Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
Cena letovanja - sit gladnom ne veruje
STRANA 2 OD 2
strela75 Najbolja ponuda meni... 03.07.2013. 16:18 #502424

status: user
broj poruka: 1591
... je bila kuca ceo jun za 600 evra. To sam pre par godina trazio direktno kontaktirajuci Grke dole. Medjutim kuca nije bila uz obalu (~300m), a i gdja zapela u CG. Ja ti savetujem da upoznas tamo nekog Grka i sledece godine direkt dogovaras.

Sto se tice izabranog smestaja, nesto mi na slikama ne lici da je 100m od obale.

Pozdrav.
-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 @vladapsd 03.07.2013. 17:01 #502428

broj poruka: 17098
Naravno da se zalim druze,
ne znam sto si se uvredio kad je ocigledno zezanje u pitanju.

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladapsd Re: @vladapsd 03.07.2013. 17:37 #502439

broj poruka: 1017
Nemoj da se zalis, nisi ti pokradjen
Tema bas i nije za salu, zamisli da se desi tebi ili nekome od tvojih...Mislio sam u prvi mah da si poslao link ka onima sto nista ne jedu i gledaju u sunce po ceo dan.
Inace uvredio sam se toliko da sam morao da popijem dva bensedina i lexilijum sa sljivovicom da bih se smirio.

:: Naravno da se zalim druze,
:: ne znam sto si se uvredio kad je ocigledno zezanje u pitanju
::
:: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
:: Cooler:TitanVanesa-
:: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc
:: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH
:: MBO:Asus M5A9
:: Case:CM Storm Enforce
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: Mouse:Mx 51
:: Screen: Dell
VMARC @jebivetar - jeste Sitonija 03.07.2013. 20:58 #502459

broj poruka: 9439
@Jammin
Druze, ja sam proslo i pretposlo leto bio u Splitu. To je sasvim druga dimeznizja od jadne Grcke i jos jadnije CG (da se razumemo, i ovo sto sam bio u Kalamitsiju, bio sam na bum, seo u kola i otisao se zenskom, jer mi je bilo glupo da praznike provedem kuci. Grcka mi nikada nije bila primamljiva, jer je nasminkana Crna Gora) Na stranu patriotizam i SR HR odnosi, ja na to ne gledam tako. Onaj Split (koji hrvati BTW i ne smatraju za neko more), je tako jebeno dobar, tako sam se dobro proveo, tako sam se nauzivao, da sam mu se morao vratiti jos jednom(retko kada se vracam na isto mesto), da se uverim da mi prvi put nisu bile prejake impresije. Ocene od jedan do deset:

More 11+
Plaze Bene i Bacvice 12 ma 13+
Usluga 10
Kafici, provod 10
Grad 10+
Shoping 10+
Cene smestaja... E to ne bih znao kako da ocenim, ako moze -10... Zasto...

Jbte, utripovali su da su Monte Carlo. Pa u Sant Tropezu sam placao manje smestaj. Prvi put, dvosobni lux apartman za 6 osoba (a bilo nas je dvoje :P) na obali Firule 130€ dan. Drugi put, Best western Art hotel u gradu, kod Meka, ne znam kako se zove kraj, dobrih 2km od mora, 85€ dan, nocenje sa doruckom, soba sa francuskim lezajem, nista posebno, po BW standardu.
Kada sam jednog splicu pitao sta su utripovali, da su Monte Carlo, on me je samo pitao .`A ca ti je Monte Carlo bolji od Splita...?` Samo sam ga pogledao, nasmejao se i rekao: `U pravu si`

Iskreno mi je zao sto ne mozemo masovno ici na hrvatsko primorje, jer verujte mi, bio sam na puno obala, volim more, koristim svaki slobodan trenutak da budem tamo, ali ni jedna obala zaista ne moze da se poredi sa Hrvatskom... Na zalost, surova istina.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

:: Mozda vam nije od pomoci, ali nama u BiH je HR primorje nekoliko sati voznje, pa tamo idem otkako znam za sebe
:: Bio sam ove godine, pre zahladnjenja :), u manjem mjestascu pored Makarske, smjestaj je 10e, nisam preterano zahtjevan, ali ima klimu, kuhinju, parking, tv, terasu, internet..., blizu plaze i jako blizu Konzuma u kojem su cijene kao i kod nas.
:: Na more idem prvenstveno zbog morske vode, odnosno da se isplivam k`o covek, tako da mi je vazno da je voda jako cista, na plazi ima dosta duboke hladovine u stanu klima, a da li je grad ili selo, ima ljudi li nigde zive duse me zaboli. Jedino sto mi ide na zivce su parasailing, gliseri i slicna sr***, ne moze covek da pliva od njih, da mi je naci mjesto gde ih nema.
:: Dok malo otopli idem o5, bice skuplje, ali nema veze :
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647765.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs