mala je slika ali trebalo bi da je Marko Milošević iz 1997
:: Slavuj ima najjaci... Mada, i moj izuva.. :: Kladim se da retko ko zna ko je persona ?! : :: :: :: - - - - :: POSALJITE VASU NAJNIZU JEDINSTVENU PONUDU ?!!? - :: ::
:: Slavuj ima najjaci... Mada, i moj izuva.. :: Kladim se da retko ko zna ko je persona ?! : E ajd sad...Ne zna onaj ko nije ziveo ovde devedesetih ili tada nije bio rodjen. Dobar ti je avatar nema sta...
@Liman Gavrilo care istorija se ponavlja cujem da ce ferdinandi da svirkaju u Sarevu...
@Slavuj Na sliki se lako moze procitati Miroslav... jos samo da se vidi jezicak kad se oblizuje tokom izvodjenja numera (do kesice)...
@Markopvict Kako se kaze GRANDU hvala, honorari nam ne kasne...
@DmasteRNo1 Sad ce `pufta` da ti hakuje spravu zbog svih onih loooogoa...
@OCz Nemoj da me razocaravas sa predstavnicom odeljenja GERIJATRIJE, sto nam nije dosla u goste kad je hit bio `kao devica` a ne sad kad se sakuplja kinta za penzionerske dane...
@Kovle Na slicici fali `JSD`...
@DaSickSyst Slika je adekvatna...
Jos da ja nadjem adekvatnu slicicu `Li`l Abner`
Tomato Republic Of Serbia !!!
P.S. Pozdrav velikom majstoru koji se usudio da za avatar iskoristi sliku plavog decka koji je sve svoje bogatsvo izgradio tokom letnjeg raspusta noseci gajbice i vozajuci brza auta na reliju... pazi kad ne mogu da verujem...
JSD ili ne opet vas deremo u svemu, zato tisina, @ markopvict grand produkcija ne verujem !!! bolje sasu popovica da stavis
:: @Lima :: Gavrilo care istorija se ponavlja cujem da ce ferdinandi da svirkaju u Sarevu... :: :: @Slavu :: Na sliki se lako moze procitati Miroslav... jos samo da se vidi jezicak kad se oblizuje tokom izvodjenja numera (do kesice)... :: :: @Markopvic :: Kako se kaze GRANDU hvala, honorari nam ne kasne.. :: :: @DmasteRNo :: Sad ce `pufta` da ti hakuje spravu zbog svih onih loooogoa.. :: :: @OC :: Nemoj da me razocaravas sa predstavnicom odeljenja GERIJATRIJE, sto nam nije dosla u goste kad je hit bio `kao devica` a ne sad kad se sakuplja kinta za penzionerske dane.. :: :: @Kovl :: Na slicici fali `JSD`.. :: :: @DaSickSys :: Slika je adekvatna.. :: :: Jos da ja nadjem adekvatnu slicicu `Li`l Abner :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: P.S. Pozdrav velikom majstoru koji se usudio da za avatar iskoristi sliku plavog decka koji je sve svoje bogatsvo izgradio tokom letnjeg raspusta noseci gajbice i vozajuci brza auta na reliju... pazi kad ne mogu da verujem.. :: :: :: .... :: :: :: ::
To je omražena trojka. Bar ću da idem na živce okorelim Intelovcima, nVidijevcima i Gigabajt Hejterima, dok ne nađem neki originalniji avatar. I, da, samo neka proba.
:: To je omražena trojka. Bar ću da idem na živce okorelim Intelovcima, nVidijevcima i Gigabajt Hejterima, dok ne nađem neki originalniji avatar :: I, da, samo neka proba. :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.