Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
PC Berza Forum (Primedba) problem koji zaista iritira!
STRANA 2 OD 2
NMY Lako je... 02.01.2010. 13:51 #176734

status: user
broj poruka: 1509
Lako je govoriti, treba ovo treba ono...

Ako mislite da je to lako uraditi, zasto vi (ovi koji stalno smaraju za unapredjenje foruma) ne napravite svoj forum, a pri tom ne mislim da uzmete neki template za free forum nego da napisete svoj u php-u ili html-u...

Hajde da vas vidim...

Ono sto hocu da kazem je to da pretjerujete stvarno, ne mozete vi covjeka (vlasnika) uslovljavati i prozivati da nesto uradi...
Kao prvo, to mu nije obaveza, a kao drugo, on moze ugasiti ovaj forum jer je njegovo privatno vlasnistvo i niko mu ne moze to zabraniti...

A promjene, pa bice i njih, ide polako, ali ide...

SONY VAIO VGN-FW285J

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: Lako je... 02.01.2010. 14:00 #176736

broj poruka: 12057

Niko nikog ne prisiljava, imaš pogrešan utisak, malo samo skrećemo pažnju da i ako čovek ima obavaeze i posla preko glave da ne obećava nešto što ne može da ispuni.

I druga stvar, ko još pravi forum i ostavlja ga da trune, a toliko je posećen ? Forum mora da se obilazi, sređuje, obnavlja, modernizuje...itd.

:: Lako je govoriti, treba ovo treba ono..
::
:: Ako mislite da je to lako uraditi, zasto vi (ovi koji stalno smaraju za unapredjenje foruma) ne napravite svoj forum, a pri tom ne mislim da uzmete neki template za free forum nego da napisete svoj u php-u ili html-u..
:: Hajde da vas vidim..
:: Ono sto hocu da kazem je to da pretjerujete stvarno, ne mozete vi covjeka (vlasnika) uslovljavati i prozivati da nesto uradi..
:: Kao prvo, to mu nije obaveza, a kao drugo, on moze ugasiti ovaj forum jer je njegovo privatno vlasnistvo i niko mu ne moze to zabraniti..
:: A promjene, pa bice i njih, ide polako, ali ide..
:: SONY VAIO VGN-FW285
Scyter Re: Lako je... 02.01.2010. 14:03 #176737

broj poruka: 8138
Niko nije rekao da lako,i niko ga ne sili da sredi forum,to je njegovo vlasnistvo,i nek radi sa njim sta hoce.
Razlog svega ovoga sto radimo je zato sto nam je,koliko se ja secam,obecao da ce srediti forum.Prosli su meseci i meseci od obecanja,i dalje nista.Ako nista drugo,nek barem ne obecava.

Ja ga odsad vise necu smarati,nek radi sta hoce sa forumom.Voleo bih da vidim te promene,ali ako on nece da ih realizuje,ja nemam nista protiv toga.To je njegova stvar.

Edit:Pretece me bax.

The Way It`s Meant To Be Played

:: Lako je govoriti, treba ovo treba ono..
:: Ako mislite da je to lako uraditi, zasto vi (ovi koji stalno smaraju za unapredjenje foruma) ne napravite svoj forum, a pri tom ne mislim da uzmete neki template za free forum nego da napisete svoj u php-u ili html-u..
:: Hajde da vas vidim..
:: Ono sto hocu da kazem je to da pretjerujete stvarno, ne mozete vi covjeka (vlasnika) uslovljavati i prozivati da nesto uradi..
:: Kao prvo, to mu nije obaveza, a kao drugo, on moze ugasiti ovaj forum jer je njegovo privatno vlasnistvo i niko mu ne moze to zabraniti..
:: A promjene, pa bice i njih, ide polako, ali ide..
:: SONY VAIO VGN-FW285
Valheru Re: Re: Radovi u toku 02.01.2010. 14:33 #176743

broj poruka: 750
Mislim da je 500 poruka prevelik broj za titulu Clana, ja sam recimo na ovom forumu nesto jace od 3 godine i svaki dan ga pratim ali retko postujem tako da nisam ispunio tu kvotu, bolja varijanta je recimo 100 postova i neka 4 meseca za titulu Clana a nadalje otom potom.

