Moze li neko da mi odgovori kakva je ovo vrsta problema a desava se cesto?Da li je opet opera u pitanju ili je konkretno vezano za forum?To sam isto primetio kada se linkuju dugacki linkovi !
Nije toj Operi uvek baš najbolje u kombinaciji sa nekim sajtovima.
:: Moze li neko da mi odgovori kakva je ovo vrsta problema a desava se cesto?Da li je opet opera u pitanju ili je konkretno vezano za forum?To sam isto primetio kada se linkuju dugacki linkovi :: :: Proof :: :: http://img16.imageshack.us/img16/7550/pcbbug.pn :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Ono gore sa raspadnutom stranicom je do Ishmerish-a :)
Pisao je tonu znakova bez razmaka pa browser ne zna gde da prelomi, a posto nema max-width za td u css-u, siri sve. mada, ni max-width ne bi mnogo pomogao, moze da se fiksira sirina, ali je problem sa overflow-om
za linkove i ovakve stvari mora da se ispise php koji ubacuje br na odredjeni broj karaktera da se ne skaki stranica
ovo drugo je interesantno, moze da se javi ako je ob_flush() lose uradjen, jer to vec nije do css, browser prima dupli kod, opera dosta brzo iscrtava stranicu, a i kod browsera je razlicit minimum bajtova posle koga hoce da krenu sa iscrtavanjem. mada bi se onda dupla strana dosta cesce desavala, interesantno... frejm.php umre iz cista mira i krene ponovo
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.