kako da ne polemišem? U inostranim timovima postižu fantastične rezultate, trče ko da imaju pundrace u buljama, e a kad treba da se igra za Srbiju e onda nestane sav njihov sjaj i igraju kao da imaju dve leve noge...
ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE
:: Uopste ne vidim bilo kakav razlog da se ovde bilo sta negativno polemise o nasoj fudbalskoj reprezentaciji :: Nema razloga da bilo ko bude nezadovoljan ili sta li vec, kad se zna, vec godinama unazad kakvi smo i sta postizemo na prvenstvima. Generalno ovo je realnost, dobro je sto prolazimo kvalifikacije, ali treba biti realan, ja recimo sam i ocekivao ovakvu igru nasih, tako da nema tu nikakvih preteranih ocekivanja, pa poslednjih 15 god. nismo imali nikakvih razloga za bilo kakva pozitivna ocekivanja na prvenstvima, pa sto bi i sad!? :: Jednostavno treba opusteno uzivati u fudbalu, ako ne nase, onda nekih drugih reprezentacija.
:: Pre 4 god. koliko se ja secam igrali smo protiv Argentine, prognoze su bile ili ce biti 0-0 ili mi pobedjujemo 1-0. Krenula utakmica u 15-om minutu mi gubili 3-0, na kraju bilo 7-0 koliko se secam za njih :). Ista prica vazi sad mi osvajamo prvenstvo, kad nas ganci (braca romi :)) pobede. A ovo prvenstvo su preterano reklamirali kod nas mi smo ovo ono, a ustvari mi gubimo od Novog Zelanda :: :: Pozdrav!
Pa kako, pa vidis da godinama se ista stvar desava, zato i ne treba. Pogle samo kosarku, i od nje smo bili `digli`ruke, nista se nije ocekivalo, bilo je dobro sto smo se i kvalifikovali, pa momci otisli u finale. .) Tako treba i za fudbal, nista se ne treba ocekivati, pa kad nesto urade onda svi lepo da budemo srecni!
:: kako da ne polemišem? U inostranim timovima postižu fantastične rezultate, trče ko da imaju pundrace u buljama, e a kad treba da se igra za Srbiju e onda nestane sav njihov sjaj i igraju kao da imaju dve leve noge.. :: :: ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE :: :: :: Uopste ne vidim bilo kakav razlog da se ovde bilo sta negativno polemise o nasoj fudbalskoj reprezentaciji :: :: Nema razloga da bilo ko bude nezadovoljan ili sta li vec, kad se zna, vec godinama unazad kakvi smo i sta postizemo na prvenstvima. Generalno ovo je realnost, dobro je sto prolazimo kvalifikacije, ali treba biti realan, ja recimo sam i ocekivao ovakvu igru nasih, tako da nema tu nikakvih preteranih ocekivanja, pa poslednjih 15 god. nismo imali nikakvih razloga za bilo kakva pozitivna ocekivanja na prvenstvima, pa sto bi i sad!? :: :: Jednostavno treba opusteno uzivati u fudbalu, ako ne nase, onda nekih drugih reprezentacija.
Pa i pre utakmice je bilo jasno da ce pobediti ekipa sa nasim selektorom na celu a i u nemackoj ekipi ima nasih igraca tako da mi ne mozemo da izgubimo.
always look on the bright side
vIRUS cOMPUTERS kad ja tamo a ono medjutim, premda iako ali mozda svakako ko je poznavao XP ni 7-ica mu nece tesko pasti
Ne razumem defetizam...Sta ste ocekivali? Nas tim je prosecan,i izuzev Vidica i Ivanovica,svi ostali igraju u drugorazrednim ekipama.Gol smo primili nesrecno,i tacka..Zadovoljan sam sto nastupamo tamo i sto se nase ime ipak cuje.Nemci su bolji,ali nek momci igraju,pa sta bude.Srecno Srbijo...
Ja samo ne znam sto ste svi krenuli da pljujete Pantelica toliko...Najvise od svih je Krasic zasluzio da ga pljujemo...Svaku loptu koju je primio izgubio je,u duele je ulazio ko djevojcica i nije trcao uopste...Pantelic se koliko toliko trudio...Ne znam sta ocekujete od njega.Da krene kao Kristijano Ronaldo ili Mesi u driblinge i da daje golove...Sto se tice napada mi nemamo bolje,najbolje od svih napadaca ce vjerovatno odigrati Lazovic ali ni on nije neki igrac...Sredina terena je potpuno zakazala...Jednostavno Antic je lose postavio taktiku...Po meni je obavezno trebao da igra u formaciji 4-5-1.Jednostavno Stankovic i Milijas ne mogu da iznesu sav posao na sredini terena.Treba tu dodati i Kacara.Na krila Jovanovic i Krasic/Tosic.Mozda bih cak i Kolarova zamjenio.Obradovic se mnogo bolje snalazi ofanzivno i bio je jedan od najboljih igraca u kvalifikacijama.
ŠTA JE PIČKICE, izgubili ste 35 dinara na kladionici? Ganci igraju dobro, ali nemaju nikakvu zvezdu u napadu, baš kao i mi. S obzirom na brojno stanje nacije, tugu koja vlada u klupskom fudbalu, mi smo sasvim dobri. Ovo što se dešava je uspeh, pa vi mislili šta god hoćete. Mnogi, realno jači, ili realno finansijski moćniji od nas, gledaju nas od kuće, a mi smo bar otišli tamo da čujemo te njihove trubače. Ne valja Pantelić? Pa nemamo boljeg i borbenijeg a da nije palamudžija koji nema forme ni da trči u onom krugu na centru a kamoli u šesnaestercu.... Samo nam je Žigić bio rupa jer su čamuge bile povisoke pa nije dolazilo do izražaja jedino što ima.. Na kraju krajeva, imali smo šanse i sa 10 igrača, nismo primili još koji gol a mogli smo i nismo (još) primili 4 komada.... problem je što ste vi u 99% slučajeva teške pališe, HEPO kocke. To se videlo i kod Fermija i kod drugih stvari gde se palite a onda se spuštanje na zemlju tužno završi uz psovke, pretnje i ostalo. Ipak, imamo jedan konstantan i jedan povremeni problem u fudbalu: prvi, konstantan, je da smo neviđena stoka i nekulturna bagra koju sa velikim užitkom guze razne sudije učlanjene u svetsku zaveru protiv nas (pljujemo, vatamo za jaja, udaramo glavom na prazno, psujemo na svim jezicima da ne bi bilo zabune, kenjamo o odlukama sudije kad je već sve gotovo itd...). I druge ekipe dobijaju kartone, ali, uglavnom zato što su hteli nešto da postignu u korist tima. Kod nas je obratno, u 99% slučajeva to je štetno u svim pogledima po tim, najčešće totalno bezrazložno i ukratko, neinteligentno. Drugo, povremeni problem je firewall koji ne uspevaju da preskoče: danas nisu mogli da se povežu sredina i napad ni uz pomoć GPS-a, iako je igrao Stanković celo vreme... to nam se već dešavalo. Ganciji su nas držali na rastojanju odmah posle centra i tu smo nešto smarali tu loptu džabamismolenji, da je to čudo jedno. To se već događalo i tokom kvalifikacija i Antić nema rešenje ni personalno ni taktičko i jedino što se tada radi je preskakanje sredine i napucavanje, pa šta bude... sad je bilo ništa. Ja sam i dalje 45% optimista (bio sam celih 55% do utakmice) da ćemo zaigrati bolje. Ali, stvarno se bojim kartona i desetkovanja naših balkanskih prostaka.... lako nas je navući i syebati na tu foru, a ako nas iko poznaje, to su švabe.
Ne razumem ljude koji ocekuju od ovakvog tima neke super rezultate, ipak je to jedan prosecan tim. I da ne bi se slozio da ce nemci da nas demoliraju mislim poraz je veoma moguc, ali mislim da nece biti sa vise od 2 gola razlike.
... sad videh par istomišljenika.... da, ne treba odustajati, i Zvezda nije kao i ostali klubovi postizala dugo ništa, pa se ipak dogodilo... i Partizan nas je blamirao sa Fljamurtarijem i Dinamom, a onda se plasirao u LŠ i slavno ispao, bez blama... dakle, može da se menja.... ali, treba biti realan. O taktici - pa to je tačno, Krasić nije bio gde treba, na krilu, pa ako nekog pretrči, napravi haos ako doda Jovanoviću ili napuca Žigu u glavu pa se odbije u gol.. muvao se po sredini - a on veze nema o nekim suptilnijim driblinzima da tu održi loptu, on je krilni koji pravi haos... tek u odbrani ne vredi q, ali ga NAPOLJU tamo i ne stavljaju, samo kod nas.... Jednostavno, Antić je morao nešto da menja da bi iznenadio kolegu koji nas dobro poznaje, ali, nije prošlo. Ovaj je i to znao odnosno, bilo je: ako ne stavite igrače gde najbolje igraju ali ja to očekujem, onda, jebe mi se za vaše iznenađenje kojim ste skenjali igru....