...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....

:: Bolje je da bude po stavkama.Znaci,ploca,procesor,memorija..
:: Edit
:: Kad vec radite na profilu,mogli biste da dodate opciju statusa usera.Na primer,po broju postova biste mogli da nas rasporedite.Dajem primer:Onaj ko ima vise od 500 poruka,njegov status bi bio `Member`.Onaj ko ima vise od 2000 poruka,njegov status bi bio `Guru`.Dajem primer,ne mora ovako da bude.Ovo ima svaki ozbiljniji forum,pa bi bilo pametno da i Vi ovo uvedete
:: The Way It`s Meant To Be Played
:: :: Trenutno na profilu dodajem mogućnost da korisnik može da ubaci svoju malu fotografiju i konfiguraciju koju poseduje. Još uvek to nisam prebacio na server, ali radim na tome
:: ::
:: :: Pišite mi da li želite da konfiguraciju ubacite kroz jedno polje ili da se napravi po stavkama ( ploča, pocesor, ... )
:: :: Ako imate još neku ideju šta bi još na profilu trebalo da se vidi, javljajte u toku dana da to odmah ubacim
:: :: - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: :: Željko Arnautović
:: :: PC Berza d.o.o
:: :: https://www.pcberza.rs - https://www.bginfo.rs - https://www.kginfo.rs - https://www.nsinfo.rs - https://www.nisinfo.rs
Scyter Re: Re: Re: Radovi u toku 02.01.2010. 14:39 #176745

broj poruka: 8138
To je bio samo jedan od primera.Ne mora tako da bude.Jos bolja varijanta bi bila recimo 200 poruka i 6 meseci.Bilo bi pozeljno da svakom useru pise ispod statusa odkad je na forumu.

:: Mislim da je 500 poruka prevelik broj za titulu Clana, ja sam recimo na ovom forumu nesto jace od 3 godine i svaki dan ga pratim ali retko postujem tako da nisam ispunio tu kvotu, bolja varijanta je recimo 100 postova i neka 4 meseca za titulu Clana a nadalje otom potom
:: ...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
:: :: Bolje je da bude po stavkama.Znaci,ploca,procesor,memorija..
:: :: Edit
:: :: Kad vec radite na profilu,mogli biste da dodate opciju statusa usera.Na primer,po broju postova biste mogli da nas rasporedite.Dajem primer:Onaj ko ima vise od 500 poruka,njegov status bi bio `Member`.Onaj ko ima vise od 2000 poruka,njegov status bi bio `Guru`.Dajem primer,ne mora ovako da bude.Ovo ima svaki ozbiljniji forum,pa bi bilo pametno da i Vi ovo uvedete
:: :: The Way It`s Meant To Be Played
:: :: :: Trenutno na profilu dodajem mogućnost da korisnik može da ubaci svoju malu fotografiju i konfiguraciju koju poseduje. Još uvek to nisam prebacio na server, ali radim na tome
:: :: ::
:: :: :: Pišite mi da li želite da konfiguraciju ubacite kroz jedno polje ili da se napravi po stavkama ( ploča, pocesor, ... )
:: :: :: Ako imate još neku ideju šta bi još na profilu trebalo da se vidi, javljajte u toku dana da to odmah ubacim
:: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: :: :: Željko Arnautović
:: :: :: PC Berza d.o.o
:: :: :: https://www.pcberza.rs - https://www.bginfo.rs - https://www.kginfo.rs - https://www.nsinfo.rs - https://www.nisinfo.rs
gile23 ... 02.01.2010. 14:55 #176748

