Iskreno da ti recem iz mog ugla i ugla mojih kolega vecina pa i on su polusarlatani. Momak umislio a ti si tu mirodjija, da nesto mnogo znate pa se kao fol nesto solidarisete i branite kao tipa pitaj Djoku je li Pera. Znate tu i tamo po koji djavo ali sve skupa veselo :))) To cime se bavite i na koji nacin jeste polukvalifikovani posao. Meni je zao sto vas istina boli. Necu vise tupit prste
lol :))))))
:: Nastup vam je poražavajući i ne priliči čoveku sa 40 godina. Osipate paljbu na čoveka koga ne poznajete, kao što niste ni upoznati sa njegovim poznavanjem materije. Drugo, skoro svi postovi koje je izneo Bax2003 su bili KORISNI za forumaše i REŠILI su probleme mnogima pa samo ti detalji su i više relevantni da čoveku ukažete poštovanje umesto da ga omalovažavate. Da sam ja admin (na vašu sreću nisam) od mene bi popili ban bez upozorenja za ,po meni, bezobzirno i bezobrazno ponašanje prema drugom članu. Ovo je i jedan od razloga što sam se udaljio sa foruma :: :: Shit happens :: ::
Cuvaj se da te ne ukrade neko tako pametnog. ___________________________________________
Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu.
:: Iskreno da ti recem iz mog ugla i ugla mojih kolega vecina pa i on su polusarlatani. Momak umislio a ti si tu mirodjija, da nesto mnogo znate pa se kao fol nesto solidarisete i branite kao tipa pitaj Djoku je li Pera. Znate tu i tamo po koji djavo ali sve skupa veselo :))) To cime se bavite i na koji nacin jeste polukvalifikovani posao. Meni je zao sto vas istina boli. Necu vise tupit prst :: :: lol :))))) :: :: :: :: Nastup vam je poražavajući i ne priliči čoveku sa 40 godina. Osipate paljbu na čoveka koga ne poznajete, kao što niste ni upoznati sa njegovim poznavanjem materije. Drugo, skoro svi postovi koje je izneo Bax2003 su bili KORISNI za forumaše i REŠILI su probleme mnogima pa samo ti detalji su i više relevantni da čoveku ukažete poštovanje umesto da ga omalovažavate. Da sam ja admin (na vašu sreću nisam) od mene bi popili ban bez upozorenja za ,po meni, bezobzirno i bezobrazno ponašanje prema drugom članu. Ovo je i jedan od razloga što sam se udaljio sa foruma :: :: :: :: Shit happens :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.