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: :: Ja samo ne znam sto ste svi krenuli da pljujete Pantelica toliko...Najvise od svih je Krasic zasluzio da ga pljujemo...Svaku loptu koju je primio izgubio je,u duele je ulazio ko djevojcica i nije trcao uopste...Pantelic se koliko toliko trudio...Ne znam sta ocekujete od njega.Da krene kao Kristijano Ronaldo ili Mesi u driblinge i da daje golove...Sto se tice napada mi nemamo bolje,najbolje od svih napadaca ce vjerovatno odigrati Lazovic ali ni on nije neki igrac...Sredina terena je potpuno zakazala...Jednostavno Antic je lose postavio taktiku...Po meni je obavezno trebao da igra u formaciji 4-5-1.Jednostavno Stankovic i Milijas ne mogu da iznesu sav posao na sredini terena.Treba tu dodati i Kacara.Na krila Jovanovic i Krasic/Tosic.Mozda bih cak i Kolarova zamjenio.Obradovic se mnogo bolje snalazi ofanzivno i bio je jedan od najboljih igraca u kvalifikacijama :: :: This is usually part when people start screaming :: ::
@Pisko Jedno zlatno pravilo postoji 1 utakmica mora da te sjebe makar ih bilo 2 :). Krasic je totalno lose odigrao, Pantelic je pogresio samo jednom to je kada je omasio onu loptu pri akciji kada mu je lopta preletela preko noge. Ja licno mislim da necemo preci u drugi krug, mada mozda nam se posreci :).
Mogući razvoj događaja.....australijanci pobeđuju ganu, mi australijance, i igramo nerešeno sa nemcima....HAHAHAHAHAHAHAHHAAH...i idemo dalje...važi......HAHAHAHAHAHHAHA......
***************************** Besposlen pop i goveda krsti...
Upravo tako. Zamisao je bila OK, da se branimo prvo poluvreme i napenalimo ih u finisu kad im padne koncentracija (ili da im ga uvalimo iz prekida). Crveni karton i penal su 2 kiksa koja su upropastila sve. Imamo kiksere u reprezentaciji, podlegli su pritisku. Ne treba ocajavati. Grupa nije nimalo laka, niti su Ganci pali s`kruske. Ako prodjemo extra, ako ne prodjemo nista, jbg, sta sad. Vi sto ste se primili da cemo biti prvaci, to je vas problem.
:: :: :: Ne razumem defetizam...Sta ste ocekivali? Nas tim je prosecan,i izuzev Vidica i Ivanovica,svi ostali igraju u drugorazrednim ekipama.Gol smo primili nesrecno,i tacka..Zadovoljan sam sto nastupamo tamo i sto se nase ime ipak cuje.Nemci su bolji,ali nek momci igraju,pa sta bude.Srecno Srbijo.. ::
a i treba biti realan,ne razumem kako je neko mogao da ocekuje da ce jedna jaka selekcija Gane da tek tako padne....videcemo pravu snagu ove reprezentacije protiv Nemaca
ima da nas naduvaju golovima i kroz usi, i treba tako. A mi nikako da se opametimo pa da novac koji decenijama dajemo na dilejski fudbal, isti ne usmerimo na vaterpolo, kosarku, odbojku...jer ovde se bar zna da smo kroz istoriju bili itekako uspesni...Svi znamo ko smo ili zapravo ko nismo u fudbalu. Ali ne, na sve strane stupidne reklame o fudbalu, pivu i slicnim nagradnim nebulozama. Pos*rem im se vise na je*eni na fudbal, fudbalere i trenere sve skupa sa stadionima, navijacima i klubovima. Sve sami drmoseri
Ja navijam za nase , pa kakvi god da su. Ne razumem cemu tolike prozivke, kada je to njihov, maximum. Osim Nemacke ni jedna reprezentacija se nije proslavila u ovom prvom kolu. Sto se tice crvenih kartona, primanja golova u 95`min, igranja rukama, i sl., to je oduvek bila nasa mana i bice. Jednostavno nas je takav MENTALITET, i shvatite to vec jednom. Nemacku nikad nismo pobedili , necemo ni sad. Samo da se ne obrukamo. Kuzmanovic je podelio karte za povratak kuci. Pantelic... NO KOMENT. Zigic promasuje 100% sansu, Krasic sa penala direktno u golmana, sta to znaci, znaci da `nisu videli loptu u mrezi` (nesigurnost u sebe) i sta da se ocekuje, nego poraz ????
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.