10000+ auu. Pridruzujem se, svaka cast, i naravno hvala, posto sam dobio pomoc svaki put kad sam zatrazio... i od drugih, naravno, al posebno od ovog coveka...
:: Čika Bax-u za 10k postova i za nesebično pruženu pomoć forumašima kojima je trebala :: Svaka čast matori :: :: Ako nemate šta da radite nemojte to raditi ovde
Najači je Ljubiša Trgovčević, svojevremeno sam se valjao od smeha. Ako se neko seća njega jedan od njegovih fazona (inače, hvatao je na viku i na gluvost) jeste: Gledateljka: Ja bih da pitam nešto o svom mužu. Ljubiša: Halo, Halo, zovete da pitate o svom mužu. Gledateljka: Da Ljubiša: Vaš muž nije crn. Gledateljka: Ali jeste Ljubiša: mislim, nije crnac itd, itd, itd.....
E da ovo ne bi bio totalni off još jednom čestitke za bax-a ali i za sve ostale članove.
:: Namazan si ti dobro-respekt :: P.S.Imao sam priliku da upoznam slucajno onu Kleopatru tj Dusana i nije mi bas bilo prijatno :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Off: Kako se ne secam,ima ga i sad na nekoj bosanskoj televiziji cini mi se,skoro sam bas slucajno naleteo..I dalje vrti onaj prsten oko prsta i hvata na viku..Ma komedija.Samo mi nikad nije bio jasan narod koji se na takve budale upeca!Ali da je smesno pogledati to stoji mada mi uglavnom bude zao onog silnog naroda..
______________________________________________________________________________________________________ Eto da ne kazu da nisam ni ja fin,cestitam svima redom od srca na ovoj istrajaloj zajednici i naravno nasem caru Baxu :)
Green Green Grass Of Home
:: :: Najači je Ljubiša Trgovčević, svojevremeno sam se valjao od smeha. Ako se neko seća njega jedan od njegovih fazona (inače, hvatao je na viku i na gluvost) jeste: :: Gledateljka: Ja bih da pitam nešto o svom mužu :: Ljubiša: Halo, Halo, zovete da pitate o svom mužu :: Gledateljka: D :: Ljubiša: Vaš muž nije crn :: Gledateljka: Ali jest :: Ljubiša: mislim, nije crnac itd, itd, itd.... :: :: E da ovo ne bi bio totalni off još jednom čestitke za bax-a ali i za sve ostale članove :: :: :: Namazan si ti dobro-respekt :: :: P.S.Imao sam priliku da upoznam slucajno onu Kleopatru tj Dusana i nije mi bas bilo prijatno :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
A sta tebe boli uvo ko sta radi i da li negde visi ili ima redovan SEX? Sta si psihijatar???
RE: BROJ POSTOVA JE NEDVOSMISLENO POKAZAO I DOKAZAO NEKOLIKO NEPOBITNIIH CINJENICA:
A) MOMAK NEMA PRIVATNI ILI LJUBAVNI ZIVOT
B) VECI DEO *ZIVOTA* MU JE PCBERZA
C) NIKADA NIJE OSETIO ZENSKE CARI (OVO ME NE CUDI)
D) MOMAK JE HEAVY LUZER OSIM NA PCBERZI, TU JE NEKIMA SUPERHEROJ
Jetl ti imas neki problem?? Tovj nick je Havay Looser, a mogu samo da predpostavim ko si, opet neki valajtor koji se drka za 10e i cenka za 3dinara. Nego idi ti kaci oglase ne bi li uvaljao neku komponentu da zaradis koji euro, jer verovatno drugo ni ne znas da radis. Koji si ti pacenik.
Jetl ti imas neki problem?? Tovj nick je Havay Looser, a mogu samo da predpostavim ko si, opet neki valajtor koji se drka za 10e i cenka za 3dinara. Nego idi ti kaci oglase ne bi li uvaljao neku komponentu da zaradis koji euro, jer verovatno drugo ni ne znas da radis. Koji si ti pacenik.
Dugujem izvinjenje ovo ne stoji................ Menjaj nick :)
...u cestitkama. Jes` da nisam nesto cesto na berzi i ne pratim bas aktivno forum, ali je toliki broj poruka i pomoc svakome kome zatreba zaista vredno postovanja i paznje. Eh da je vecina takva... ne samo ovde nego i inace ma gde bi nam kraj bio. Svet bi zaista bio jedno jako jako lepo mesto za ziveti:) Sve najbolje
Alo bre Baxonja jel ti znas da je ta rasa izumrla,sa pojavom civilizacije..znaci zahvaljujes se fosilima:) dobri ljudi vise ne postoje postoje razne vrste drugih neposlusni bezobrazni zli stoke tihi umiljati ubijeni u pojam....... znaci nema vise dobrih ljudi
Milan TAROT je zakon,ne znam da li se covek posteno uduva ili nadrogira nekim teskim drogama,ali svaki puta kad ga gledam ja se krstim i njemu,i idiotima koji ga zovu nazove covek pa kaze:`zena mi je nepokretna,nema joj leka,sta da radim???` Milan:`nabavite sva tri dela Spydermana,i davajte joj svaki dan kg banana,pa ce vam zena posle 3 nedelje prohodati` a najbojle je za teletabise zena`imam osecaj da neko ima nesto protiv mene` milan`sad cu da pogledam karte` milan`hmmm da znam ko je,ko vas mrzi,i ko vam smesta` zena`ko?` milan` za sve su krivi TELETABISI` IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: :: @Miš :: Nažalost, više čovek ne zna šta da misli, dal da čita između redove (zašto se i uopšte piše između redova, reci lepo šta imaš i izdravo). ::
Pa, slažem se sa tobom. U tome i jeste problem što je sky bacio `kosku` a, ja nisam ništa napisao između redova a, to nikada i ne radim.
Pridružujem se čestitkama Bax. O tebi svakako nemam loše mišljenje a još manje razloga da se smejem tebi ili bilo kome sa Foruma.
Inače, trudim se da nikoga sa Foruma ne BAN-ujem ako baš ne dozlogrdi. PCoprema jeste preterao i javno ga upozoravam da vređanje na ličnom nivou svakako nije dobro došlo. Ako nastavi, ima dobre šanse da zaista bude BAN-ovan.
Hvala za prvo, a drugo, sebi tako praviš više posla, i mogućnosti da nastanu problemi ovde. Odluka je naravno na tebi. Biću slobodan da kažem svoje mišljenje, previše popuštanja je možda i pomalo nepravda za ljude koji su predmet bilo kakve uvrede, ismevanja itd. Pravila nikad nisu bila problem ljudima koji ih poštuju.
:: Pridružujem se čestitkama Bax. O tebi svakako nemam loše mišljenje a još manje razloga da se smejem tebi ili bilo kome sa Foruma :: :: Inače, trudim se da nikoga sa Foruma ne BAN-ujem ako baš ne dozlogrdi. PCoprema jeste preterao i javno ga upozoravam da vređanje na ličnom nivou svakako nije dobro došlo. Ako nastavi, ima dobre šanse da zaista bude BAN-ovan :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Željko Arnautović :: PC Berza d.o.o :: https://www.pcberza.rs - https://www.bginfo.rs - https://www.kginfo.rs - https://www.nsinfo.rs - https://www.nisinfo.rs :: ::
Ne znam cemu sluze te brojke vezano za broj postova,vidim da se pojedini ljudi opterete sa time ili posvecuju dosta paznje tome bespotrebno.Predlog ukinuti brojanje postova.
Ovde su reci inferiorne u odnosu na kolicinu pomoci i znanja koje si mi pruzio u bezbroj postova, prevashodno tome nznam kako da Ti se zahvalim a da to ne zvuci mizerno...
Prijatelju od srca Ti Cestitam 10 000ti post i zelim Ti da nastavis sa tvojim nesebicnim i i krajnje pomocnim kontributom ovom forumu, Sve Najbolje Bane
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
:: :: :: :: :: @Miš :: :: Nažalost, više čovek ne zna šta da misli, dal da čita između redove (zašto se i uopšte piše između redova, reci lepo šta imaš i izdravo). :: :: :: :: Pa, slažem se sa tobom. U tome i jeste problem što je sky bacio `kosku` a, ja nisam ništa napisao između redova a, to nikada i ne radim.
@Valheru I tebi od srca hvala, i takođe sve najbolje. Lepa reč i gvozdena vrata otvara
:: Prijatelju od srca Ti Cestitam 10 000ti post i zelim Ti da nastavis sa tvojim nesebicnim i i krajnje pomocnim kontributom ovom forumu, Sve Najbolje Bane
Uh,uh nece da moze..Kad uhvati korozija i zapeknu sarke tesko da ce bilo koja rec da ih otvori :) :)
:: Lepa reč i gvozdena vrata otvara :: :: :: Prijatelju od srca Ti Cestitam 10 000ti post i zelim Ti da nastavis sa tvojim nesebicnim i i krajnje pomocnim kontributom ovom forumu, Sve Najbolje Bane
Pa nosi WD40 sa sobom kad nameravaš da otvaraš vrata!
:: Uh,uh nece da moze..Kad uhvati korozija i zapeknu sarke tesko da ce bilo koja rec da ih otvori :) : :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: Lepa reč i gvozdena vrata otvar :: :: :: :: :: Prijatelju od srca Ti Cestitam 10 000ti post i zelim Ti da nastavis sa tvojim nesebicnim i i krajnje pomocnim kontributom ovom forumu, Sve Najbolje Bane
Cuti jednom sam se nagutao ziv WD40..Podmazivao neku usnu harmoniku hahahaha..Pametnjakovic
:: :: Pa nosi WD40 sa sobom kad nameravaš da otvaraš vrata :: :: :: Uh,uh nece da moze..Kad uhvati korozija i zapeknu sarke tesko da ce bilo koja rec da ih otvori :) : :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: Lepa reč i gvozdena vrata otvar :: :: :: :: :: :: :: Prijatelju od srca Ti Cestitam 10 000ti post i zelim Ti da nastavis sa tvojim nesebicnim i i krajnje pomocnim kontributom ovom forumu, Sve Najbolje Bane
Zasto onda tako i ne radis? Nemoj da te podsecam kako i zasto! I nemoj da moralises i pravis se pametan vise nego sto jesi. Ja bi se nakon onoga da sam na tvom mestu zabio u misju rupu i pokrio usima. Kako su ljudi dvolicni to je cudo jedno.
:: :: @Miš :: Nažalost, više čovek ne zna šta da misli, dal da čita između redove (zašto se i uopšte piše između redova, reci lepo šta imaš i izdravo). ::
holly cow again fight! sad cu ko Eric Cartman da vicem race war, race war comon...comon...yeah baby... hehehe salim se, a za sta ovaj napada nista ne razumem svadja niokocega kao i uvek jeli
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.