Ljubomora se zavrsava cinom ubistva i samoubistva!
STRANA 2 OD 2
gliga79
Tortojed
17.03.2010. 03:23
status: user broj poruka: 4641
Mnogo teze padaju Tragedije, koje su iz prave ljubavi, i nekih situacija gde je stvarno izlaz iz krize ogranicen na minimum. Prave ljubavi i prave ljubavne nesrece, a ne nekog ko je imao prakticno sve, ali nije imao mozga, jer je bio razmazen i neobrazovan. Gledajte Wuthering Heights iz 1939, pa ce te nesato i nauciti. Drzite se zemlje i realnosti , jer ipak je gravitacija kao prirodna pojava jaca sila od svih nas, pojedinacno. Ko razume super.
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
Ne cudi me nista ovo. Lik je bio debil, sto se moglo videti tokom njegovog boravka u kuci Velikog Brata, a ona je bila cista sponzorusa. Lik je verovatno ko i vecina crnogoraca ovde neki kriminalac pun ko brod, a njoj je dupe zinulo. Secam se da je pre par godina cak `izlazila` sa nekim matorcem od 60 godina
Ni ona ni on nisu bili normalni, ali da je tragedija - jeste... __________________ Scourge of PCBerza
Kad muskarac dozvoli da mu k*rave izvlace i poslednji dinar iz dzepa i tripuju ga da ga vole,dignu sebi cenu i onda goodbye!Nemojte da dozvolite da takve osobe upravljaju vasim zivotima!Ako im treba kinta neka je zarade a vas moraju da cene onakve kakvi jeste!Najvise mladih puca u takvim situacijama kad shvate da u sistemu vrednosti mogu da izgube istu,kao na berzi,pored takvih k*rava koje se postave tako kao da one odredjuju ko koliko vredi!Do juce si za njih bio sve a danas si klosar!Usled naglog zamucivanja svesti i gubljenja saznanja o svojim vrednostima sledi METAK!
Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour
Ali ljudi nisu amebe, zato i postoji ovakav svet kakav jeste, pa i izlaz. Pa najbolje da svako odluci da deli pravdu, jer je povredjen necim... Ovde fali humanosti vise nego bilo cega drugog! Pa eto razloga zasto tako zivimo, kako sejes....
Retardirani Crnogorac je znao kakva je ona licnost, i nije imao prava da je ubije. Nego je mislio Djetic da je on bogom dan i da je on frajer za ovu nesretnicu, pa se tu zajebo kad ga ispalila. Izgubila budala sve sto je imala zbog retardiranog uma i razmazenosti, blago nama normalnima, znamo zasto postojimo :)))
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
Veruj mi da cesto sretnem komentare tipa : `Ko hebe kurvu,neka je tako zavrsila` i slicno tome..Prosto se najezim imbecilnoscu naseg naroda koji je toliko bezdusan d aja nemam reci!
a sto??pa sto rece jedan moj drug`ko ih *ebe vazno nek sam Ja ziv i zdrav` brate digla noge par puta i zvezda...i sad se prica o njoj kao o devi Mariji,ma dajjj... a i on budaletina 23godine pa naso da se ubije....strahota a sto se mi sirotinja raja ne poubijamo,koji svaki dan secemo usi,krpimo dupe..e pa zato..od inata rodjeni...gledamo u svaku godinu kao da ce da nam donese nesto lepo,kad ono prc..tonemo sve dublje i dublje,dok takve kamikaze imaju para a ne znaju sta ce sa njima...fujjj bre Srbijoooo da te vidi Aleksandar.okrece se u grobu i on i Karadjordje i svi oni koji su mislili da ce od ovoga probisvetnog naroda napraviti nesto....vremena pokazuju,a nama se lupa o glavu...
:: Veruj mi da cesto sretnem komentare tipa : `Ko hebe kurvu,neka je tako zavrsila` i slicno tome..Prosto se najezim imbecilnoscu naseg naroda koji je toliko bezdusan d aja nemam reci :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: Boze mili, koji su ovo imbecili... :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: http://i43.tinypic.com/33xx2c3.jp :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: :: 8====D ~ ~ ~ :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.