Pandur uvek mora da ima bar jednu rezervnu konstataciju na tvoju štetu, inače će ostati bez posla.
Nego, vezano za moju pretprošlu poruku, u vezi stavljanja lanaca ``po ukusu``, pošto ne znam kolika je razlika između tih kombinovanih u odnosu na striktno zimske gume, ništa mi za pretpostavku ne znači starost gume i stanje koje si naveo, već samo ``osećaj``, o kome nije bilo ni reči.
Pa, napiši koju/koliku/kakvu razliku primećuješ sa kombinovanim gumama u odnosu na samo zimske, pri vožnji po snegu/ledu/kiši.
Ne mogu da ti prenesem licne utiske zbog toga sto sam tek letos kupio auto (jbg finansije) i ovo su mi jedine gume. Inace ljudi kazu da im je sa zimskim u odnosu na letnje udobnija voznja, manje osecaju rupe, stabilnost je veca...ovo sam citao na nekim forumima.
ma jebo ih ja pisali su mi o5 kazu juce, taman mi istekla uslovna ali eto ga taj momak, prepoznao me u kolima i odma zaustavljanje, a ne bi me ni zaustavio nego okrenu glavu pa kad krajem oka vide mene ajde `vamo.
i naravno mob, no licence with me,no registration, no seat bell, no light on, a ja zurio da operem sestri kola krenula za bg i kaze:pa gde si ti o5, ja vidim da tebi ne vredi govoriti ja sam te i pre tri godine opominjao ali dzaba ne vredi, ja kazem da zurim i da idem da operem auto, a on kaze sta sad da ti pisem od ovih 5 stvari placao si dva puta po 15k evo kao bicu dobra napisacu ti samo za svetla 3000.\
ljudi oni su sam pritisnuti i moraju da pisu kazne jer im na kraju god budzet od kazni mora biti 80 000 000. a jbg kad je kreten on ce ti bas pisati a nema auta na kom ne moze da nadje nesto, na 98%moze.
za potpis mogu da te jebu, ako je idiot i ako hoce a ovako nije to `aktuelno` tako da sad gledam kako da otplacam kazne.
Sto se tice potpisa u vozackoj, cuo sam da je kazna CAK 5000 din + 4 boda (nisam siguran, tako sam cuo)
U zimiskim uslovima, sto se tice guma, ili zimske gume na pogonskim tockovima (u tom slucaju ne gledaju preterano ove druge) ili letnje ali dubina sare mora biti vise od 4mm (nove letnje imaju 5mm) na sva 4 tocka. Lanci su obavezni ukoliko se ide na planinu (kao i ranije sto su bili)
Imao sam licno iskustvo pre par godina. Vozio sam celo prolece, leto i jesen na gumama za sve sezone, i na zimu sam uzeo 4 nove zimske gume. Osecaj je daleko sigurniji jer automobil pre svega bolje krece, manje proklizava i najbitnije od svega, staje na snegu kao da kocis na najobicnijoj kisi - jedva da proklizava...
Jbg, nisu bez razloga izmislili zimsku gumu... Stvar je sto prosecna zimska guma od 15 incha, promera 185/65, kosta oko 7000-8000, ali ako je zamenis na vreme kad nema snega, moze da ti traje 2 godine barem... Guma je meksa pa se trosi brze na asfaltu... __________________ Scourge of PCBerza
:: Pandur uvek mora da ima bar jednu rezervnu konstataciju na tvoju štetu, inače će ostati bez posla :: :: Nego, vezano za moju pretprošlu poruku, u vezi stavljanja lanaca ``po ukusu``, pošto ne znam kolika je razlika između tih kombinovanih u odnosu na striktno zimske gume, :: ništa mi za pretpostavku ne znači starost gume i stanje koje si naveo, već samo ``osećaj``, o kome nije bilo ni reči :: :: :: Pa, napiši koju/koliku/kakvu razliku primećuješ sa kombinovanim gumama u odnosu na samo zimske, pri vožnji po snegu/ledu/kiši :: :: Pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.