Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
Oglasi - nova pravila
STRANA 2 OD 2
markopvict mogu da menjaju naloge(username-ove) 28.12.2009. 17:16 #175475

status: user
broj poruka: 4515
ali ne mogu da menjaju kontakt telefone... mislim mogu, ali ne u tolikoj meri.

Samo ih blacklist-ujes ... :-)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
dopunski predlog je da, u koliko primetimo da se jedan lik lazno predstavlja, tj manipulise sa nalozima, prevrce kante, radi prevare, da postavite jedno dugmence marked as spam!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8====D ~ ~ ~

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile ... 28.12.2009. 17:27 #175481

broj poruka: 9459
Mislim da je bilo negde spomenuto,ali fixni telefon da bude obavezan kako bi sto manje bilo prevara...Limundo je po tom pitanju extra.Ne mozes otvoriti nalog,tj prodavati,ako ne potvrdis dobivenu sifru sa tvoje licne adrese,tako da u nekim situacijama `kuka i motika`stize tamo gde treba:)

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zeljkoa Re: Re: Oglasi - nova pravila 28.12.2009. 17:58 #175492

status: admin
broj poruka: 714
:: Od uvedenih pravila broj oglasa u rubrici komponente se smanjio za trećinu! Sa ~1300 na ~80

Nije se smanjio broj oglasa već sam ja jutros obrisao zastarele oglase.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Željko Arnautović,
PC Berza d.o.o.
https://www.pcberza.rs - https://www.bginfo.rs - https://www.kginfo.rs - https://www.nsinfo.rs - https://www.nisinfo.rs

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
temp za nova pravila 29.12.2009. 00:37 #175617

broj poruka: 197
evo i mene da se ponovo javim jer sam bio u guzvi oko popisa ustvari jos uvek sam....

što se mene tice moze vremensko ogranicenje posle koga se mogu stavljati oglasi, a da li bi moglo da na svakom oglasu u nekom cosku stoji koliki je `staž` na pcberzi onoga koji piše oglas kao i ocena njegove pouzdanosti( poštenja).Koliko se secam MISO nekada nije bio limitiran oglas karakterima ali ruku na srce od nekih oglasa mi se grcio prst do ga preskrolujem ali ako bi povecao sa 150 na 600 ja bi svoj drugi nalog brisao. Isto mislim da bi svako trebao da ostavi na uvid barem adminima svoje pune podatke(fotokopija licne karte,indexa,vozacke....) a na oglasu barem ime ,mesto i telefon a ne neki `dghghfgh ` sa mail-om. Sada sam stvarno umoran a jos sam nesto imao reci kada se setim i ugrabim vreme pisacu...
misa Re: za nova pravila 06.01.2010. 13:48 #177872

status: admin
broj poruka: 876
:: evo i mene da se ponovo javim jer sam bio u guzvi oko popisa ustvari jos uvek sam...
::
:: što se mene tice moze vremensko ogranicenje posle koga se mogu stavljati oglasi, a da li bi moglo da na svakom oglasu u nekom cosku stoji koliki je `staž` na pcberzi onoga koji piše oglas kao i ocena njegove pouzdanosti( poštenja)

Ocena njegove pouzdanosti je mač sa dve oštrice. Neko će iz pakosti da ti da lošu ocenu i opet nećemo imati pravu sliku. Staž, možemo postaviti ali opet se vraćamo na pitanje pouzdanosti. Ovde su neki oglasivači koji su skoro od samog početka postojanja malih oglasa a, ja i većina drugih nikada ne bi kupili od istih. Tako da bi samo pogrešno `uputili` nove članove. Prava stvar su filteri, odnosno, da svako može da postavi svoj pregled onako kako mu odgovara i tada može da dođe u obzir i duži oglasi.

::Koliko se secam MISO nekada nije bio limitiran oglas karakterima ali ruku na srce od nekih oglasa mi se grcio prst do ga preskrolujem ali ako bi povecao sa 150 na 600 ja bi svoj drugi nalog brisao. Isto mislim da bi svako trebao da ostavi na uvid barem adminima svoje pune podatke(fotokopija licne karte,indexa,vozacke....) a na oglasu barem ime ,mesto i telefon a ne neki `dghghfgh ` sa mail-om. Sada sam stvarno umoran a jos sam nesto imao reci kada se setim i ugrabim vreme pisacu..

Dužina oglasa može da se promeni i u nekom narednom periodu kada se dodaju još neke mogućnosti, proširićemo i dužinu oglasa.
temp RE:MaliAbner 06.01.2010. 15:09 #177909

Da ja sam ovde prevashodno zbog oglasa mislim jos od 2001. Neko je mislim rekao ovo nije `PCFORUM VEC PCBERZA` a na berzi se nesto `valja` zar ne?
Sto se mene tice ja sam spreman da platim za nalog na kome cu oglase da postavljam kako je bilo 2002-3 god., ali ako Misa u narednom periodu bude povecao broj karaktera meni nece trebati 2 ili kao sto sada imam i 3. nalog ali ga ne koristim jos uvek zbog povecanja na 230 karaktera po oglasu. Ako pocne sa naplatom mozda ce uspeti da se smanji guzva a to ce dovesti da ne moram da se cimam da obnavljam oglase svaki dan da bi bili u prvih par stranica vec svaki 2-3,a mozda kako Sax92 kaze ostane za pojedince ili pak nesto sasvim trece. isto tako kako zbog novih clanova tako i starih svaki oglasivac bi morao da navede licne podatke(Ime i Prezime),Grad i Broj telefona. Na pocetku sam bio 2 puta prevaren i vise nikada nista ne kupujem od nekoga ko se potisuje nadimkom ili odasnasdfhc i ima samo mail za kontakt. Jeste to mac sa 2 ostrice da neko moze da ti okalja zlonamerno obraz ali ako je to par minusa u odnosu na mnogo pluseva sam bih takvu osobu smatrao pouzdanom. Meni mnogo imponuje kada mi se ljudi kojima saljem postom se ponovo jave da kupe jos nesto ili da im ja kupim pa posaljem ili kupe od mene istu stvar koju neko prodaje jeftinije na berzi.
Ma na kraju sto se uopste oko toga natezem, bilo kako bilo ovaj se narod uvek dovijao na ponekad vrlo cudne metode tako da ako se sve menja menjacu se i ja...

Sax92 RE: 06.01.2010. 15:10 #177910

broj poruka: 79
peniko je u pravu u potpunosti do sad sam bar znao sa kim cu da saradjujem a s kim ne a sad vise nista ne znam totalna glupost ovo nema veze s vezom.....
a i fora je bila sa azuriranjem oglasa ko se vise potrudi prodace ono sto ima u oglasu tj azurira oglas i stoji medju prvima i svi su tako radili i sve je bilo ok..... ali da stoje 5 istih oglasa to je bzvz sa tim se slazem.......

STO JEDNOSTAVNO KAD MOZE KOMPLIKOVANO

Intel Core2Quad Q9400 @3.2GHz
ASUS P5Q DELUXE
Kingston 2X 2GB DDR2 1033MHz HiperX
ATI Sapphire HD4890 1GB GDDR5 256BIT
WD 1TB
2x Optiarc DVD-RW
Thermaltake Soprano DX
LC Power 750W LC8750
BENQ E2200HD

Sax92 RE: temp 06.01.2010. 15:23 #177918

ok je nadimak na forumu ali ne i na oglasima ipak tamo bi bilo normalnije da se stavi puno ime i prezime i broj telefona. a, isto tako voleo bi da ostane sve kao i pre mislim na oglasivace do sad sam ih razlikovao ali izgleda da za u buduce necu moci ima mnogo servisera koji prodaju servisirane komponente rado bi ih naimenovao ali necu glupo je mislim da i ostali znaju o kojim se likovima radi......

ASUS P5Q DELUXE
WD 1TB
2x Optiarc DVD-RW
Thermaltake Soprano DX
LC Power 750W LC8750
BENQ E2200HD

temp RE:Sax92 06.01.2010. 15:41 #177935

Veruj mi da ako je pravi tj. dobar serviser nesto radio vrlo tesko ces moci nesto da provalis . Ponekad su bolje servisirane komponente nego li one sto dusu drze u zubima...
Sax92 re: temp 06.01.2010. 16:37 #177958

da ih prebrois na prste te dobre, ali sa dosta njih imao sam losa iskustva svaka cast izuzetcima i to sto kazes ako je dobar serviser radio neces primetiti nista
ja radim servis ali samo zamenu komponenata a ne flesovanje biosa, prelemljivanje cipova kondenzatora i td.. to je rizik ne moze to svako da radi....

ASUS P5Q DELUXE
WD 1TB
2x Optiarc DVD-RW
Thermaltake Soprano DX
LC Power 750W LC8750
BENQ E2200HD

pwner Re: 06.01.2010. 17:25 #177965

broj poruka: 475
Da li postoji mogucnost da uvedete dodatnu selekciju u okviru kategorije Informatika - Komponente, odnosno da postoji jos jedan nivo selekcije: procesori, kucista bla bla...

Takodje, smatram da bi trebalo povecati broj karaktera, cesto ne mogu lepo da opisem ono sto prodajem i da dam korisne linkove itd, vec stalno improvizujem, ali sam procitao da na tome radite, tako da to pozdravljam.

Kada je u pitanju ostavljanje mobilnih telefona itd, ne slazem se sa tim da bi to moralo biti obavezno, jer sam imao iskustva, kao i moji drugovi, da me zovu, najblaze receno, dezorijentisani ljudi ili da mi salju svakakve poruke, na osnovu cega zakljucujem sa kim imam posla i onda odustanem od prodaje istima. Zato sam ja vise za varijantu prvo mail, a ako se dogovorimo, mobilni i ostalo je najnormalnija stvar.

Sax92 re:pwner 06.01.2010. 17:49 #177972

da to jeste ali isto tako ja ne gledam postu ocu reci retko, posto nema mogucnost da se iskljuci tako da nzm.....

ASUS P5Q DELUXE
WD 1TB
2x Optiarc DVD-RW
Thermaltake Soprano DX
LC Power 750W LC8750
BENQ E2200HD

temp Mozda? 30.01.2010. 20:06 #185249

A mozda ovaj predlog. Da nema dnevno po 3 akcije (ukupno), vec npr. ako neko ima 3 oglasa da po svakom oglasu ima po 3 akcije?
temp Re: Mozda? 09.02.2010. 13:40 #187671

:: A mozda ovaj predlog. Da nema dnevno po 3 akcije (ukupno), vec npr. ako neko ima 3 oglasa da po svakom oglasu ima po 3 akcije

?!
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs