pazi, sto se tice trolovanja, mene to uopste ne interesuje, ja uvek za sebe uzmem najboljeg misa koji moze da se nadje po nekoj pristojnoj ceni, kada se jedan brand pokaze normalno da ces steci poverenje i kupovati samo njega, naravno, ne kazem da ne zapadne neki skart ali pazis, nisi glup ni lud, znas da se raspitas malo tako kad izadje nesto novo.. sem te izlizane maske sto se tice novijih miseva nema mane pocev od preciznosti do kvaliteta izrade i ergonomije.
Tacno je da za 15eu dobijas puno toga, ajde da ne ispadnem nesto sto nisam, ali ne dobijas uzivanje, zar nije u tome veliki deo poente? Od Razera stvarno ne bih uzeo nista sem onog Deathaddera, Roccat mi nit smrdi nit mirise, Steel mi je ruzan sem jednog misa ikari, ali opet to je moje subjektivno misljenje.. nisam jedino imao Steel i glupi Saitek sve sam ostalo probao
Z serija Logitech je najbolja sto se tice surround-a konkretno za Logitech, sa njima ne moze da se uporedi ni jedan jedini surroud, pricam za PC-varijante, mozda Altec Lancing ali samo neki sa nekim modelima, a u globalu ne. Ne osporavam to da je Microlab pristojan.
:: Ne daj se imarkoviću trolovima, budi svoj i sledi svoje instinkte.
:: :: Paz, ako idemo model za model od vrha pa na dole, tu fala bogu poređenja nema, smejurija :: Međutim, ako idemo po cenovnim rangovima poređenje opet smejurija... al na drugu stranu. De imaš od logitecha za 15e miš koji je robusan, kvalitetan, ergonomski dobro odrađen (subjektivno), sa pristojnim softverom i senzorom, nema :: :: Možda je malo nerealno da ja ako za 15e mogu da dobijem dobar miš očekujem da za 50e dobijam odličan a za 80+ savršen - što da se razumemo nije nijedan od ovih što za te pare nude razer i logitech :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: G5 generalno ima tu manu, kada se puno koristi posle neke 2 godine izlize se plastika, tj. farba, ali sada je vec on prevazidjen sa tehnologijama i kosta duplo manje, njegovi naslednici imaju totalno druge maske, tj. NEfarbane, kao npr. G700, ali G500 recimo ne, zatim G9, G300, 400 itd.. ove ofarbane izbegavati.. a mislim poredjenje a4Techa i Logitecha je zaista smesno.. mislim, da li ide sada ja da poredim GTX570 i 6850? Teras me da lajem sad bez potrebe :: :: A4Tech mozes da uporedis recimo sa Genios, koji u principu ima izuzetno fine miseve :P e ali zato nikako ne porediti sa Gigabyte, oni su bas katastrofa, zajebali su i kvalitetan A4Tech :: :: :: :: ::
Ma nisi ti bre trol druže nego ja. Na osnovu čega leba ti da troluješ a4tech?
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: Ne daj se imarkoviću trolovima, budi svoj i sledi svoje instinkte. :: :: pazi, sto se tice trolovanja, mene to uopste ne interesuje, ja uvek za sebe uzmem najboljeg misa koji moze da se nadje po nekoj pristojnoj ceni, kada se jedan brand pokaze normalno da ces steci poverenje i kupovati samo njega, naravno, ne kazem da ne zapadne neki skart ali pazis, nisi glup ni lud, znas da se raspitas malo tako kad izadje nesto novo.. sem te izlizane maske sto se tice novijih miseva nema mane pocev od preciznosti do kvaliteta izrade i ergonomije. ::
ma phuck that, A4Tech rulez, nego kad cemo mi da testiramo `ladjenje tih rebaraca..?
:: Ma nisi ti bre trol druže nego ja. Na osnovu čega leba ti da troluješ a4tech? :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: :: :: ::
Čim otopli, bogu fala. Smutim neki roštilj sos, razvučem produžni, iznesem sto na ledinu (taman dobro dođe i da se jede s njega, to ne može s vaših kosmosa, snajpera i obsidiana), raspalim prime+linx i nema da fali.
:: ma phuck that, A4Tech rulez, nego kad cemo mi da testiramo `ladjenje tih rebaraca..? :: ::
e sad si me razocarao, stvarno neozbiljno, ja reko stvarno neki rostilj, taman mislio da sudelujem a ono raic tera shegu sa kucistima :P
:: Čim otopli, bogu fala. Smutim neki roštilj sos, razvučem produžni, iznesem sto na ledinu (taman dobro dođe i da se jede s njega, to ne može s vaših kosmosa, snajpera i obsidiana), raspalim prime+linx i nema da fali :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: ma phuck that, A4Tech rulez, nego kad cemo mi da testiramo `ladjenje tih rebaraca..? :: :: :: :: ::
Razer Lachesis je simetrican mis i moze da se koristi podjednako u levoj i desnoj ruci, pritom nije uopste mali, samo je malo nizak. Logitech G500 i Razer DeathAdder su malo manji a vislji, i predvidjeni samo za desnu ruku. To sve znaci da trebas da probas kako ti mis lezi u ruci, pa tek onda da odlucis sta ces da kupis - bar tako ja radim Svako ima neko misljenje koji je los a koji dobar, nego uzmi ti u ruku misa koji te zanima pa vidi sta ti bolje izgleda, Razer ili Logitech, i onda to kupi.
Ipak mu je bilo rano za mišja lovišta, sređeni tasteri, novi klizači, dobro išmirglan i ispoliran i eto ga ko nov... možda je čak i lepši ovako, ona šara mu je bila malo gej. Simpatičan mišonja ali moraću ipak da ga se otarasim, preskače mi na SS QCK. http://www.dodaj.rs/f/47/fS/4VUHZSiH/img2320.jpg
ihhh ala si ga opravio svaka ti cast, nisam sumnjao u tvoj rad.. a jesi li probao da mu ocistis laser alkoholom, mozda je prasnjav? metni mu drajver setpoint
:: Ipak mu je bilo rano za mišja lovišta, sređeni tasteri, novi klizači, dobro išmirglan i ispoliran i eto ga ko nov... možda je čak i lepši ovako, ona šara mu je bila malo gej. Simpatičan mišonja ali moraću ipak da ga se otarasim, preskače mi na SS QCK :: http://www.dodaj.rs/f/47/fS/4VUHZSiH/img2320.jp :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
I bre imarkovicu, pa od kad se to `laser cisti alkoholom` ? :D Inace oce taj logy da preskace, kad se pojavio bio je deklarisan kao gejmerski ali je ustvari los za tu rabotu, oce da `zabaguje` pri naglom pokretu...
Ovde na pc berzi redovno neke polemike, oko svakog dela/komponente se bar jednom mesecno vode rasprave po pravilu iste vec ispricane par puta...
Nema odavno vise brenda za koji mozes reci `e ovi prave zajebane miseve` to su sad modeli i serije, kako ko izbaci...
Skyfire: ...frekfencija...
:: ihhh ala si ga opravio svaka ti cast, nisam sumnjao u tvoj rad.. a jesi li probao da mu ocistis laser alkoholom, mozda je prasnjav? metni mu drajver setpoin :: :: :: :: Ipak mu je bilo rano za mišja lovišta, sređeni tasteri, novi klizači, dobro išmirglan i ispoliran i eto ga ko nov... možda je čak i lepši ovako, ona šara mu je bila malo gej. Simpatičan mišonja ali moraću ipak da ga se otarasim, preskače mi na SS QCK :: :: http://www.dodaj.rs/f/47/fS/4VUHZSiH/img2320.jp :: :: :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: ::
Različiti su. Spawn je za claw način držanja pravljen, veličine je kao G9... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: Kakav je Spawn? Deluje mi da je mali a debeo tj sirok i da nikako ne moze da lezi lepo u ruci. Kolka je razlika u velicini izmedju njga u g500 :: ______________________ :: :: https://www.twitter.com/MLazovic :: https://www.westfest.org.r :: https://www.kraljevo.co :: :: :: :: Ja evo skoro godinu dana vozim G500. Kod domalog prsta se malo izlizala ona guma/plastika koja prekriva ceo miš, ali sem toga ništa. Ubija kako dobro leži u ruci i kako radi.. :: :: :: :: Mada na poslu evo koristim CM Spawn i oduševljava me kako još bolje leži u ruci, a niko mi ne veruje kad mu pričam.. :: :: __________________ :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: ::
Nije štrokav, po stolu radi ok nego izgleda da mu ne leže platnene podloge, probao sam i onu malu a4tech X7. Ko ga jebe, nisam baš tako lud da zbog njega menjam podlogu a imam već miša koji po njoj dobro radi.
:: ihhh ala si ga opravio svaka ti cast, nisam sumnjao u tvoj rad.. a jesi li probao da mu ocistis laser alkoholom, mozda je prasnjav? metni mu drajver setpoin :: :: :: :: Ipak mu je bilo rano za mišja lovišta, sređeni tasteri, novi klizači, dobro išmirglan i ispoliran i eto ga ko nov... možda je čak i lepši ovako, ona šara mu je bila malo gej. Simpatičan mišonja ali moraću ipak da ga se otarasim, preskače mi na SS QCK :: :: http://www.dodaj.rs/f/47/fS/4VUHZSiH/img2320.jp :: :: :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: ::
Raicu ne bih menjao x7 za taj G5 ni u snu. 740K je bolji po svim parametrima, pocevsi od rezolucije 3600DPI naspram 2000DPI, pa na dalje. Sto kaze Dautovic vise nema generalizovanja firmi. Sve zavisi od modela do modela.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Nije štrokav, po stolu radi ok nego izgleda da mu ne leže platnene podloge, probao sam i onu malu a4tech X7 :: Ko ga jebe, nisam baš tako lud da zbog njega menjam podlogu a imam već miša koji po njoj dobro radi :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: ihhh ala si ga opravio svaka ti cast, nisam sumnjao u tvoj rad.. a jesi li probao da mu ocistis laser alkoholom, mozda je prasnjav? metni mu drajver setpoin :: :: :: :: :: :: :: Ipak mu je bilo rano za mišja lovišta, sređeni tasteri, novi klizači, dobro išmirglan i ispoliran i eto ga ko nov... možda je čak i lepši ovako, ona šara mu je bila malo gej. Simpatičan mišonja ali moraću ipak da ga se otarasim, preskače mi na SS QCK :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/47/fS/4VUHZSiH/img2320.jp :: :: :: :: :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: :: :: ::
a da se ne cisti mozda medicinskim benzimom? pa sta fali, nek se ponavlja i treba kad ljudi zaboravljaju i postaju sve tvrdoglaviji
:: I bre imarkovicu, pa od kad se to `laser cisti alkoholom` ? :D Inace oce taj logy da preskace, kad se pojavio bio je deklarisan kao gejmerski ali je ustvari los za tu rabotu, oce da `zabaguje` pri naglom pokretu.. :: :: Ovde na pc berzi redovno neke polemike, oko svakog dela/komponente se bar jednom mesecno vode rasprave po pravilu iste vec ispricane par puta... :: :: Nema odavno vise brenda za koji mozes reci `e ovi prave zajebane miseve` to su sad modeli i serije, kako ko izbaci.. :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: :: :: ihhh ala si ga opravio svaka ti cast, nisam sumnjao u tvoj rad.. a jesi li probao da mu ocistis laser alkoholom, mozda je prasnjav? metni mu drajver setpoin :: :: :: :: :: :: :: Ipak mu je bilo rano za mišja lovišta, sređeni tasteri, novi klizači, dobro išmirglan i ispoliran i eto ga ko nov... možda je čak i lepši ovako, ona šara mu je bila malo gej. Simpatičan mišonja ali moraću ipak da ga se otarasim, preskače mi na SS QCK :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/47/fS/4VUHZSiH/img2320.jp :: :: :: :: :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: :: :: ::
pa da pitam gde ima lepo opisano pravljenje makroa za igre za ovaj mis, pogotovo Counter Strike Source ? I nisam nesto odusevljen sa misom, ocekivao sam vise ali ga na zalost i nisam direkto poredio sa G500 pa ne mogu nista da kazem.
