bre postade spanska serija. Pa jos i silni hejteri ovde - mrzim amere mrzim turke mrzim evropu mrzim albance mrzim pedere mrzim ovu vlast mrzim onu vlast mrzim pljujem na sve i sve cu da pobijem. Cemu to?
Nisu ovo provokacije! Pogotovu ne moje. Razumem potrbu da se nesto ovako napise ... U redu je to... U redu je da je neko i rezigniran necim... Cak i da se ne ulazi u razloge, ali... Kad bi svi zbog zvog neznanja, nestrucnosti, novajlije i ostali bili izopsteni, ili bi im se uskratilo pravo, cak i na `glupa` pitanja, sta bi to znacilo, i kamo vodi?!? Machine bi zavrsio kao `perpetuum mobile`, a ni nas ne bi bilio.... I ovo je dovoljno `siroko`, ne treba ga siriti dalje... `Ubacivao` sam se, verovatno i neprimereno, ali mnogi su ovde prozvani...Kako je tek njima?!
pa ovi jesu elektro provodni. Sve to stoji, ali... racunar ili kompjuter je racunska masina.... U davna vremene 1950-1980 glavna fora je bila pisaca masina, a majstori su svoje znanje iz mehanike pokazivali tako sto su cele masine prali, potopi u rastvoj, naulji i onda sedne doktor i radi svoj posao tj neki kreativni rad i kuca. Racunari vise nisu pod velom tajne svi ih koriste, pa cak i oni koji ne znaju nista o njima. Ljudi rade nesto kreativno sa njima. Dakle, mi svi koji znamo mnogo o racunarimo smo oni koji peru masine, i nista vise. Dzabe nama znanje ako nase znanje postoji samo da bi nemok drugom omogucili da kuca. Jer on radi, a mi mu pomazemo u radu
Re: Re: Re: Baci neku svoju sliku, sem strucnosti i visine lose bi bilo zakljuciti... ...
06.07.2009. 17:21
status: user broj poruka: 4228
SLAŽEM SE!!!
Pozdrav!
Vlada
:: Molim bez provokacija : :: :: :: :: :: Evo ja cu ti reci da je savrsen, a ti mi veruj.. :: :: :: :: MACHINE je napisao glavni razlog zasto sve redje posecujem ovaj forum. Sve vise je prepucavanja i lamera, a pravih informacija sve manje. Medjutim, stucnih foruma u svim oblastima je sve manje i to iz istih razloga kao i ovde, jer je u genima Srba da sve znaju, sve najbolje rade...jer je sramota pitati nesto, pogotovu ako je to banalna stvar...to je prokletstvo koje nas prati vekovima, i pratice nas jos dugo....dugo.. :: :: Medjutim, probleme ove vrste bi nekoliko moderatora i te kako smanjilo :: :: :: ::
Ok, neprikladna sala. Ali ne vidim poentu pitanja na forumu kako neko izgleda, koja kola vozi i slicno. Ovde ocigledno postoji ogromna doza ljubomore, i ako se tako nastavi, ovaj forum ce propasti. Najbitnije treba da bude koliko neko zna i ima iskustva, a nazalost takvih forumasa je sve manje, jer se pojavljuju novopecene sveznalice, koje misle da znaju, a nemaju pojma. Ja kao relativno nov clan imam dosta primedbi,i mogu misliti kako je onima koji godinama posecuju ovaj forum... i trude se da nesto promene. Vecina nas je ovde je jer imamo neki problem sa racunarom, zelimo da cujemo druga misljenja sto se tice kupovine, tj. potrebna nam je pomoc. Zasto onda morate da nazovete temu: Pomoc, Upomoc, Opet ja i slicno?! Naziv treba u par reci da opisuje problem, i teme sa onakvim imenima treba brisati. Drugo, gomilaju se iste teme, jer je postao problem koristi pretragu, zbog gomile gluposti koje izbaci, mada neke i mrzi da to rade. Trece, dogovaranja izmedju dve osobe kad ce da se vide, kako je ko uradio prijemni i slicno obavite preko chata, maila, telefona... I na kraju, bilo bi lepo da svako ko resi problem, napise kratak zakljucak teme. Naravno, zahvalna sam svima koji su mi pomogli.
ja realno ne znam mnogo o kompjuterima. Zato su tu bax, skyfire,machine i mnogi drugi koji su voljni da pomognu u svako doba dana i noci.sad sam malo uzeo da radim u BelComputers servisu preko raspusta mnogo su dobri ljudi objasne ti sve sto te zanima i dosta toga sam naucio MACHINE svaka ti je na mestu
Prvo potpuno se slazem sa Josilenkom,ovo je mizerija a jos ide ka gorem.Ljudi ovo je VIRTUELNO!!Pa koji moj djoku onda glumite ludilo tipa top secret ili ti conspiracy theory.Kada sledeci put nekom nesto i neko zasmeta nek lepo kaze sta i ko.Pa da to resimo kao ljudi a ne kao picke,osoba A ili B ili Y!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.