Elektrotehnicku skolu `Zemun`.Smer,Elektrotehnicar racunara(to mi je bila prva zelja).
The Way It`s Meant To Be Played
:: Offtopic sta si upisao :: :: Pozdrav :: :: :: :: Evo ja se prijavljujem za moderatora ako nece niko.Onako sada nista ne radim :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Treba neko prvenstveno objektivan i realan, te na drugom mjestu ozbiljan i odmjeren, a takvih je malo na ovom forumu, mogli bi se na prste nabrojati...
Slazem se za rashu44, OK je lik, takodje OCz, MaliAbner, DSS, bax, servispc (svaki za po neku oblast, nikako jedan za sve) Ne znaci da ostali nisu zasluzili, a mozda sam i nekoga zaboravio, tako da nema razloga da se neko o`sjeca ...
PS: Idem da registrujem novi profil, pa da glasam za sebe kao moderatora...
Tako je psiholoska stabilnost je slaba strana vecine na forumu. A sto se riba tice nisi u pravu bar polovina su ribe ali u dusi ili horoskopu, ja sam u horoskopu.
A sto se tice moderatora da li iko od onih koji kazu da on treba da postoji shvataju da takav covek treba da bude totalno posvecen forumu i da iscitava skoro svaki post, ej bre `prs` na celo pre nego sto Vas emocije ponesu.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Ne bi da se Sky, i PC naljute, nije ovde u pitanju strucnost, jednostavno nisu (po meni) psiholoski podobni za tako nesto. Bax je uglavnom objektivan, konstruktivan i hladne glave. Ovi momci znaju lako da planu, a takvim ljudima ne treba davati vlast u rukama : :: Ima ti pored Baxa mnogi momci koji su OK i koji bi mogli da budu moderatori. :: Nego, jel ste primetili da nema ni jedne ribe na forumu... bruka :: :: JOL :: ::
Iako je ovo tacno, ne bih voleo da budem moderator jer se forum raspao kompletno. Prepun je klinaca koji su izgleda rodjeni sa svim znanjem ovoga sveta. Odlazak Machine-a vam je dovoljan dokaz...
A i povrh svega, imam daleko pametnijih i korisnijih stvari da radim umesto sedenja 24/7 na berzi... __________________ Scourge of PCBerza
:: Isto tako bih predlozio Dauma koji nema `dlake` na jeziku i pravedan je mozda i previse.Siguran sam da bi red zaveo samo tako i da oni koji vole da divljaju bi zavrsili karijeru. :: : ::
... da Vam objasnim da su svi clanovi koji su cesto na forumu potencijalni moderatori. Naime, ponudićemo većem broju članova da imaju mogućnost da održavaju red na forumu pa ko se u određenom trenutku nađe na forumu, isti će i da reaguje. Glupo je a, i zamarno da 1-2 moderatora po čitav dan nadgledaju. Naravno, veoma je lako da se sve izmene i brisanja moderatora sačuvaju pa ko zloupotrebi svoje privilegije, lako možemo da vratimo stanje a, da se istom privilegije oduzmu. Inače, dodaćemo i kategorije clanova ne da bi rangirali clanove već da bi novim clanovima pomogli da svoja pitanja postave na pravu adresu
Hehee!Psiholoska stabilnost?Za nekoga koji se bavi IT-om?Ne poznajem takvog.
:: Tako je psiholoska stabilnost je slaba strana vecine na forumu :: A sto se riba tice nisi u pravu bar polovina su ribe ali u dusi ili horoskopu, ja sam u horoskopu :: :: A sto se tice moderatora da li iko od onih koji kazu da on treba da postoji shvataju da takav covek treba da bude totalno posvecen forumu i da iscitava skoro svaki post, ej bre `prs` na celo pre nego sto Vas emocije ponesu :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Ne bi da se Sky, i PC naljute, nije ovde u pitanju strucnost, jednostavno nisu (po meni) psiholoski podobni za tako nesto. Bax je uglavnom objektivan, konstruktivan i hladne glave. Ovi momci znaju lako da planu, a takvim ljudima ne treba davati vlast u rukama : :: :: Ima ti pored Baxa mnogi momci koji su OK i koji bi mogli da budu moderatori. :: :: Nego, jel ste primetili da nema ni jedne ribe na forumu... bruka :: :: :: :: JOL :: :: :: ::
Dobro, takva postavka mi se dopada, u tom slucaju mi ne bi smetalo da `odrzavam red`, ali necu nikako sad da sebe ili bilo koga drugog nudim za moderatora. Neka admini odluce koga hoce, ja cu da se slozim... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: ... da Vam objasnim da su svi clanovi koji su cesto na forumu potencijalni moderatori. Naime, ponudićemo većem broju članova da imaju mogućnost da održavaju red na forumu pa ko se u određenom trenutku nađe na forumu, isti će i da reaguje. Glupo je a, i zamarno da 1-2 moderatora po čitav dan nadgledaju. Naravno, veoma je lako da se sve izmene i brisanja moderatora sačuvaju pa ko zloupotrebi svoje privilegije, lako možemo da vratimo stanje a, da se istom privilegije oduzmu. Inače, dodaćemo i kategorije clanova ne da bi rangirali clanove već da bi novim clanovima pomogli da svoja pitanja postave na pravu adresu :: :: po ::
Ma u sustini i ne treba moderator, meni je sve OK na forumu. Tu i tamo neka psovka i uvreda, budala uvek i svugde ima i bice, piraterija tu i tamo nista strasno. Mislim da su admini OK i uglavnom efikasno zavrsavaju stvari.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.