:: A ovo oko pederluka, sami smo krivi kad smo okačili slike, sad će svašta da se pojavljuje.. :: :: ahahahahha rofl............:) :: :: :: Dont drink and drive take joint and fly :: ::
bice i toga al` to mogu da urade samo neizivljeni i neostvareni likovi tako da tome ne treba pridavati neki znacaj. Vazno je da na forumu ima 90% normalnih osoba koji se trude da ti pomognu i to je po meni bitno, ostali...
Broj postova ama bas nista ne znaci..Od kako sam ovde a jedan sam od najstarijih clanova,a ima ih jos pored mene - (vecina se i ne seca prvog servera pc berze) da sam nastavio tim tempom tj da sam bio vredan kao bax sad bi imao jedno 25000 poruka na forumu i to opet nebi bista znacilo..Bitno je pomoci i dati adekvatan odgovor a ne pisati po svaku cenu tj trpati se i tamo gde ti nije mesto-GENERALIZACIJA.Stoga zelim sebi da cestitam mukotrpno zaradjenih 6257 poruka za ovih proteklih 6-7-8 god nemam pojma koliko :) Bla,bla,bla.. :) :) :) :) - Al sam licimer i egoista :) Ipak,cestitam i gosn Baxu 10k,ipak nije bilo limitera,cestitiam i onim zelembacima i onim malo ozbiljnijim igracima..I da,ovom prilikom hteo bih da pozdravim mamu,tatu,seku,batu,tetku,tecu,sve one koji me prate na forumu,moje prijatelje,rodbinu u Svabiji,rodjake u Australiji, i sve moje vrsnjake..I Wish World Peace!
P.S.Ukenjali ste viise sa ovim Bax temama kao neka deca,isti slucaj kao i sa temama o odlascima sa foruma a izgleda da vam je omiljeni film iz detinjstva `Lesi se vraca kuci` .Mislim da i Baxu (kako bi on to rekao) siste loptice sta cete pisati i da se zadovoljno smeje ali ce opet ostati uljudan da se javi i kulturno zahvali.. Mislim jel jedini ja vidim da je ovo totalno neozbiljno ili sam u tripu?Po opkladu da se admini cepaju na ove vrste tema ,dajem 20 eur,ko prihvata opkladu? :) Da se dezurni zlotvori nebi lozili nisam mislio nista lose niti mi bilo sta smeta ni najmanje ali mi ovo zaista deluje neozbiljno,tpicno decije..Ne znam,mozda mi se i pricinjava :) Ko zna,mozda sam samo prs`o !
P.S.Gde mogu da vidim te vase Gay slike o kojima se govori?Neko pomenu ili sam promasio temu?!Izvinjavam se unapred.
@SkyFire Ne radi se o # samom već o korisnisti svakog od njih, nadam se da kapiraš i da si kao i ostali ovde primetio da se trudim da svaki post pomogne nekom ako može, da ima veze sa temom, ako može da je duhovit itd. Svaka čast tebi za tvojih 6k+, niko ih ovde ne omalovažava, nemoj da si takav
I da sam recimo ja Miša ili Željko ne bi se smejao da se ovliki broj dobrih ljudi nekome zahvali na pomoći u ukaže neku vrstu poštovanja, to je samo za pohvalu ne neki način za velik deo kolektiva.
Ne..Greska..Nije se radilo o tebi vec o temi..I sam aludiras da forum treba da se poboljsa i uozbilji..Ovakve vrste tema su mi krajnje neozbiljne,kao da smo se vratili u obdaniste :) Znaci nisi ti u ptianju,ja,Miko,Lazo,Pera vec karakter same teme i postavljanju istih ..O tome je trebao autor da razmislja Kao sto sam rekao,svaka tebi cast,ti znas da si ti meni simpatican i da ja nemam nista protiv tebe ni najmanje (morao sam da se ogradim da se nesto ne istripujes) .. Jeste da sam bio malo sarkastican i po malo sam se sprdao ali tako mi ova tema deluje - Radio Mileva : ``Zelje,cestitke i pozdravi` ..Nadam se da me sad razumes ..Pozdrav.
Green Green Grass Of Home
:: :: @SkyFir :: Ne radi se o # samom već o korisnisti svakog od njih, nadam se da kapiraš i da si kao i ostali ovde primetio da se trudim da svaki post pomogne nekom ako može, da ima veze sa temom, ako može da je duhovit itd. Svaka čast tebi za tvojih 6k+, niko ih ovde ne omalovažava, nemoj da si takav :: :: I da sam recimo ja Miša ili Željko ne bi se smejao da se ovliki broj dobrih ljudi nekome zahvali na pomoći u ukaže neku vrstu poštovanja, to je samo za pohvalu ne neki način za velik deo kolektiva :: ::
E svašta, pa zar i od tebe ovako nešto besmisleno? Ovde je dovoljno da neko napiše nešto o nekom drugom i da se to pretvori u istinu. Prvo, ne bi dozvolili ovaku temu pogotovo gde je postovana da to nisi zaslužio. Drugo, ti znaš šta ja mislim o tebi i nema potreba da komentarišem o tome na forumu. Treće, ako je potrebno da komentarišem na forumu onda, naijskrenije čestitke sa moje strane za tebe i tvoju požrtvovanost i zalaganje. Četvrto, znam da nisi rekao da se smejemo ali i sama konstatacija (pomisao da bi mogli da se smejemo) da si ja ne bi se smejao ne stoji i vređa me. Ajd da je to napisala `Vava` ili `Milan Tarot` pa da ima neku težinu ali da to kaže Sky, ccc
:: :: I da sam recimo ja Miša ili Željko ne bi se smejao da se ovliki broj dobrih ljudi nekome zahvali na pomoći u ukaže neku vrstu poštovanja, to je samo za pohvalu ne neki način za velik deo kolektiva :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.