Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
ZELIMO PROMENE NA FORUMU!!!
STRANA 2 OD 3  
Equinoxe Re: re.ZELIMO PROMENE NA FORUMU!!! 30.10.2009. 22:42 #153646

status: user
broj poruka: 12057

Pozdrav za malog KRALJA !!!

:: Pozdrav za ciku sa dvogledom, obradovali smo se kada smo ga videli, pozdrav svima
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: re.ZELIMO PROMENE NA FORUMU!!! 30.10.2009. 22:44 #153649

broj poruka: 8138
Uzecemo i to u obzir,samo da nam urede forum.

The Way It`s Meant To Be Played

::
:: Ljudi, uzmite serpe i pistaljke, PROMENE, PROMENE, PROMENE, ...
:: Pozdrav za ciku sa dvogledom, obradovali smo se kada smo ga videli, pozdrav svima
:: PROMENE, PROMENE, PROMENE, ...!
djpele Pa ni oglasni prostor nije bas uredan 30.10.2009. 23:10 #153665

broj poruka: 61

Koliko puta sam zvonio za neispravan oglas da se u komponetama oglasava i sve ostalo, popunjavao masku reklamacije za neis. oglas i nista, neometano se i sto je najgore cesto u komponentama poturaju usluge, konfiguracije, laptopovi.. sve sto u komponentama NE pripada. ako hocu usluge, laptop ili konfiguraciju trazicu je pod time.
Ua za odgovorne
trogdor Il da se sami iscimamo i napravimo 30.10.2009. 23:11 #153666

broj poruka: 373
pcberzu iz nasih snova, sa hiljadu smesaka, gde je svako ko je ucestvovao u pravljenju admin(za pocetak), sa nekim lepim dizajnom i naprednim funkcijama i zavrsimo posao, a ovi odavde ionako nece da trepnu(sto je skroz ok iskreno).

Go Go Go !!!

mkukic ... 30.10.2009. 23:15 #153667

broj poruka: 2592
Welcome back Bax! Drago mi je da si odlucio da se vratis!

Slazem se da bi te male promene ovom forumu doprinele jako mnogo, ali i bez njih jednostavno navikao sam na PCB forum, bude tu i sitnijih prepirki ali je generalno atmosfera odlicna, svi su voljni da pomognu koliko mogu i to u veoma kratkom roku daju odgovore... Funkcionisemo kao jedna velika porodica i to je vrlo pohvalno.

Ako bude promena ODLICNO, ako nas admini i dalje budu ignorisali - nista, prezivecemo i ovako!
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

misa Da ne ispadne da admini cute... 30.10.2009. 23:23 #153669

status: admin
broj poruka: 876

... javljam se da sam prisutan i da nam forum nije poslednja karika već jedna važna celina. Takođe, podržavam predloge koje ste naveli i da je potrebno odraditi određene dorade koje nisu previše zahtevne. Ali s obzirom da nisam upoznat dokle se stiglo sa unapređenjima foruma moraćemo da sačekamo da se i Željko javi, koji inače i radi na poboljšanju foruma.
SkyFire Dugo traju ta poboljsanja a... 30.10.2009. 23:26 #153673

broj poruka: 18472
Zeka izgleda da spava.Uvek naginjem ka boljem i okrecem se dobroj strani tako da ne razumem zasto nebi i forum malo ugledao svetlost dana.Jesu li finansije problem?Sta predstavlja kocnicu?Vreme?

Green Green Grass Of Home

imarkovic @misa 30.10.2009. 23:29 #153674

broj poruka: 19073
dodao bih samo za jednu sitnicu, koja je veoma `annoying`, tice se taba `oglasi`, ranije nije bilo tako, posle modifikovanja nekog oglasa, ima opcija `nastaviti`, pa `memorisati oglas`, nakon klika na `memorisati`, ranije te automatski locira na `moji oglasi`, a sada je `blank strana` i moras rucno da stisnes `moji oglasi`, sitnica je, ali smara onog ko stalno postavlja oglas...

misa Re: @misa 30.10.2009. 23:35 #153680

Da, upoznat sam sa problemom i već sam proveravao o čemu se radi. Novi server drugačije tretira neke promenljive tako da je potrebno napraviti suštinske izmene u algoritmu a, kao što si i sam rekao to je uglavnom sitnica. Naravno, ovih dana očekujte da se problem reši a, za sve informacije i predloge možete me kontaktirati na pm.

:: dodao bih samo za jednu sitnicu, koja je veoma `annoying`, tice se taba `oglasi`, ranije nije bilo tako, posle modifikovanja nekog oglasa, ima opcija `nastaviti`, pa `memorisati oglas`, nakon klika na `memorisati`, ranije te automatski locira na `moji oglasi`, a sada je `blank strana` i moras rucno da stisnes `moji oglasi`, sitnica je, ali smara onog ko stalno postavlja oglas..
Scyter Re: 30.10.2009. 23:36 #153681

broj poruka: 8138
Hvala Bogu da se neko od vas dvoje javio.Stvarno bih zeleo da znam sta vas sprecava da sredite forum?

The Way It`s Meant To Be Played

misa Re: Re: 30.10.2009. 23:39 #153685

Kao što rekoh, morate da sačekate da se javi Željko kako bi imali prave informacije. Ja sam malo pomogao u poboljšanju foruma tako što sam implementirao upload avatara ali forum nije moj kod tako da bi svaka izmena na forumu zahtevala od mene dodatnog vremena da prvo proučim tuđ kod.

:: Hvala Bogu da se neko od vas dvoje javio.Stvarno bih zeleo da znam sta vas sprecava da sredite forum
:: The Way It`s Meant To Be Played
stevan07 jos 30.10.2009. 23:44 #153687

broj poruka: 185
jedan glas podrske za promene ...pozzzz
Terminator

GAMER4LIFE Dajte mu 100€ 31.10.2009. 00:21 #153699

broj poruka: 839

I sutra imate nov forum :D
tortojed Dobrodosao nam nazad, Bax-e (eto, vec ima promena na bolje)! 31.10.2009. 00:30 #153702

broj poruka: 11019

Tortojed dixit.

markopvict Re: Dajte mu 100€ 31.10.2009. 00:38 #153704

broj poruka: 4515

100 evra po zapocetom satu...

- -
- - Socijalna Mreza!!!

:: I sutra imate nov forum :D
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Re: Gubite vreme na ove besmislene teme! 31.10.2009. 00:53 #153707

broj poruka: 4163
Tačno. Odprilike SORRY BUT YEBIGA.

Shit happens

:: *Do promena nece doc
:: *Prioritet je sajt i egzistencija
:: *Forum je sporedna karika koja i sluzi kao jedan vid zabave i druzenja ljudi izmedju sebe
:: *Forum nije nikad ni bio niti je osmisljen kao ozbiljan IT forum tipa benchmark.r
:: *Svaki trud ce u startu biti ignorisa
:: *Svaki pokusaj je gubljenje vremen
:: Zakljucak
:: Prihvati ono sto ti je ponudjeno ili okreni ledja.Optimizam nam nista nije doneo a trud i volja i zelja po najmanje
:: Green Green Grass Of Home
Ognjeni ... 31.10.2009. 01:02 #153708

broj poruka: 4528
...strpite se....stize vozd....

Ajd uzdravlje

VMARC Re: ZELIMO PROMENE NA FORUMU!!! 31.10.2009. 01:10 #153711

broj poruka: 9439

:: @admini
:: Mislim da je stvarno besmisleno da nas na ovakav nacin ignorisete.Vise puta smo Vas bukvalno molili da uredite forum,jer je cista propast,ali vi ni da mrdente.Sto je najgore,obecavate da ce biti bolje,a u stvari samo trujete narod.Jel vam je tesko da uradite sledece
:: 1.Moderator
:: 2.Novi smajlic
:: 3.Direktan ulazak u link (jednim klikom
:: 4.Opcija `Moja konfiguracija` (mogla bi da bude ispod avatara
:: 5.Malo uredjeniji forum..
:: Verovatno sam zaboravio jos puno toga,neka kolege dodaju jos nesto.Ako ovo ne mozete da uradite,onda cao i dovidjenja od mene.Mislim,ne mogu da verujem da ne mozete da izdvojite jedno popodne za ovaj rad
:: Evo,jos jednom cu da ponovim pitanje u ime svih nas:Da li mozemo da ocekujemo promene ili ne
:: The Way It`s Meant To Be Played

PFhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahah
hahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahah
hahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahah
hahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahah
hahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahah
ICEsd Re: Gubite vreme na ove besmislene teme! 31.10.2009. 01:15 #153714

broj poruka: 2158
Cek ako nije prioritet sto onga ne likuje neki besplatan forum kao https://www.Forumotion.com

gde ima avatara i svega ostalog sto ovde nema.(slika na forumu a ne samo links, video snimaka sa youtuba,jednim klikom podebljavanje slova,itd...)

:: *Do promena nece doc
:: *Prioritet je sajt i egzistencija
:: *Forum je sporedna karika koja i sluzi kao jedan vid zabave i druzenja ljudi izmedju sebe
:: *Forum nije nikad ni bio niti je osmisljen kao ozbiljan IT forum tipa benchmark.r
:: *Svaki trud ce u startu biti ignorisa
:: *Svaki pokusaj je gubljenje vremen
:: Zakljucak
:: Prihvati ono sto ti je ponudjeno ili okreni ledja.Optimizam nam nista nije doneo a trud i volja i zelja po najmanje
:: Green Green Grass Of Home
zeljkoa Slažem se ... 31.10.2009. 01:26 #153719

broj poruka: 714
Slažem se sa svima, potrebno je dosta toga doraditi na forumu. Iskreno, ni sam ne znam gde teram, totalno sam sluđen, previše je posla a premalo prihoda i vremena.

Obećavam da ću učiniti sve što je u mojoj moći da što je moguće brže uradim potrebne promene. To je sve što za sada mogu da kažem.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Željko Arnautović,
PC Berza d.o.o.

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DaSickSyst Evo jednog predloga... 31.10.2009. 01:59 #153728

broj poruka: 2909
Nije vezan za forum vec za pretragu komponenti,konkretno RAM memorija...
Ovih dana se bas bakcem sklapanjem racunara,a cene RAM memorije se menjaju iz dana u dan i izuzetno je nezgodno to sto se pojavljuje opcija pretrage po frekvenciji modula pre kolicine portebne memorije...
Meni licno ovo smeta...
Logicno je da kad neko uzima racunar i kad dodje do RAMa prvo ce odluciti koja mu memorij treba u odnosu na platformu(sto je dobro uradjeno),koliko mu je memorije potrebno pa u zavisnosti od cene ce odabrati i brzinu...
Na PCberzi je to bas zakomplikovano...Ako hocu da vidim cenu recimo 4GB DDR3 nakon sto odaberem DDR3 memoriju moram da kliknem na tacno 18 linkova da bih pregledao sve cene tih modula ili da vrtim celu listu koja je prilicno nepregledna.
Mislim da je mnogo jednostavnije kad se udje u pretragu RAM memorija imati izbor npr. DDR1,2, ili 3,posle toga kolicinu(velicinu modula),pa onda frekvenciju...Ovo bi stvarno skratilo pretragu i tih 18 klika bi se svelo na 1...

Samo predlog koji ne bi bilo lose razmotriti...

DaSickSystem

misa Re: Evo jednog predloga... 31.10.2009. 09:34 #153769

Nisam baš shvatio ovih 18 klikova ali ajd da prođemo još jedanput.
- Prvi klik na memorije daje kompletan spisak svih memorija po stranicama i naravno sortiranje po najmanjoj ceni.
- Ko želi da skrati spisak ima mogućnost da odabere tip memorije (DDR,DDR2,DDR3,itd..) gde se dobije kompletan spisak odabrene memorije.