Phenom II & Antec H2O 620 M5A99X EVO 4x2GB 2000MHz GV-R685D5-1GD & GV-R685OC-1GB U2312HM PyroSE 60GB & HD103SJ CM 690 II Adv & SST-ST85F-P Creative Titanium AltecLansing VS4121 Sennheiser HD201 Lycosa Sphex G500
bas me cudi zasto nisi odusevljen.. lepo sam oduvek govorio da je mis prosecan i da ne vredi te pare, pa on bi trebao da se uporedjuje sa najskupljim logitech-om a ne G500(koji je bolji) ili Mambom, sto je neuporedivo, ali dobro nek te sluzi .. a za makroe nisam te skontao, ne kapiram zasto ne bi napravio sam makroe onako kako ti zelis u profilu?
:: pa da pitam gde ima lepo opisano pravljenje makroa za igre za ovaj mis, pogotovo Counter Strike Source :: I nisam nesto odusevljen sa misom, ocekivao sam vise ali ga na zalost i nisam direkto poredio sa G500 pa ne mogu nista da kazem :: :: :: Phenom II & Antec H2O 62 :: M5A99X EV :: 4x2GB 2000MH :: GV-R685D5-1GD & GV-R685OC-1G :: U2312H :: PyroSE 60GB & HD103S :: CM 690 II Adv & SST-ST85F- :: Creative Titaniu :: AltecLansing VS412 :: Sennheiser HD20 :: Lycos :: Sphe :: G50 :: :: ::
Imam A4 TECH XL-740K, i +1 za njega.. Radi besprekorno, kvalitet izrade je zadovoljavajuci.. (ima cak i sleeve). Mislim da je za 16-17 eura apsolutni bestbuy. Pre njega sam takodje imao A4Tech X7 koji me je sluzio 2.5 godine.
hehe vidi ga ovaj, pa nista mu ne fali, to je profi mis, nego si malko okasnio, inace to je jedini mis koji valja od svih SteelSeries, oni ili naprave nesto fenomenalno ili totalni shit. Mada generalno novi proizvodi su im vrhunac, al je zato i cena.
:: a sta fali npr steelseries xai mis,izuva kako je dobar posedujem ga vec 1 godinu
Ja se posle Razera ne vracam ni na jednu drugu marku. Jednostavno najbolji laseri na svetu. Preporodio sam se kad sam ga kupio, stvarno su precizni, barem ova moja mamba, a verujem da su i ostali. Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.
hehe pa normalno da si zadovoljan sa MAMBOM, ko ne bi bio, ne znam sta si imao ranije ali kapiram da si imao neke mnogo jeftinije i losije miseve.. normalno da si odusevljen i ja bih bio, mis je 150eu ali precenjen
:: Ja se posle Razera ne vracam ni na jednu drugu marku. Jednostavno najbolji laseri na svetu. Preporodio sam se kad sam ga kupio, stvarno su precizni, barem ova moja mamba, a verujem da su i ostali. :: Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX :: ::
Nista bez Logija. ne vuidum razloga da bilo sta civek drugo gleda. Mozda roccat kone +, mada ne bih rizikovao da to uzimama barem ja tako mislim. Sa logijem nema greske.
ma ima greske i sa logijem, kako nema, kao i sa svakim brendom, treba paziti, ali Razer recimo mamba ne treba da kosta vise od 100eu po meni, i vredi recimo uzeti Deathadder koga cu i uzeti, kosta oko 50eu.
:: Nista bez Logija :: ne vuidum razloga da bilo sta civek drugo gleda :: Mozda roccat kone +, mada ne bih rizikovao da to uzimama barem ja tako mislim :: Sa logijem nema greske :: :: ::
Za 30-40 i 50e ima extra kvalitetnih i dobrih miseva raznih brendova, sve preko toga je realno bacanje para, ne kazem nista, ko ima nek izvoli naravno.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
generalno u pravu si, ali to je individualno, ako npr. mis kosta u skladu sa kvalitetom onda vredi pa nek je i vise od 50eu, to je realno.
:: Za 30-40 i 50e ima extra kvalitetnih i dobrih miseva raznih brendova, :: sve preko toga je realno bacanje para :: ne kazem nista, ko ima nek izvoli naravno :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.