e,jok i necu...Stigla domaca sljivka prepecenica dole iz Srbije,zemo 58 stepeni,zuta k`o dukat...Uh...
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: Svecarima i slavljenicima!! :: :: Zemo nemo se ubijes(kao ja :))) :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Zemo znas da mogu da te apse ako se nalivas sa vatrenom vodom koja ima vise od 21/22 grad-a? Evo ja upravo cevcim 27 gradi i non stop se strecam kad neko otvori vrata
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: e,jok i necu...Stigla domaca sljivka prepecenica dole iz Srbije,zemo 58 stepeni,zuta k`o dukat...Uh.. :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: Svecarima i slavljenicima!! :: :: :: :: Zemo nemo se ubijes(kao ja :))) :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Zemo znas da mogu da te apse ako se nalivas sa vatrenom vodom koja ima vise od 21/22 grad-a :: Evo ja upravo cevcim 27 gradi i non stop se strecam kad neko otvori vrata :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: ::
e,zemo,kad bi znao kakvi slepi misevi sad rade meni u glavi...Al taman sam uzeo d pogledam forum i vidim tvoj post...kao da smo se dogovorili sljiva rulezzZZZ
:: :: Ja sam se nasisao za medalju!! :: A kako izgledam rekao bih olimpijsku :)) :: :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Jao mani me u picku materinu,prvo sam ljustio jabuku,pa kajsiju,a sad betoniram sa komovicom! Za dobru svinju nema losih pomija. E da si blize pa da zapevamo(mislim dok jos mogu da proizvodim artikulisane zvuke):)
Od kucice male ja napravih dvore...!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: e,zemo,kad bi znao kakvi slepi misevi sad rade meni u glavi...Al taman sam uzeo d pogledam forum i vidim tvoj post...kao da smo se dogovorili sljiva rulezzZZ :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
e,zemo,i ja sam hteo veceras da oljustim Dunju,ali bili su joj kuci matorci,jbg,pa sam morao da se zdruzim sa sljivkom...Bice dana za megdana... A sad,vreme je za oporavljanje...sutra me ceka radni dan...a nedelja je...
:: :: :: Jao mani me u picku materinu,prvo sam ljustio jabuku,pa kajsiju,a sad betoniram sa komovicom :: Za dobru svinju nema losih pomija :: E da si blize pa da zapevamo(mislim dok jos mogu da proizvodim artikulisane zvuke): :: :: :: :: :: Od kucice male ja napravih dvore...! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: e,zemo,kad bi znao kakvi slepi misevi sad rade meni u glavi...Al taman sam uzeo d pogledam forum i vidim tvoj post...kao da smo se dogovorili sljiva rulezzZZ :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA ::
Ko sa decom leze,budi se usran :)) Ja kad sisam necu da vidim zensko u krugu od 100 metara,to je jedina formula da sve bude OKET. A posto nemogu da vrsim interakciju sa suprotnim polom,ni nevidim svrhu da budu pored mene(osim da me smaraju-a to ne zelim ni najgorem neprijatelju!)
Sweet,drunk dreams!
ih,jesam cuo...ma doktorirao sam tu staru narodnu...ali...jbg,i cant help it heheheh shala mala,ma samo sam popio pa lupetam...nego sad stvarno idem da oljus...ovaj da spavam...
mmmm,piletina,toliko mlada da se prosto lepi za prste...
:: :: :: Ko sa decom leze,budi se usran :) :: Ja kad sisam necu da vidim zensko u krugu od 100 metara,to je jedina formula da sve bude OKET :: A posto nemogu da vrsim interakciju sa suprotnim polom,ni nevidim svrhu da budu pored mene(osim da me smaraju-a to ne zelim ni najgorem neprijatelju! :: :: :: :: Sweet,drunk dreams! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.