broj poruka: 9121
Za konfiguraciju dodati internet, i valjalo bi dole u opcijama staviti samo koji internet da li je DSL, kablovski, wireless ili dial up, i da se pored napise brzina (ovo za pisanje brzine za dial up ne vazi), a kod DSL i kablovskog da se napise brzina interneta. Covek je lepo rekao u ponedeljak, ali nije rekao u koji. A spoljasni dizajn foruma bi trebao u potpunosti da se promeni da bude glossy :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile ... 02.01.2010. 15:00 #176750

broj poruka: 9459
Slazem se sa @esesesom,dakle da se vidi datum registruvanja user-a.Dosta bitan podatak.Jer ima stvarno dosta user-a koji su tu i po par godina,a ne postuju cesto,pa im ne treba uskratiti unapredjen status,a to je upravo i sam datum registrovanja.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

SkyFire Fino.. 02.01.2010. 16:33 #176773

broj poruka: 18472
Zeljko je vredan,radi se na forumu..Sta reci,to me zaista raduje..Naravno treba obratiti paznju i na neke ozbiljnije propuste direktno vezano za rad kao npr problem koji sam naveo u temi.

markopvict Koja bacena Trokraka Udica?! 02.01.2010. 16:38 #176775

broj poruka: 4515
Sta se pecate...
Ja ne znam koji je ovo put da je nesto obecano?!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8====D ~ ~ ~

gilopile Re: Koja bacena Trokraka Udica?! 02.01.2010. 16:44 #176776

Twister zeleni sa sljokicama je zabacen,e sada da li ce Zeljko da zagrize...:)

:: Sta se pecate..
:: Ja ne znam koji je ovo put da je nesto obecano?
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: 8====D ~ ~ ~
Ishmerish Re: Re: Koja bacena Trokraka Udica?! 02.01.2010. 16:51 #176778

broj poruka: 7285
Pa ako je stuka,nemoze ga promasiti.
Ja bi licno probao sa rattlin rapala,ovde su vece ribe u opticaju

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Twister zeleni sa sljokicama je zabacen,e sada da li ce Zeljko da zagrize...:
gilopile Re: Re: Re: Koja bacena Trokraka Udica?! 02.01.2010. 16:56 #176779

Dobar izbor,mada ni leptir nebi omanuo(sto se stuke tice).Bar sam ih na njega dosta dobro izuvao,ali unazad par godina je katastrofa i skoro pa da okacim stapove o klin:(

P.S.Izvinjavam se za off

:: Pa ako je stuka,nemoze ga promasiti
:: Ja bi licno probao sa rattlin rapala,ovde su vece ribe u opticaju
:: Lala 4ever!
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: Twister zeleni sa sljokicama je zabacen,e sada da li ce Zeljko da zagrize...:
aco re 02.01.2010. 17:24 #176781

broj poruka: 2788
mozda ljudi ne mogu da stignu da urade reba i od necega da se zivi...iskreno meni ovakav kakav je forum odgovora

Pozdrav :)

MSI 3850 256dd3 OC
AMD Athlon 5200+
Biostar nf520 a2 te
2gb 800mhz Transcend
Hitachi 320gb
Chieftec CFT 750w

Ishmerish @Gpile(OFF continue) 02.01.2010. 22:52 #176833

broj poruka: 7285

I ako sam davno batalio pike-e,mogu ti izneti moja zapazanja vezano za lure selection.

Znaci dok sam ih lovio,imao sam sledeci arsenal:
Rapala:Jointed(11cm GFR),Original(11cm artic T),Super shad rap(14cm grgec shade).
Storm:Chag bug(7cm yellow).
Blue Fox:4,5(grenn/red).
Mepps:Aglia 3(red),4(fluo green).Lusox 3(silver/red).
Vaser kugla(60)i rucno radjeni strimeri i nimfice.
Orka:glavinjare i shad tvisteri.
A ubedljivo najubitacniji su bili:crni tvister sa sljokicama i rucno radjena imitacija misa.

Nekada mi je stuka bila omiljena riba,a sada mi je najomrzenija.Posto za bucova koristim slicne varalice,ali bez sajlica,pa mi ne retko stuke odnose dosta varalica(para).

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

Gare87 e mani te se od ribolov 03.01.2010. 00:36 #176857

broj poruka: 4727

nego dajte jos neke ideje za unapredjenje foruma, i korisnik nmy malo ga ....... da ne kazem shta, i sto da neko pravi svoj forum!? ako se ljudima svidja ovaj forum, i tu nema nista lose sto dajemo predloge i kritike za forum, zato se zove forum. I da slazem se potpuno sa Sky-om ovo sve sto je naveo je jako ponekad iritantno i treba mu upgrade malo :)
Mislim zar nije tako da ponekad kad uzmemo lepo da obrazlozimo problem i ne mislimo na tajmer i kliknemo na send on prijavi log in!? pa mislim stvarno je bezveze.
A ako admin ne moze da postigne sve odjednom, onda nema frke, kad stigne da sredi, ali nije lose da se to jednom resi vec, i da ako se nema vremena onda treba jos moderatora i ljudi koji ce da rade na forumu deo po deo i da to lepo sve srede, zar nije tako?? pozdrav svima.

gilopile Re: e mani te se od ribolov 05.01.2010. 12:58 #177568

Slazem se.I ne treba coveka siliti,vec mu je vise X dato do znanja sta bi trebalo unaprediti na forumu,pa ce nadamo se u skorije vreme to i uciniti.

Evo i male pomoci za jedan iritantan problemcic:

Recimo,kada se nadje tema i imate zelju da odgovorite,a trenutno niste ulogovani,ili ste zaboravili,pa prilikom istog vas baci na main stranu(da nebiste ponovno trazili istu temu,a ponekad nije medju prvih 10),dovoljno je samo vratiti se tj pritisnuti back 2x i nacicete se na toj temi i postupate isto kao da ste logovani,bez obzira sto log polje to ne prijavljuje moci ce te da odgovorite,citirate...

:: nego dajte jos neke ideje za unapredjenje foruma, i korisnik nmy malo ga ....... da ne kazem shta, i sto da neko pravi svoj forum!? ako se ljudima svidja ovaj forum, i tu nema nista lose sto dajemo predloge i kritike za forum, zato se zove forum. I da slazem se potpuno sa Sky-om ovo sve sto je naveo je jako ponekad iritantno i treba mu upgrade malo :
:: Mislim zar nije tako da ponekad kad uzmemo lepo da obrazlozimo problem i ne mislimo na tajmer i kliknemo na send on prijavi log in!? pa mislim stvarno je bezveze
:: A ako admin ne moze da postigne sve odjednom, onda nema frke, kad stigne da sredi, ali nije lose da se to jednom resi vec, i da ako se nema vremena onda treba jos moderatora i ljudi koji ce da rade na forumu deo po deo i da to lepo sve srede, zar nije tako?? pozdrav svima
Sax92 RE: 05.01.2010. 13:39 #177582

broj poruka: 79
upravu si aco za to logovanje isti slucaj smara to bas.....
zeljkoa mogao bi da poradis na ovome imao sam stari log vec par godina i pre nedelju dana imao sam samo jedan aktivan oglas i kad sam hteo drugi da dodam pisalo je imate vise od 5 aktivnih oglasa smorio sam se s tim isto tako i temu postavim refreshujem nema je posle mislim ne znam o cemu se radi.... morao sam ponovo da se logujem :((( pozz svima !!!

Intel Core2Quad Q9400 @3.2GHz
ASUS P5Q DELUXE
Kingston 2X 2GB DDR2 1033MHz HiperX
ATI Sapphire HD4890 1GB GDDR5 256BIT
WD 1TB
2x Optiarc DVD-RW
Thermaltake Soprano DX
LC Power 750W LC8750
BENQ E2200HD

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs