Miso probaj da upises `update` u poruku, prosledi je, pa onda edituj. Opet stara drndacija, ali samo u prozoru za pisanje odgovora. Novajlija ce da se zbuni kada vidi crtice.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
Kad ste već navalili sa redizajniranjem sajta, pokušajte da ubacite mogućnost da se učitava Back slash. Često ljudima objašnjavamo gde šta naći i pogledati ili prepraviti u Registry-ju, pa da ne moramo da opisujemo gde ide Back slash.
Inače, posle malo podrobnijeg razgledanja, sve izgleda mnogo bolje i preglednije.
Pozz.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Samo ubacite u pretragu ako npr neznamo za odredjeni proizvod u kojoj grupi se nalazi da moze da se pretraze sve grupe...ostalo je sve super...samo tako nastavite...Veliki pozdrav puno uspeha u radu i sve najbolje...
@BataCele :: Miso probaj da upises `update` u poruku, prosledi je, pa onda edituj. Opet stara drndacija, ali samo u prozoru za pisanje odgovora. Novajlija ce da se zbuni kada vidi crtice ::
Nisam pravio forum, to je pravio Željko i on ga i update-uje a, meni se obratite za prikaz cena i oglase. Ali svakako će Željko to promeniti i još neke sitnice koje zagorčavaju život a, uskoro i novi moduli na forumu koje već pravi.
@gsrki17 ::Samo ubacite u pretragu ako npr neznamo za odredjeni proizvod u kojoj grupi se nalazi da moze da se pretraze sve grupe...ostalo je sve super...samo tako nastavite...Veliki pozdrav puno uspeha u radu i sve najbolje..
Neki moduli će biti prebačeni u narednih sedam dana. Između ostalog i pretraga svih grupa, napredni pretraživač, pregled svih proizvoda po proizvođaču, pregled svih proizvoda po prodavcu, itd...
@BlueSkyNIS ::Da, mala su slova u odgovoru poruke. Čini mi se da je veličina 8 ili 9, FF 3.0
Zasto su cene ovoliko usitnjene (npr. 7.861,71 dinara). Pa moglo bi to da se zaokruzi malo. Bar izbacite ovaj zarez i pare. Bice preglednije a nikoga ne zanima koliko proizvod kosta na drugu decimalu.
:: Zasto su cene ovoliko usitnjene (npr. 7.861,71 dinara). Pa moglo bi to da se zaokruzi malo. Bar izbacite ovaj zarez i pare. Bice preglednije a nikoga ne zanima koliko proizvod kosta na drugu decimalu
Da, decimala može da se izbaci i tako će najverovatnije i biti a, što se tiče same veličine cene ona je više nego dovoljna. Ne znam da li mislilio da je cena u dinarima sitna ili možda samo da je cena u evrima sitna? Cena u evrima je s namerom sitna jer su merodavne cene samo one u dinarima. Cena u evrima služi čisto kao informativni podatak za one kojima ta valuta više odgovara. Inače, cena u evrima nije cena koju nam prodavac šalje, već se dobija primenom prodajnog kursa NBS i isti kurs se primenjuje za sve prodavce.
U toku pregleda foruma kad prebacujem sa jedne na sledecu stranu pojavljuje mi se iz uglova monitora tj sa strana tacnije na razlicitm visinama osencena strelica koja preseca ceo monitor isprekidanim linijama i spaja se sa drugom strelicom...To traje na kratko i posle se izgubi!
I Want to believe - The truth is out there May the force be with you @PCBeast@
:: U toku pregleda foruma kad prebacujem sa jedne na sledecu stranu pojavljuje mi se iz uglova monitora tj sa strana tacnije na razlicitm visinama osencena strelica koja preseca ceo monitor isprekidanim linijama i spaja se sa drugom strelicom...To traje na kratko i posle se izgubi ::
Izgleda da si uznemirio duhove PC Berze
Iskreno, ne znam meni se taj fenomen ne dešava ili ne umem da ga vidim
Nisam mislio na font. Font je dobar. Samo sam hteo da predlozim zaokruzivanje cena. Ja da se pitam, ja bih zbog preglednosti zaokruzivao cene na 10 din (minimum).
:: :: :: Zasto su cene ovoliko usitnjene (npr. 7.861,71 dinara). Pa moglo bi to da se zaokruzi malo. Bar izbacite ovaj zarez i pare. Bice preglednije a nikoga ne zanima koliko proizvod kosta na drugu decimalu :: :: Da, decimala može da se izbaci i tako će najverovatnije i biti a, što se tiče same veličine cene ona je više nego dovoljna. Ne znam da li mislilio da je cena u dinarima sitna ili možda samo da je cena u evrima sitna? Cena u evrima je s namerom sitna jer su merodavne cene samo one u dinarima. Cena u evrima služi čisto kao informativni podatak za one kojima ta valuta više odgovara. Inače, cena u evrima nije cena koju nam prodavac šalje, već se dobija primenom prodajnog kursa NBS i isti kurs se primenjuje za sve prodavce :: ::
:: Ove opcije ste trebali da izbacite jer i onako ne konstatujete kad neko prijavi nepravilnost
A odakle ti ideja da ne konstatujemo prijave. U ovom momentu je akcenat na ubacivanju što većeg broja cenovnika, kako bi se na novi sistem postavile sve firme koje su tu bile i pre izmena na sajtu.
Posle toga čekiraćemo sva loša razvrstavanja koja ste u međuvremnu prijavili i ispraviti greške.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.