Ma uopste se ne radi o tome? Forum postoji zbog svih onih koji ga posecuju a ne zbog administratora... Lako je ostaviti los utisak na ljude tesko je ostaviti dobar, ati kao da se trudis da budes sto negativniji. Ne razumem te mozda imas svoje razloge ko to zna. Svi tiskrecu paznju i tebi to nista ne znaci. Ako postujes ovde druzis se, ponasaj se ljudski, to nije tako tesko. Nije tesko biti covek kolega, dati savet poslusati savet itd. Ne znam kako te ne mrze da otvaras te naloge.
:: jbt kolko mene zabole za admina hahahahh :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: WD640GB CAVIAR BLACK 32M :: NZXT LEXA S NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
Re: Re: Ja sam ovde nova, ali bih da pohvalim nekog.
23.05.2011. 22:57
status: user broj poruka: 9121
Koje zajebancije :) ?
Pozdrav!
:: Moraces da nam oprostis ali posle one Giletove zajebancije i u jogurt duvamo :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Ko trenutno nije tu, prezauzet je u poslednje vreme... Sacekacu da dodje. Bice iznenadjen, nadam se prijatno. I da, svima pozdrav :: :: :: :: :: ::
:: Pa da li je moguce?? :: :: U jedanaest uvece instant odgovor od jednog od dva postojeca Gileta na PCB-i, ali pogresnog :: :: :: Gilopile :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Koje zajebancije :) :: :: :: :: Pozdrav ::
:: ali ako sam dobro shvatio pominje se i gilopile, ali ne razumem u kom kontekstu :: :: Ako je neko voljan da mi objasni, neka izvoli :: :: Inače rešio sam problem u konfiguraciji koja me je zezala - promenio sam sve komponente i sad radi super, ova nova! :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: ::
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: Inače rešio sam problem u konfiguraciji koja me je zezala - promenio sam sve komponente i sad radi super, ova nova! :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: ::
Prijateljski savet: kada vidite ploču sa elektrolitima koji cure, zbog poboljšanja stabilnosti sistema ne menjajte elektrolite, već izvadite NCP memoriju.
Pozdrav!
Vlada
:: Ma neko pravio fejk acc da zeza snoopy-a, sada je sve to sredjeno :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Je li ovo bila neka članica :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: Vlad :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647766. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.