Forum je ko kafana, imaš lokalne pijandure, imaš one koji svrate nekad, imaš one što piju kiselu i čitaju novine, a tu su i oni koji svrate jednom u prolazu i nikad ih više ne vidiš, neko se odseli, nekog pojede mrak, nekom žena zavrne slavinu al retko biva da su uvek isti ljudi...
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: Ja sam ovdi jos uvek newbee, a ovde je cesto to oprastanje i odlasci pa vracanje itd ::
:: Forum je ko kafana, imaš lokalne pijandure, imaš one koji svrate nekad, imaš one što piju kiselu i čitaju novine, a tu su i oni koji svrate jednom u prolazu i nikad ih više ne vidiš, neko se odseli, nekog pojede mrak, nekom žena zavrne slavinu al retko biva da su uvek isti ljudi.. :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: :: :: Ja sam ovdi jos uvek newbee, a ovde je cesto to oprastanje i odlasci pa vracanje itd :: :: ::
:: Ako ti je žena privrnula jajca onda jeste :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: :: :: Jel` to nesto na moj racun? :- :: :: ::
:: Nema tu konfuzije, jajca su tik do donje pipe :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: :: :: Slavina ili jajca ne bacaj konFjuz :: :: ::
i hvala na mnogim preporukama. Pruzao si slamku spasa davljenicima, kad im je bila najpotrebnija i uspevao da ih izvuces (samo u mom slucaju, nekoliko puta).
Sve najbolje u buducnosti.
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
@Sky: Ja se baš odlično sećam da si se opraštao... To ti je bilo 1. put, posle si opet odlazio, ali nešto nedefinisano, pa ih ne računamo u oproste... A eto ga i Machine, i on je imao spektakularan odlazak/oprost, pa opet je tu
Što se mene lično tiče, greota je za svu trojicu da niste ovde, ali kako hoćete, vaša stvar.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: @Pil :: Nisi dostupan na MSN.Kad se nakacis ostavio sam ti poruku. :: P.S.Jesi video F10 M5 :: :: http://spedr.com/QY8rBXi :: :: Smanjili su kubikazu i po prvi put ubacili turbo :: :: Gledam sad neke klipove pa videh da si tu a znam da volis BMW. :: :: Štangliranje :: :: :: ::
:: E stručnjače. BMW je prvi turbo ugradio 1973. godine u model 2002. To je bio prvi tadašnji M5 jer je 2002 prethodnik seriji 5 :: Kultni automobil, ali nije prethodnik Serije 5, vec je prethodnik Serije 3 i nema nikakve veze sa M modelima. Napravljeno je 50000 komada, 49999 belih jedan narandzasti. Imao je plavo crvene strafte od farova do stopaljki, neposredno ispod okvira vrata, i ispod branika mu je obrnuto pisalo TURBO, da bi vozaci ispred u rettovizoru mogli da procitaju da ih sustize najbrzi mali serijski automobil na svetu i da bi se na vreme sklonili :) Raspolaze sa vise od 180KS, turbo lag mu traje do 4.5K obrtaja, a od 4.5-6k automobil podivlja. Sadasnja cema mu je od 50000 -100 000 evra, zavisno od stanja.
:: :: Danas imaju na benzincima turbine kao recimo na 335i, nego BMW krije to u oznakama.. Ne kriju, vec samo ne potenciraju. Modeli 35 su 3000 cc twin turo sa preko 300KS
Sky je mislio na prvi M sa turbo motorom, ali je delimicno u pravu, mada bih ja rekao i sasvim. Naime, zvanicno prvi turbo M je Series 1 M, nedavno predstavljen, inace Safety car u MotoGP. Medjutim, to nije motor posebno razvijen u //M odeljenju, vec isti taij 35 TwinTurbo, samo cipovan na 340K, iz modela 135i. Meni, kao velikom ljubitelju Serije 1 a pogotovo modela 135i, ovo se ni malo ne dopada, jer pravi //M mora imati svoj motor.
:: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: @Pil :: :: Nisi dostupan na MSN.Kad se nakacis ostavio sam ti poruku. :: :: P.S.Jesi video F10 M5 :: :: :: :: http://spedr.com/QY8rBXi :: :: :: :: Smanjili su kubikazu i po prvi put ubacili turbo :: :: :: :: Gledam sad neke klipove pa videh da si tu a znam da volis BMW. :: :: :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: :: :: ::
@philaemos Ponovicu opet.Nikad se nisam oprastao!Nikad nisam pravio oprostajne teme!!! Evo teme,dovoljno je procitati i shvatiti prvi post.Samo da starter odreaguje i da zagreje lampu i sve ce biti jasno :)
Ova tema je definitivno bila saljivog karaktera a i psiholoskog testa. Iz nje sam potvrdio neke svoje teorije tako da mi je dosla i kao korisna pored zabave koje je proizisla daljim zbivanjem u temi!
To sto sam ja ranije,davno pravio pauzu i jedno vreme nisam dolazio nigde ne znaci da sam odlazio niti rekao da vise necu doci. Prema tome ne stavljaj mi u usta ono sto nisam rekao niti mi kaci ono sto nisam uradio.
Nemoj ovaj post da shvatis grubo,ne svadjam se,samo zelim da budem jasan ok? :)
@Daum Prezupcio si i definitivno si otisao van poente @VMARC To je to druze.
Brate,sto se tice onog tvog `pozdrav svima` i `dosta je bilo`-zvuci mi na oprostajno pismo.Ja cu samo da te zamolim da izaberes Brankov ili Stari most,nemoj skakati sa Gazele,ionako su radovi stalno,jos i ti ako skocis ,veceras necu stici kuci do ponoci! :D http://www.youtube.com/watch?v=CYSAyPNR7qg
hehehehehe Nije to ta tema. Oprastao si se pre toga. Bili su te i banovali na jednom forumu... Ali nije ni bitno, bitno je da si se vratio
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: @philaemo :: Ponovicu opet.Nikad se nisam oprastao!Nikad nisam pravio oprostajne teme!! :: Evo teme,dovoljno je procitati i shvatiti prvi post.Samo da starter odreaguje i da zagreje lampu i sve ce biti jasno : :: :: Evo ti i teme :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=34066&forid=21&katid= :: :: Ova tema je definitivno bila saljivog karaktera a i psiholoskog testa :: Iz nje sam potvrdio neke svoje teorije tako da mi je dosla i kao korisna pored zabave koje je proizisla daljim zbivanjem u temi :: :: To sto sam ja ranije,davno pravio pauzu i jedno vreme nisam dolazio nigde ne znaci da sam odlazio niti rekao da vise necu doci :: Prema tome ne stavljaj mi u usta ono sto nisam rekao niti mi kaci ono sto nisam uradio :: :: Nemoj ovaj post da shvatis grubo,ne svadjam se,samo zelim da budem jasan ok? : :: :: @Daum :: Prezupcio si i definitivno si otisao van poent :: @VMAR :: To je to druze :: :: Štangliranje :: :: :: ::
@Philaemos Druze meni secanje/pamcenje jako dobro funkcionse .Nikad ama bas nikad nisam postavljao teme oprostajnog karaktera.Nesto si pobrkao. Ovo sto sam skoro postavio iz zezanja je prvi put da ima slicnu konotaciju.
Kakve veze banovanje ima sa tim.Samo sam jednom u zivotu bio banovan i to sa benchmark-a i to nepravedno jer sam pobedio u OC duelu coveka koji je poznat u tim vodama na siroko. Posto nije mogao da podnese sportski poraz optuzio me je da sam fake-ovao rezultate i uz pomoc moderatora svojih drugara su me banovali..
Ubrzo su mi vratili online status..
Imas i zvanicno izvinjenje na benchmarku,cak i tema u odbranu moje casti :)
Štangliranje
:: heheheheh :: Nije to ta tema. :: Oprastao si se pre toga. Bili su te i banovali na jednom forumu... Ali nije ni bitno, bitno je da si se vratio :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ ::
Dobro se izvukao. Sva sreca, pa je reagova na vreme. Mada je mogao da ga ispravi ranije, vidi se lepo na snimku da je zanosio sigurno 2 sec pre nego sto je reagovao. Nikako ne kapiram kako je jedan A4 mogao tako da zanese?
Kakav lik ovaj sa Audijem.Samo nece biti dobro ako ovo vidi Daum :) Ima da svisne od muke ahahaha.. Lik je dobro izmanevrisao,dobro se snasao.. Ali da jeste cudno jeste kako se auto otkacio!
@VozD1912 Trazicu od nekog moderatora da mi posalje link na p.m. Nisam se snasao trazeci..
kocnice mi nisu kocile ravnomerno, i kako sam naglo ukocio, odvukao me auto levo, pa desno, i onda ode levo preko bankine u suprotnom smeru :)) srecom beshe uveche pa nije bilo puno automobila :) i pretrpeo je auto manji damage:)-napukao branik i iskrivila se balans stangla(ako se tako zove, nem pojma:)
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647765. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.