Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
PROZIVANjE, ko nije na casu?!
STRANA 2 OD 2
vampirbg Dobra ideja... 18.04.2007. 09:09 #16291

status: user
broj poruka: 711
Ali sumnjam da ce nesto od toga biti... Pogledajte samo koliko je stvari izmenjeno na forumu... (dodali nove kategorije, ali sustinski nista nisu poboljsali) Gde je mogucnost da vidim thread dok odgovaram na poruku? Gde je mogucnost da cekiram threadove koje pratim pa da mi ih ispise na jednom mestu? Trenutno ima samo 2 nivoa korisnika: user i Admin... Nesto je bilo price da se odredjene privilegije dodeljuju po broju postova, ali ni od toga nista :)

U principu stice se utisak da je forum tu sekundarna stvar, buduci da se na njemu ne radi... To bas i nije mozda najbolje resenje, posto je baza hardvera trenutno slabo upotrebljiva i da je forum jedini nacin da se zadrze posetioci i prihodi od reklama... Poslednjih 5-6 komada hardvera sam trazio preko https://www.google.co.yu

Sve u svemu, imate moj glas za promene... :)

P.S. Na listu izmena dodajte i da pise koji je broj strana na nekom threadu, kao i da ucitava poslednju stranu...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
shkomi Odlicno 18.04.2007. 10:27 #16301

broj poruka: 854

Jos 3 bambija za ideju

Devize devize bonda elema

Skyhawk Neko je to vec uradio? 18.04.2007. 11:10 #16305

broj poruka: 53
Pre svega pozdrav svima:) ako smem i ja koju na ovu temu... ja sam, inace, clan ovog foruma nesto oko 2 godine i vise citam postove i trazim resenja za neke svoje probleme koje srecem u radu sa racunarom nego sto ucestvujem u diskusijama.. da pomenem ovoga puta i da se zahvalim pre svega Pisku, a i svima ostalima koji su mi pomagali svojim postovima, koji mi je u nekoliko navrata zaista pomogao kako resenjima za problem tako i objasnjenjima sta, kako i zasto nesto radi ili treba da radi i kako ga set-ovati... cime je pokazao ne samo visok nivo profesionalnog znanja vec i dobre volje i razumevanja za one (ukljucujuci i mene) koji mnogo manje znaju iz ove tematike

Podrzavam predlog koji je izneo Machine... a da probam da ne budem suvise opsiran... ja sam takodje clan foruma Opel Club Serbia... vozim Opel Astra-u 1.7DTI pa cesto odem i na taj forum da se informisem... taj forum je nekako organizovan bas na nacin koji predlaze Machine, znaci neko je vec reorgnizovao neki forum na nacin koji pominje Machine... pre svega sto se tice statusa clanova foruma.. pa svako ima svoj `title`... Rookie, Member, Moderator, Senior Member, OPCS TECH.... ne znam doduse koji su bili kriterijumi na osnovu kojih su ustanovljeni ovi `statusi` ali... ono sto prepoznajem je da clanovi sa `titulama` zaista daju vrlo kvalitetne i kompetentne odgovore i komentare pa sam i ja sam, nekako, stekao `poverenje` u postove koje pisu clanovi ciji title-s ukazuju na njihov kredibilitet, naglasavam kredibilitet, na forumu... procitavsi predlog Machine-a prepoznao sam znaci, `vec vidjeno` i sasvim se slazem da bi neki sadasnji clanovi, koji su se do sada dokazali kao kompetentni na ovom forumu a uz to sa dobrom voljom da pomognu pa i edukuju onaj deo populacije ovog foruma koji nije sa njihovim nivoom znanja trebalo da dobiju barem u `title`-s neki `status` koje ce nama ostalima davati poverenja u ono sto oni napisu... ako ne i neke druge beneficije..

Pokusao sam da ne budem suvise opsiran ali izgleda da mi nije bas poslo za rukom... ne zamerite:))

Skyhawk
Dyca re 18.04.2007. 13:52 #16313

broj poruka: 1574
Podrzavam i ja ovo, ali cisto sumnjam da ce se ista promeniti,vec je bilo ovakvih pokusaja i ni tada se nista nije promenilo...

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647765.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs