:: Od danas je na Forumu PC Berze strogo zabranjeno postavljanje političkih i religijskih tema kao i svih drugih srodnih tema. Stare teme neće biti brisane, ali neće biti dozvoljeno postavljanje novih političkih i religijskih tema :: :: Takođe, svi vidovi vređanja drugih korisnika Foruma ili trećih lica biće sankcionisani trajnom blokadom naloga bez prethodnog upozorenja :: :: _______________________________________________________________________ :: :: Uz svo dužno poštovanje mislim da je razlog nepoštovanja člana 1 od strane korisnika - nepoštovanje člana 2 od strane administratora :: :: :: ::
Procitah ovo sto je Milivoje napisao i nevideh ni jednu jedinu gresku pocev od prve reci do poslednje.Sve je na mestu.Ko hoce da procita sa razumevanjem i ako je casti i postenja u takvoj osobi razumece to na pravilan nacin.Nikog ne prozivam ali podrzavam sve izreceno!
Opste mi je poznato da ovde pravda ne postoji tako da anarhija vlada punom parom! Neki parametri ponasanja i donosenja odluke moraju da se znaju.Mora da se ispostuje i jedna i druga strana.Niko ne sme da bude obescascen i moralno ostecen!Svako mora da ima priliku da iznese svoje arguumente i da odbrani svoja uverenja i svoj intelekt!Ako se vec sudi onda prema svakom isto.Krivac je i onaj koji je ucestvovao u polemici koliko i sam pokretac teme. Hocete da mi kazete da je izvrsioc ubistva manje kriv od lica koje je sudelovalo u tom gnusnom cinu?!Oba lica bice kaznjena na adekvatan nacin. Propusti ne smeju da se desavaju pogotovu gledanje kroz prste malicioznim ljudima koji smatraju da je intelekt njihovo najjace oruzje ali nazalost to visok ego i glupost govori iz njih! Ako vec nema sloge nek bar svima bude jednako! Sramota!
Tačno tako. Ubistvo u samoodbrani je jednako ubistvu s predumišljajem.
Dobro, mala karikatura s moje strane, istina jeste da su ruke jednako krvave. Čitava stvar se na jako tužan način otrgla kontroli, a pošto je u temi primećeno par puta `jedan Milivoje na ovolike ateiste` logično rešenje je bilo da se Milivoje odstrani, znači bilo je više praktično nego pravično. Ni meni se ne sviđa ali tako se recimo vodi država, eliminišeš elemente disbalansa, nije bitno da li su u pravu ili ne, a internet forum - to ti je brate država u malom.
:: :: Krivac je i onaj koji je ucestvovao u polemici koliko i sam pokretac teme :: Hocete da mi kazete da je izvrsioc ubistva manje kriv od lica koje je sudelovalo u tom gnusnom cinu?!Oba lica bice kaznjena na adekvatan nacin ::
sta vam je bre ljudi? Citam ove reci - oprostajno pismo, izvrsioc ubistva, obezcascen, krvave ruke, casti i postenje, krivicne prijave. Ne kraju svake recenice znak uzvika... aman covek da procita pomslio bi da se ovde ko zna sta desilo. Pa banovali te, loguj se pod drugim nickom i to je to. Sta sad. Zivot ide dalje. Ovo je bre samo forum, diskutujemo, razmenjujemo iskustva i misljenja, pricamo, raspravljamo se. Povremeno se posvadjamo, padne i neka uvreda, ali sta sad, zivot ide dalje. Evo, izvini Milivoje ako sam te uvredio bilo cim. I ti sky.
Ja nisam uvredjen.Zasto bi bio? Moje izlaganje je bilo generalno.U raspravi sam najmanje ucestvovao (dva posta vezano za temu) jer zajednicki jezik u ovakvim temama je jako tesko naci pogotovu sto nema razumevanja izmedju ljudi,postovanja i kompromisa.Tera se mak na konac gde na kraju dolazi do uvreda i ponizavanja.. Celu situaciju sam posmatrao sa strane i nikog ne osudjujem samo smatram da je opet ucinjena nepravda prema Milivoju! Iskreno mrzim kad se potrudim da nesto nekom objasnim a onda tema nestane ili mi se post izbrise.Ako nisam nikog vredjao i cilj mi je bio da dam svoje argumente sa `moje tacke gledista` da ne kazem informisanosti onda smatram da tako treba i da ostane a ne da mi neko proizvoljno bez upozorenja to ukloni.. Sta se kasnije desilo u to ne ulazim niti sam upoznat.. Prema svakom isto.Posteno!
Na ovom forumu postoji pravilo koje kaže da su takve teme zabranjene i to pravilo mora da se poštuje. Možete vi svoje diskusije smatrati svojom svojinom, ali ovaj forum je svojina preduzeća PC Berza d.o.o. i niko sem ovlašćenih lica u preduzeću nema pravo da određuje šta može, a šta ne može.
Nije tačno da su teme obrisane bez upozorenja. Pokušao sam Milivoju da prosledim mail sa upozorenjem, ali se mail vratio jer on svoju adresu na nalogu nije ažurirao sa ...nadlanu.com na ... open.telekom.rs.
Uradio sam ažuriranje te mail adrese i na nju poslao novo upozorenje. Pošto je i posle toga nastavio da piše, logično je bilo da obrišem teme. Ja nisam kriv ako on ne čita svoj mail pa nije video upozorenje. Svaki korisnik je u obavezi da mail na nalogu drži aktivnim i ažurnim.
Kada je počeo da preti administratorima, dobio je BAN i tu više nema nikakve rasprave. Šta je drugo mogao da očekuje. To što mu je nalog blokiran, ne znači da ima pravo da otvori novi. Otvaranjem novog naloga, samo je napravio još jedan prekršaj više.
Jasno je meni da ti nemas vremena niti te zanima da mozak zamaras ovim stvarima pre svega sto se zakon (pravila foruma) nisu postovala. Ali ista ta pravila vaze i za administratore. Ako vi kao uzor za postovanje zakona ne dajete primer kako onda ocekujete da drugi to postuju?Konkretno mislim na gledanje kroz prste na razne uvrede,teme,svadje i sl. kod mnogih korisnika i situacija. Nemojte mi samo reci da u mnogome cemu niste bili pristutni pa je propust napravljen zbog toga?Mnogo godina sam ja ovde a govana sam se ja licno najeo debelo sve zbog gresaka i propusta administratora.A da sam upozoravao i zalagao sam jesam.Slao sam i mail-ove i imam ih i dan danas kao dokaz. Anarhija je nastala upravo iz tog razloga jer se pravila ne postuju i niko ne sankcionise usere!Nije bilo kontrole. Mnogi LOSIJI su odavde trebali da budu odavno banovani pa nisu. Jedan Milivoje koji je pisao o produhovljavanju srpskog naroda i nasoj veri je sanskionisan jer je burno odreagovao zbog svojih postova koji su nestali ili kako god. Nije moje da sudim niti da se mesam u tvoju odluku ali zar ne mislis da nekad napravis i gresku?
Kakvih sve izroda od ljudi ima na ovom forumu ,glupih i zadrtih,primitivnih pa i dalje ovde came i truju.Jednog inteligentnog i nacitanog coveka si oterao. Izvini to je moje misljenje i ja to tako vidim sa svom bistrinom mog zdravog uma i pameti.
Ako se sudi nekom nek bude posteno.Da li meni,Peri,Djoletu ili Lazi sasvim nebitno ali svako snosi deo krivice i odgovara za svoje postupke! Takodje je ljudski reci i izvini (mislim na usere koji pogrese iz revolta i sl pa iznesu neprikladne reci i misli) .
Izneo sam svoje misljenje a pretpostavljam da imam slobodu na to. Hvala.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.