Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
OBECAVAM, nema vise prozivki!!!
STRANA 2 OD 2
ddragoljub Hahahaha 03.05.2007. 23:08 #17960

status: user
broj poruka: 126
E, umro sam od smeha.......celih 13 minuta posle mog poslednjeg posta....eto odgovora!!!
Ja se samo malo shalim sa Machine-om, dechko je utripovao da je Neo i da je uchitao celu Wikipediju u svoj matrix :-)
DaSickSyst- pa kako ovako neshto da dosadi??? :-)
Lik koji moze da `postulira i aksiomira` je nepresushan izvor sprdnje... :-) HIT1
chas ga placaju, chash radi za sebe... :-) HIT2
?politikanstvo?.... :-) HIT3

ja cu ovu `raspravu` da predlozim za Utisak nedelje :-) +josh ova prichica iznad....e bash sam se slatko nasmejao!!!

Laughing Machine
pozdrav
ps da vidimo za koliko stize sledeci post.... :-)

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vukdusan moj savet 03.05.2007. 23:15 #17961

broj poruka: 800

Machine,u prethodnoj temi si mi rekao da navijam za mrlju.ne navijam ni za koga,u ovakvim svadjama sam na neutralnoj strani,ono je samo trebalo da bude smesan komentar.

Samo obrati paznju na nesto:u poslednja 2 dana si se posvadjao sa troje ljudi.moras malo da se smiris,ne mozes da se svadjas sa svakim ko ti ne odgovara ili ne misli isto kao i ti. prosao sam kroz ovakvu fazu,ostao sam sa 2-3 druga,ali sam shvatio gde gresim i promenio se.

p.s. DaSisksystem evo ruke pomirenja.moze?
vukdusan haha 03.05.2007. 23:43 #17963

broj poruka: 800

haha...eto bas je moja mama prof. dr interne medicine za jetru...
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647766.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs