Je vrh. Verujem da se bivsi vlasnik kaje za potez, ali sve ce to narod pozlatiti, kako kaze u jednoj pripovedci :) Mene lepo sluzi i ne nameravam da ga menjam uskoro. Enermax Magma nisu bas tihi, ali su postojani i imaju dobar protok vazduha. Imaju dug vek trajanja i ne smeta mi njihov sum . Skroz sam zadovoljan i ne pada mi napamet da menjam bilo sta, sto se tice hladjenja.
Tower kuleri sto kaze Wlada011, nisu dobrodosli u moj stan .)
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb MSI 6850 Cyclone, Power edition
@miki069 Nalupao si i ostao ziv. Noctua ima izuzetan sistem za montazu koji jako dobro rasporedjuje pritisak na plocu, tako da nema opasnosti od uvijanja. O performansama da ne pricamo.I ne kosta 100 nego 67 evra.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Hladnjak dolazi sa fanovima i sve to ne kosta 100E, vec oko 70E. I ne sto nece da `odvali plocu`, nego nece ni da je minimalno savije - sto neki drugi (i laksi) hladnjaci hoce. Da se ploce tek tako savijaju sigurno oni zaduzeni za dizajn svih ovih hladnjaka ne bi napravili i odobrili za prodaju neki ovakav proizvod. Ili ti mozda znas bolje ..?
No posto mi deca ne znamo sta je to `kilo i trista`, dok ti za razliku od nas ne znas sta je kultura, ti lepo okaci ovde linkove do onih tema i postova gde je neko `odvalio` plocu sa ovim hladnjakom. A mozes da izneses i licno uskustvo ako si odvalio plocu. Ustvari, to ne mozes. Jer izgleda nisi ovaj hladnjak ni video dalje od nekih slika sa interneta, ili eventualno uzivo nesto blize od izloga radnje, a kamoli probao ili podesovao.
Hladnjaci i informisanost o istima ti ocigledno nisu jaca strana. Drzi se tih telefona ako makar tu znas nesto vise.
:: I onda duvaš :: 100e je u kompletu sa ventilatorima :: Šta zna dete šta je kilo i trista :: :: https://www.bambimobil.blogspot.co :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647691. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.