E sad, da li je bolje količina memorije ili frekfencija to je stvar ukusa i potrebe svakog posetioca (kupca) pojedinačno. Tebi lično odgovara recimo 6gb a, ne zanima te frekfencija ali drugog zanima samo da je 2000MHz. Obrni okreni dođemo na isto, pogotovo ako postoji i filter, kao što postoji :)

Zato u filteru na ovom nivou (pr. DDR3) recimo otkucaš 6GB i dobiješ u principu ono što si predložio, sve memorije od 6gb po frekfencijama a, moguće je pomoću filtera napraviti i mnoge druge kombinacije.

:: Nije vezan za forum vec za pretragu komponenti,konkretno RAM memorija..
:: Ovih dana se bas bakcem sklapanjem racunara,a cene RAM memorije se menjaju iz dana u dan i izuzetno je nezgodno to sto se pojavljuje opcija pretrage po frekvenciji modula pre kolicine portebne memorije..
:: Meni licno ovo smeta..
:: Logicno je da kad neko uzima racunar i kad dodje do RAMa prvo ce odluciti koja mu memorij treba u odnosu na platformu(sto je dobro uradjeno),koliko mu je memorije potrebno pa u zavisnosti od cene ce odabrati i brzinu..
:: Na PCberzi je to bas zakomplikovano...Ako hocu da vidim cenu recimo 4GB DDR3 nakon sto odaberem DDR3 memoriju moram da kliknem na tacno 18 linkova da bih pregledao sve cene tih modula ili da vrtim celu listu koja je prilicno nepregledna
:: Mislim da je mnogo jednostavnije kad se udje u pretragu RAM memorija imati izbor npr. DDR1,2, ili 3,posle toga kolicinu(velicinu modula),pa onda frekvenciju...Ovo bi stvarno skratilo pretragu i tih 18 klika bi se svelo na 1..
:: Samo predlog koji ne bi bilo lose razmotriti..
:: DaSickSystem
MaliAbner Re: Re: Evo jednog predloga... 31.10.2009. 10:16 #153777

broj poruka: 7783
Kako se trazi procesor za soket 1156?

I strasno me nervira onaj IQ test krvatskog naroda... koji se pojavljuje sa leve strane...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Nisam baš shvatio ovih 18 klikova ali ajd da prođemo još jedanput
:: - Prvi klik na memorije daje kompletan spisak svih memorija po stranicama i naravno sortiranje po najmanjoj ceni
:: - Ko želi da skrati spisak ima mogućnost da odabere tip memorije (DDR,DDR2,DDR3,itd..) gde se dobije kompletan spisak odabrene memorije
zeljkoa Re: Re: Re: Evo jednog predloga... 31.10.2009. 10:34 #153781

broj poruka: 714
:: I strasno me nervira onaj IQ test krvatskog naroda... koji se pojavljuje sa leve strane..

U pitanju je klasični Google Adsense oglas. I mene nervira, ali šta da radim, mora se. Trudili smo se da ne uključujemo slike na google oglasima dokle god smo mogli, ali ne vredi, ... moraju prihodi da se povećaju bar malo.

Ne znam čiji je ono oglas, ali koliko sam video, nema nikakve veze sa Hrvatskom, izgleda da je ono neka fora za navlačenje klikova ...

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Željko Arnautović,
PC Berza d.o.o.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
misa Re: Re: Re: Evo jednog predloga... 31.10.2009. 11:11 #153789

Za vreme vikenda dodaćemo i socket 1156.
Najlakši način da se dođe do željenih informacija jeste da se koristi filter.
Znači, procesori pa u filteru se postavi 1156 i to je sve.

:: Kako se trazi procesor za soket 1156
:: I strasno me nervira onaj IQ test krvatskog naroda... koji se pojavljuje sa leve strane..
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: ::
:: :: Nisam baš shvatio ovih 18 klikova ali ajd da prođemo još jedanput
:: :: - Prvi klik na memorije daje kompletan spisak svih memorija po stranicama i naravno sortiranje po najmanjoj ceni
:: :: - Ko želi da skrati spisak ima mogućnost da odabere tip memorije (DDR,DDR2,DDR3,itd..) gde se dobije kompletan spisak odabrene memorije
:: ::
STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs