...morao sam da napravim prinudnu pauzu pa sam probao samo na svoj nalog . Kao što rekoh, forum nije moj kod pa sam prevideo neke stvari ali za 20-tak minuta biće sve ok.
Pazi da te zeljko ne uhvati... P.S. Vidi radi! Bravo!
:: :: ...moram sam da napravim prinudnu pauzu pa sam probao samo na svoj nalog :: Kao što rekoh, forum nije moj kod pa sam prevideo neke stvari ali za 20-tak minuta biće sve ok. :: ::
Pa dobro,nema ni potrebe za king size avatarima ali makar malo veci...jer ovi su stvarno mali...
:: :: To je u planu ali za neko kratko vreme ostaju ove dimenzije. Inače, neće biti king-size avatari već samo malo veći :: :: :: :: :: :: Samo bilo bi extra kad bi mogli da se malo povecaju avatari...Ovi su bas premali.. :: :: :: :: Independence is a state of mind :: :: :: ::
:: :: Možemo da ubacimo nove smajlije ali nema potrebe za tim. Sada postoje custom avatari pa neće biti jednolično a, to se može videti veći u ovoj temi :: :: :: :: nove smajlije? Ovi su vise smorili. :: :: :: :: :: :: - - - - :: :: POSALJITE VASU NAJNIZU JEDINSTVENU PONUDU ?!!? - :: :: :: ::
E, pa nema hoces-neces :) Salim se, i ja sam pokusao pa ne moze!
:: Custom avatar koji je stavljen ne moze da se promeni i stavi drugi custom avatar :: :: ___________________________________ :: :: Ko ovde ne poludi taj nije normalan. :: ::
Kako ne moze...Pa maloprije ti je bio onaj X-men avatar a sad ti je ovaj...sto znaci da si promenio...A sto se tice smajlica...mogli bi da se ubace novi i to bi stvarno bilo korisno,a bilo bi najkorisnije kad bi smajlice ubacivali u text jednim klikom na njih a ne da moramo da kucamo sm-09 i tako to...
Independence is a state of mind
:: Custom avatar koji je stavljen ne moze da se promeni i stavi drugi custom avatar :: :: ___________________________________ :: :: Ko ovde ne poludi taj nije normalan. :: ::
:: :: Kako ne moze...Pa maloprije ti je bio onaj X-men avatar a sad ti je ovaj...sto znaci da si promenio...A sto se tice smajlica...mogli bi da se ubace novi i to bi stvarno bilo korisno,a bilo bi najkorisnije kad bi smajlice ubacivali u text jednim klikom na njih a ne da moramo da kucamo sm-09 i tako to.. :: :: Independence is a state of mind :: :: :: Custom avatar koji je stavljen ne moze da se promeni i stavi drugi custom avatar :: :: :: :: ___________________________________ :: :: :: :: Ko ovde ne poludi taj nije normalan. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.