Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
STRANA 2 OD 2
vladarko 3D u Ušću 17.02.2010. 21:40 #189917

status: user
broj poruka: 4228
Nema puno nuspojava, sve je već primećeno u medicini...

Pozdrav!

Vlada

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: Re: Re: Da ne zaboravim 17.02.2010. 22:03 #189920

broj poruka: 7783
Majstore pa zar u englesku bez poznavanja njinog jezika...
to ti je gore samo od puta u juznu ameriku a da ne znas spanski posto tamo ni promil populacije ne govori nesto drugo sem brazilaca koji pricaju brazilsku varijantu portugalskog.
Kako si se bre snasao tamo kad oni govore totalno zajeban engleski, znaci pravi sem ako nisi bio u nekom getu...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Pa mislis da bi u Londonskom bioskopu pustili prevod samo za mene? hehehe...
::
:: :: @Plame
:: :: Pa sta tu ima da se razume crtan film ko crtan film samo malo lepse nacrtan
:: :: (Pokahontas je ipak bolji - samo jedan je original)
MaliAbner Re: - - - - - - - - 17.02.2010. 22:04 #189921

broj poruka: 7783
U je... pa ti si tokom celog filma sakupljao caure... mora da si zaradio gadne opekotine...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Gledao sam 3d verziju i malo su me bolele oči a to je verovatno zbog toga što sam upao u drugi red da sam bio malo dalje mislim da nebi bilo problema
:: Black Wolf
Kovle Re: Re: - - - - - - - - 17.02.2010. 22:12 #189923

broj poruka: 976
hahahaaaahaaa
bilo ih je dosta :)
Ja sam gledao u koloseju u uscu, 6. red 18. sediste, tu sredina sale je najbolja. Da gledas u odnosu na platno pod uglom od 90 stepeni. Bio sam sa ortacima, malo su mi bile zamazane naocare u uglovima, probao sam duksom da ih obrisem, ali bezuspesno :) tako da ako neko ide tamo, kad ih uzme, neka odma okrene ka svetlu i vidi jel su zamazane, jer stvarno smara ako moras u sred filma da ustajes i pomeras ceo red da bi prosao i zamenio ih. Zvuk fantastican, dozivljaj nikad bolji, malo su naocare neudobne, ali naviknes se posle 10, 15 min. Moja preporuka usce. Samo ako tamo idete rezervisite jedno min 2 dana ranije karte preko neta, jer je i dalje pomama za filmom. pozzz

https://www.hd-space.org

:: U je... pa ti si tokom celog filma sakupljao caure... mora da si zaradio gadne opekotine..
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Gledao sam 3d verziju i malo su me bolele oči a to je verovatno zbog toga što sam upao u drugi red da sam bio malo dalje mislim da nebi bilo problema
:: :: Black Wolf
:: ::
MIGOSA 6D 17.02.2010. 22:27 #189926

broj poruka: 280
@MACHINE

U Koloseju postoji i 6D sala u kojoj se takodje prikazuje Avatar.
Kovle Re: 6D 17.02.2010. 22:32 #189928

Da, postoji, ali ne postoje 6D efekti za ovaj film, dakle u pitanju je 3D projekcija u 6D sali

https://www.hd-space.org

:: @MACHIN
:: U Koloseju postoji i 6D sala u kojoj se takodje prikazuje Avatar.
athlon87 Re 17.02.2010. 23:46 #189943

broj poruka: 1133
Ja sam gledao u Rodi 3D i odusevio sam se. Vredi pogledati 3d verziju. Sad mi se kuci negleda nijedan film zbog 3d. Nje bas 100% uverljivo ali extra je.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=791855

VMARC Samo u Rodi 17.02.2010. 23:47 #189945

broj poruka: 9439
U koloseju imaju odvratno teske i strokave naocare. Oprema za 6D im je ko sa buvlajka, stolice kada vas povuku na dole vrhovima prstiju na nogama dotaknete patos i u trenutku gubite kompletan dozivljaj, jer vas sam dodir nogama sa cvrstim tlom trenutno vraca u stvarnost na nekoliko sekundi. Jos 2004te sam bio u Parizu u pravom 6D trenazeru i to predvidjenom za 10 mesta u redu, i ne moze se porediti sa onim djubretom u Koloseju. Startek je bio potpuno fenomenalan i gravitaciono realan dozivljaj. Da ne pricem da je Bitka za planetu Neru odvratno sinhronizovana sa stolicama.

Roda ima fantasticne naocare, ugodno se gleda film svih nakoliko sati, koliko traje. Generalno, spadam u kategoriju filmofila, sve ih gledam u bioskopu i uvek mi je Roda prvi izbor.

Baby BM

Masinist Usce 17.02.2010. 23:50 #189947

broj poruka: 251

Bas danas ga pogledah sa devojkom u 6D sali (naravno, samo 3D efekti) 10 red i jos me glava boli. devojku ne. da nema efekata ne bih ga ni gledo. devojka je odusevljena efektima. ja zapamyio 3 iz celog filma da su MENI bili BAS 3D, neka kap, neki 3D ekran vojnika i kad bacaju dimnu bombu koja proleti.
Kraj totalno (po meni) bezveze a neko rece da ce biti jos dva dela...

Samo 3D !
Plamen Re: Re: Re: Re: Da ne zaboravim 17.02.2010. 23:59 #189953

broj poruka: 2836
Ma u Londonu slabo ima pravih engleza, sve su to imigranti, crnci, kinezi.... da ti ne nabrajam dalje. A bio sam 10dana na turneji, sa folkorom, milina, ni din nismo platili... A tamo su nas docekali srbi, ima ih gomila, tako da eng nismo skoro ni koristili...

:: Majstore pa zar u englesku bez poznavanja njinog jezika..
:: to ti je gore samo od puta u juznu ameriku a da ne znas spanski posto tamo ni promil populacije ne govori nesto drugo sem brazilaca koji pricaju brazilsku varijantu portugalskog
:: Kako si se bre snasao tamo kad oni govore totalno zajeban engleski, znaci pravi sem ako nisi bio u nekom getu..
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Pa mislis da bi u Londonskom bioskopu pustili prevod samo za mene? hehehe...
:: :: :: @Plame
:: :: :: Pa sta tu ima da se razume crtan film ko crtan film samo malo lepse nacrtan
:: :: :: (Pokahontas je ipak bolji - samo jedan je original)
Kovle ... 18.02.2010. 00:11 #189958

u tuckwoodu mi se uopste ne svidja zvuk a i kvalitet projekcije je los, u domu sindikata sam bio jedanput i nista posebno, prosek. u rodi sam bio davno, davno pre neke 4 godine i bilo mi je super tada i zvuk i mesto za noge, sada ne znam kako je, ali smatram da su i dalje dobri. najvise idem u kolosej i najvise mi odgovara, rezervisem kartu preko neta odem pokupim, kokice su im najbolje u gradu i ceo dozivljaj mi je super. to je neko moje vidjenje stvari sto se tice nasih ``mnogobrojnih`` bioskopa.

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs