Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
!!!!!!!!!!!! Reported Attack Site! - PCBerza !!!!!!!!!!!!
STRANA 3 OD 3
VMARC Privremeno resenje 11.05.2009. 22:10 #113245

status: user
broj poruka: 9437
Tools-Options-Security
Odcekirati Tell me if ... suspected attack_site

Resenje bi trebalo da bude privremeno. Kada se resi ovo sa berzom, vratiti opet cekirano, iz bezbednosnih razloga ... Ili odcekirati samo dok ste na berzi, da ne smara.

Baby BM

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 15.05.2009. 14:22 #114086

broj poruka: 12805
Ne znam za ostale ali meni jos uvek izbacuje doticnu poruku u Firefoxu

Scyter Re: ... 15.05.2009. 15:18 #114105

broj poruka: 8138
Takodje i meni..Sada dosta manje,ali se i dalje desava.

The Way It`s Meant To Be Played

:: Ne znam za ostale ali meni jos uvek izbacuje doticnu poruku u Firefoxu
:: _________________
:: Scourge of PCBerza
::
Slavuj ... 15.05.2009. 16:09 #114110

broj poruka: 2236
Nisam video to što opisujete, Opera radi brzo i bez ikakvih simptoma problema.

Dobar dan - dobar dan, tak`a i tak`a stvar !
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BlueSkyNIS Re: ... 15.05.2009. 16:17 #114113

broj poruka: 860
Ja sam već odavno isključio Report Attack site. A ovi naši admini stvarno nisu normalni što i dalje ne rešavaju ovaj problem.

@Slavuj, jel Opera proverava attack sajtove na Google-u?

Windows-free with Fedora 10

Equinoxe Re: Re: ... 15.05.2009. 16:46 #114123

broj poruka: 12057

Sada se vidi koliko je nekome ovaj forum i sajt 300 milijardita rupa na svirali. Šta reći.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: Ja sam već odavno isključio Report Attack site. A ovi naši admini stvarno nisu normalni što i dalje ne rešavaju ovaj problem
:: @Slavuj, jel Opera proverava attack sajtove na Google-u
:: Windows-free with Fedora 10
zeljkoa Re: Re: Re: ... 15.05.2009. 21:58 #114201

status: admin
broj poruka: 714
:: Sada se vidi koliko je nekome ovaj forum i sajt 300 milijardita rupa na svirali. Šta reći

Mislim da ovaj komentar ne stoji. Po gotovo ne očekujem ovakav komentar od baxa.

Adimi su učinili sve da se ta dosadna poruka eliminiše. Sajt više nije na Google Attack listi. Ovo što se sada dešava je zbog keša u moziili koji neke stvari pamti čak i kad to ne treba.

Ja sam kod sebe privremeno isključio tu opciju u browseru dok se stanje ne iščisti. Problem je bio neki banner iz vojvodinacafe razmene, ali je to odmah uklonjeno sa sajta.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Željko Arnautović,
PC Berza d.o.o.

TheGame Re: Re: Re: Re: ... 15.05.2009. 22:29 #114214

broj poruka: 719

Bax-ov komentar ite kako stoji na mestu...Ajde za ovo ste se kako-tako i potrudili da uklonite ali sta bi za one promjene sto ste obecali...Rekli ste cim budemo imali prvi slobodan termin odradicmo nesta...Evo skoro 2 mjeseca posle toga jos uvek nista...Ako stvarno niste imali slobodan termin,pa ajde da i shvatim,ali znam da ste morali siguro imati vremena...Stvarno ne mogu da shvatim ovo sto radite,a tako malo fali ovom forumu...

Independence is a state of mind

:: :: Sada se vidi koliko je nekome ovaj forum i sajt 300 milijardita rupa na svirali. Šta reći
:: Mislim da ovaj komentar ne stoji. Po gotovo ne očekujem ovakav komentar od baxa
:: Adimi su učinili sve da se ta dosadna poruka eliminiše. Sajt više nije na Google Attack listi. Ovo što se sada dešava je zbog keša u moziili koji neke stvari pamti čak i kad to ne treba
:: Ja sam kod sebe privremeno isključio tu opciju u browseru dok se stanje ne iščisti. Problem je bio neki banner iz vojvodinacafe razmene, ali je to odmah uklonjeno sa sajta
:: - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: Željko Arnautović
:: PC Berza d.o.o
Equinoxe Re: Re: Re: Re: Re: ... 15.05.2009. 22:32 #114215

Ma džabe care, ode tvoj post kao i moja dva predhodna, čim imaš konkretnu kritiku - delete. Tragedija.

:: Bax-ov komentar ite kako stoji na mestu...Ajde za ovo ste se kako-tako i potrudili da uklonite ali sta bi za one promjene sto ste obecali...Rekli ste cim budemo imali prvi slobodan termin odradicmo nesta...Evo skoro 2 mjeseca posle toga jos uvek nista...Ako stvarno niste imali slobodan termin,pa ajde da i shvatim,ali znam da ste morali siguro imati vremena...Stvarno ne mogu da shvatim ovo sto radite,a tako malo fali ovom forumu..
:: Independence is a state of mind
:: :: :: Sada se vidi koliko je nekome ovaj forum i sajt 300 milijardita rupa na svirali. Šta reći
:: ::
:: :: Mislim da ovaj komentar ne stoji. Po gotovo ne očekujem ovakav komentar od baxa
:: :: Adimi su učinili sve da se ta dosadna poruka eliminiše. Sajt više nije na Google Attack listi. Ovo što se sada dešava je zbog keša u moziili koji neke stvari pamti čak i kad to ne treba
:: :: Ja sam kod sebe privremeno isključio tu opciju u browseru dok se stanje ne iščisti. Problem je bio neki banner iz vojvodinacafe razmene, ali je to odmah uklonjeno sa sajta
:: :: - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: :: Željko Arnautović
:: :: PC Berza d.o.o
Scyter Re: Re: Re: Re: ... 15.05.2009. 22:34 #114216

Ja stvarno ne kapiram sto brises baxove postove?
Barem mu odgovori.Ako necete da unapredjujete forum ili niste u mogusnosti barem nam recite.A ne obecanja tipa `za mesec dana`.

:: :: Sada se vidi koliko je nekome ovaj forum i sajt 300 milijardita rupa na svirali. Šta reći
:: Mislim da ovaj komentar ne stoji. Po gotovo ne očekujem ovakav komentar od baxa
:: Adimi su učinili sve da se ta dosadna poruka eliminiše. Sajt više nije na Google Attack listi. Ovo što se sada dešava je zbog keša u moziili koji neke stvari pamti čak i kad to ne treba
:: Ja sam kod sebe privremeno isključio tu opciju u browseru dok se stanje ne iščisti. Problem je bio neki banner iz vojvodinacafe razmene, ali je to odmah uklonjeno sa sajta
Equinoxe Re: 15.05.2009. 22:43 #114217

Ja sam čak za to ako treba da vam se pomogne u uređivanju da se pomogne, koliko ko može.
Mene možete da mažete na hleb, šta treba, tu sam, ali niste fer prema velikom broju ljudi koji su verni forumu.

zeljkoa Ne kapiram ... 15.05.2009. 22:56 #114219

... zar Vi stvarno mislite da je nama lako. Znate li koliko je teško opstati u ovakvom vremenu?
Shvatate li da PC Berza ne može da postoji ako ne postoji firma koja iza nje stoji, a firma mora da se izdržava od nečega ?!?

PC Berza trenutnio nije dovoljna da se firma održi i prioritet se daje nekim drugim stvarima koje treba da doprinesu da firma preživi ova teška vremena i da se posle toga nastavi sa normalnim radom.

Stvarno imam dobru volju da unapredim forum, stvarno to želi, ali jednostavno ne stižem. Previše posla ima i oko PC Berze i oko nekih drugih projekata ... jednostavno ne stižem, preumoran sam, a i Miša isto tako.

Shvatite da mi moramo da finansijski obezbedimo porodice bez obzira šta se dešava na sajtu, i da li su prihodi dobri ili loši ( verujem da shvatate da je naplata potraživanja u ovim teškim vremenima veeeliki problem i za mnogo veće firme od naše ).

P.S.
Malo pre sam primetio da je sajt https://www.iposao.com prestao sa radom !!! Da li je to prva žrtva ekonomske krize na našem webu, ili to mene samo browser zeza?

Željko Arnautović,
PC Berza d.o.o.

Equinoxe Re: 15.05.2009. 23:02 #114220

Onda jednostavno ne obećavajte ono što ne možete da ispunite i kraj, pošto ste odlučili da sve sami radite.

Scyter Re: Ne kapiram ... 15.05.2009. 23:03 #114221

Nazalost,prestao je da radi.

:: P.S
:: Malo pre sam primetio da je sajt https://www.iposao.com prestao sa radom !!! Da li je to prva žrtva ekonomske krize na našem webu, ili to mene samo browser zeza
Scyter Re: 15.05.2009. 23:06 #114222

Ima samo jednu molbu?
Postavite barem moderatora,nadam se da vam nije tesko?

Slavuj Re: Re: ... 15.05.2009. 23:55 #114227

broj poruka: 2236
Koliko se sećam, na nekim ``žnj`` sajtovima se nekada davno pojavljivalo ``This site may harm your computer`` ili tako nešto, i onda sam imao priliku da kliknem na Y ili N to continue opening, tako da pretpostavljam da je odgovor na tvoje pitanje: `Da`.

Dobar dan - dobar dan, tak`a i tak`a stvar !

:
:: jel Opera proverava attack sajtove na Google-u
:: Windows-free with Fedora 10
gile23 ... 16.05.2009. 00:03 #114230

broj poruka: 9121
Pazi kako bi vama bilo da odrzavate 5 sajtova odjednom i da ih stalno unapredjujete, @Zeljko fali vam jos jedan covek koji ce da malo vodi racuna o sajtovima, malo je vas dvojica na veci broj sajtova. A da mora da se uvedu izmene moraju i Bax da bude moderator.

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum Re: Re: Re: Re: ... 17.05.2009. 04:42 #114433

Kes nije. Ociscen je kes u firefoxu, a doticna poruka i dalje izlazi. Zbog berze moram privremeno da se prebacujem u operu da bih postovao odgovore, i nemam nameru da ignorisem poruku u firefoxu jer ne zelim da rizikujem...

Samo lagano...

Daum ... 19.05.2009. 19:03 #115219

Hoce li ovaj problem konacno da se resi? Proslo je vec dosta vremena a jos uvek imam isti problem sa Firefoxom...

zeljkoa Re: ... 19.05.2009. 21:35 #115285

:: Hoce li ovaj problem konacno da se resi? Proslo je vec dosta vremena a jos uvek imam isti problem sa Firefoxom..

Što se google-a tiče, ovaj problem više i ne postoji. Kod njih je to već sređeno i na webmastertools više i ne stoji stavka za review jer je to već sređeno. E, sad što firefox i dalje pravi probleme, to ni ja ne znam. Ako neko zna rešenje neka kaže.

Ja sam isključio tu opciju u Firefoxu i više nemam problem. Da stvarno postoji nki problem i ostali browseri bi ga prijavili.

Željko Arnautović,
PC Berza d.o.o.

gile23 Re: ... 19.05.2009. 22:47 #115310

broj poruka: 9121
Pokusaj reinstall FF.

Pozdrav!

:: Hoce li ovaj problem konacno da se resi? Proslo je vec dosta vremena a jos uvek imam isti problem sa Firefoxom..
:: _________________
:: Scourge of PCBerza
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs