Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
Da su igrali protiv Bežanije...
STRANA 3 OD 4  
Equinoxe Re: 14.06.2010. 10:33 #222546

status: user
broj poruka: 12057

Bolje bi i srcem igrali zemunci sa Milutinca, nego ovi naši gastarbajteri, bez ikakvog plana. Šatro igrali su mnogo oprezno....ma pali, gađali su se loptom kao vrućim krompirom, jer ne znaju šta će sa njom.

Besposlen pop i goveda krsti...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bunjevac RE 14.06.2010. 10:34 #222547

broj poruka: 578

Napokon je neko pogodio ja sam utakmicu gledao kod mađara jer ovi naši komentatori kao da su pali sa grane.Čovek kaže sve su to jako dobri igrači čak štaviše predobri ali ovako ukomponovani jednostavno nemaju MENTALITET.Nažalost to nam je stvarnost,ali me posebno jedi što mi služimo kao pokusni kunići za sve reprezentacije koje nisu nikad pobedile.Inače svetsko prvenstvo je u celini katastrofa utakmice su očajne i sve se svodi na to na se nedobije gol.
uroshnet re 14.06.2010. 10:43 #222550

broj poruka: 1033
Razmisljao sam da li da napisem nesto uopste... Jednostavno svi smo se ponadali bar pobedi protiv ovih crnaca, a tako sam se razocarao... Malo i sudija, ali da su napravili sanse postigli bi i taj gol koji smo svi cekali. Bas sam se razocarao, taman pomislio, ajde jedno prvenstvo da bar igramo fudbal kad ono izgleda da ce se dugo pamtiti 98` i osmina fnala koje sada mozemo samo da sanjamo.

codeus ... 14.06.2010. 11:54 #222560

broj poruka: 4054

nepratim fudbal ..generalno .. ali .. kako mozete da gledate tekmu dok oni afrikanci duvaju u trubasti qrac ceo mec ... 90 min kao da mi komarci zuje pred TV-om..
Equinoxe Re: ... 14.06.2010. 11:57 #222561

broj poruka: 12057

HAHAHAHAHHA, moj ćale kaže, otišli ventilatori u HD kamerahahahahahahaha.....

Besposlen pop i goveda krsti...

::
:: nepratim fudbal ..generalno .. ali .. kako mozete da gledate tekmu dok oni afrikanci duvaju u trubasti qrac ceo mec ... 90 min kao da mi komarci zuje pred TV-om..
skar Re: ... 14.06.2010. 12:01 #222563

broj poruka: 3992
mene vise podsecaju na muve govnare(zunzare)
mada da smo lose reprezentacija i nismo...al jesmo jadno igrali

dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu

:: nepratim fudbal ..generalno .. ali .. kako mozete da gledate tekmu dok oni afrikanci duvaju u trubasti qrac ceo mec ... 90 min kao da mi komarci zuje pred TV-om..
VANJA022 RE: Antic 14.06.2010. 12:27 #222575

broj poruka: 62
Ljudi moji citam komentare i niko da kaze ono naj najvaznije A N T I C zv. ANTARA je za sve ovo kriv!!! Jos u kvalifikacijama sam pricao da covek nije nikakav strucnjak za nasu reprezentaciju, pocev od odabira igraca pa do igre na terenu, i u kvalifikacijama nije na IGRI nista uradio, nasi su smarali kao i u proteklih 20 god.igru na terenu, pa ucackaju nesto i to je to....A sto se protiv GANE , covek izbaci Zigu i Laneta a oni su jedini koji daju golove i ubacuje , silom okolnosti, odbrambenog, i to sve protiv Gane, a da sam se ja pitao nista nebih dirao, jedino onog promasaja od fudbalera bi isterao odmah posle prve promasene lopte....
A ruku na srce imao je Kacara, Z.Tosica na klupi... Strasno losa taktika , ma ja bih protiv gane igrao 4-3-3, to makar protiv takvih ekipa moze da se igra....Nadskocise Vidica ko iz P...E!!!.....A kada Krasicu nije dan odma ni Srbiji nije dan!!!

Nadam se da ce i protiv pancera odigrati takticki kao i protiv Gane i doci kuci brzo, jer to sve SRBIJA placa, a ne oni milioneri iz svoga dzepa, pa nek sede u svojim kucama i gledaju lep fudbal, i kazu svojoj deci: E sine tamo ti tata igrao(samo ne fudbal)!!!!!
Morow Jbt 14.06.2010. 13:27 #222590

broj poruka: 1038
Pogresnu taktiku je postavio. Ubio je tekmu sporim tempom racunajuci da ce tako drzati kontrolu nad Ganom jer su oni brzi od nas i njima je takva igra vise odgovarala. Barem je on tako mislio. Samo laganica i bice dovoljno za pobedu. E jes kur moj!
Preskakanje sredine terena me uzasno nervira, makar igrali i protiv Brazila, uvek sam za pas igru jer tako se najbolje kontrolise igra. Ali jok. Dzokacemo loptu pa sta bude. E pa to dzokanje im je jedino sto je islo. Ajde sto su i dzokali loptu, nego sto ni skok igru nisu imali. Skoro svaku loptu je pokupio u skoku neko od igraca Gane.
Druga stvar koje me iznervirala jeste da i dubinske lopte koje su prolazile - Pantelic i Jovanovic nisu `uspeli` da prime, stopuju. Pantelic narocito. Jbt kao da je lopta pegla, pa ce se opeci covek. Stopuj to azmane, jel igras balet ili fudbal? Ne bi ti meni igrao da se ja pitam. Bolje da je turio Mrdju ili Lazovica od starta, jebes mu sve ako ne bi 5x bolje odigrali nego Pantelic. Takodje mi nije jasno sto drzi onog Milijasa u ekipi, lik ne da je spor, nego bi izgubio trku na 100 m da se trka sa 7 puzeva. Kacar je bolje resenje od njega u svakom pogledu.
Umesto da Lazovic zameni Pantelica, Antic salje na klupu Zigica... posle te izmene, Pantelic se nije ni primetio u ugri. Trcao po terenu, bezao od lopte covek. Da ima imalo mozga batalio bi ometanje reprezantacije i pustio nekog mladjeg da se pokaze.
Krasic decko se nije primecivao. Utopio se u bledilo ekipe. Kolarov se kao nesto trudio. Imao jedan slobodnjak, blizu je bilo. Stankovic se i on kao nesto trudio ali dzaba. Mi nemamo plejmejkera. Nemamo nekog da povuce loptu na sredini i kreira igru.
Stvari koje su nas dotukle (pored izrazito lose igre) su crveni karton Lukovica (bravo majstore) i igranje rukom Kuzmanovica (jos se covek pravi lud i nije mu jasno zasto je sudija svirao penal??? - mamlaze), koji im je obezbedio pobedu.
Zivo me zanima kakvu ce taktiku da postavi protiv Nemacke i koliko ce golova onaj smoto od golmana da primi...
Nicolas Re: RE: Antic 14.06.2010. 17:12 #222621

broj poruka: 308
Posle SP 1998 kad smo od Holandije ispali u osmini finala sa 2:1,
gde smo zaista imali tim kakav mozes sanjati,
predvodjeni selektorom Santracem,
u utakmici u kojoj smo za dlaku izgubili,
pritom smo imali i penal pri rezultatu 1:1
i svi znamo kako se nesrecno zavrsilo po nas... bla bla bla
bili smo na FIFA rang listi 6. po redu. Ja samo sad pitam: KOJI SMO SAD PO REDU?
I neko je tad jos lepo rekao da cemo Santraca praviti od blata...
Ali nije problem u selektoru bilo tad kao ni sad... Bilo je tu strucnjaka dobrih pa smo uspevali da izgubimo i od Azejrbedzana kad nas je onaj Gurban Gurbanov naguzio... opet bla bla.
Mozemo da pricamo do sutra. Cinjenica je da NISMO FUDBALSKA NACIJA i da NE UMEMO da igramo OVU IGRU na pravi nacin.
Sad kad bismo i dobili Nemce, cela Srbija bi skocila
i onda bismo popusili od Australije na kraju.
Jer NAJVECI JE PROBLEM naseg fudbala sto TIM nema KONTINUITET
i tu se svaka prica zavrsava.
Dobiju Rumuniju u kvalifikacijama sa 5:0 pa na SP izgube od Gane.
A Rumunija bi tukla Ganu... Jednostavno nismo dosledni. Nepredvidivi smo.
Meni je to cak i zanimljivo jer nikad ne znam u kom ce pravcu otici mec.
Uzivacu gledajuci nas protiv Nemacke.
Nemci imaju tezi zadatak upravo zato sto smo nepredvidivi
i ne zna se kako cemo krenuti. Setite se opet SP `98 i uzivajte
u fudbalu. Videcemo sta ce biti do kraja. Sve je to samo igra.

CHILLING...KILLING

:: Ljudi moji citam komentare i niko da kaze ono naj najvaznije A N T I C zv. ANTARA je za sve ovo kriv!!! Jos u kvalifikacijama sam pricao da covek nije nikakav strucnjak za nasu reprezentaciju, pocev od odabira igraca pa do igre na terenu, i u kvalifikacijama nije na IGRI nista uradio, nasi su smarali kao i u proteklih 20 god.igru na terenu, pa ucackaju nesto i to je to....A sto se protiv GANE , covek izbaci Zigu i Laneta a oni su jedini koji daju golove i ubacuje , silom okolnosti, odbrambenog, i to sve protiv Gane, a da sam se ja pitao nista nebih dirao, jedino onog promasaja od fudbalera bi isterao odmah posle prve promasene lopte...
:: A ruku na srce imao je Kacara, Z.Tosica na klupi... Strasno losa taktika , ma ja bih protiv gane igrao 4-3-3, to makar protiv takvih ekipa moze da se igra....Nadskocise Vidica ko iz P...E!!!.....A kada Krasicu nije dan odma ni Srbiji nije dan!!
:: Nadam se da ce i protiv pancera odigrati takticki kao i protiv Gane i doci kuci brzo, jer to sve SRBIJA placa, a ne oni milioneri iz svoga dzepa, pa nek sede u svojim kucama i gledaju lep fudbal, i kazu svojoj deci: E sine tamo ti tata igrao(samo ne fudbal)!!!!
dukiduledu alo ljudi 14.06.2010. 18:35 #222649

broj poruka: 826
Ova reprezentacija Gane je sacinjena od 8 igraca koji su u finalu svetskog prvenstva za omladince tukli Brazil,uz pridodate Stephana Apiu,Salija Muntarija i Asamou....Srbija je odigrala nervozno,ali solidno,nijedan od ova dva tima nije bio ni bolji ni gori,utakmica je mogla da se zavrsi i porazom Gane,kao i neresenim rezultatom....Nije tragedija,ovde igraju 32 najbolja tima sveta,nema lakih protivnika,greska je jedino sto je Zigic igrao utakmicu,jer smo preskakali sredinu,a nismo nista dobili u skoku,jer je Gana zaustavila potpuno nasu skok igru....kad smo spustili loptu na zemlju,cak i sa 10 igraca,igrali smo daaleeeeko bolje,stvarali sanse,ali ovaj kiks gol iz penala je odlucio utakmicu,i to je to...Moglo je i drugacije da se zavrsi,ali nije,ovo je svetsko pvenstvo,mi smo propustili 4 jako jako dobre sanse,mora bolje,i bice bolje protiv Nemaca,nama jako odgovara ova igra Nemaca,imamo sjajnu odbranu,a mnogo brze napadace od Meltzahera,pobedicemo Nemce....Veci problem ce biti reprezentacija Australije,jer oni igraju bas onako kako nama ne odgovara,jer mi igramo uglavnom na kontre,a oni ce se povuci skroz,bice jaako jaako tesko da im damo gol,ali ako budemo imali barem malo srece koje nismo imali ni gram protiv Gane,moze lako da se desi da odemo dalje...

skar Re: alo ljudi 14.06.2010. 19:29 #222660

broj poruka: 3992
slazem se sa tobom da imamo jednu od najjacih odbrana u evropi,ali da cemo pobediti nemce,mislim malo morgen,toliko su mi se cinili uigrani protiv australije da sam poceo da sumnjam da ce da odu sa 9 poena dalje!!!

dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu

:: Ova reprezentacija Gane je sacinjena od 8 igraca koji su u finalu svetskog prvenstva za omladince tukli Brazil,uz pridodate Stephana Apiu,Salija Muntarija i Asamou....Srbija je odigrala nervozno,ali solidno,nijedan od ova dva tima nije bio ni bolji ni gori,utakmica je mogla da se zavrsi i porazom Gane,kao i neresenim rezultatom....Nije tragedija,ovde igraju 32 najbolja tima sveta,nema lakih protivnika,greska je jedino sto je Zigic igrao utakmicu,jer smo preskakali sredinu,a nismo nista dobili u skoku,jer je Gana zaustavila potpuno nasu skok igru....kad smo spustili loptu na zemlju,cak i sa 10 igraca,igrali smo daaleeeeko bolje,stvarali sanse,ali ovaj kiks gol iz penala je odlucio utakmicu,i to je to...Moglo je i drugacije da se zavrsi,ali nije,ovo je svetsko pvenstvo,mi smo propustili 4 jako jako dobre sanse,mora bolje,i bice bolje protiv Nemaca,nama jako odgovara ova igra Nemaca,imamo sjajnu odbranu,a mnogo brze napadace od Meltzahera,pobedicemo Nemce....Veci problem ce biti reprezentacija Australije,jer oni igraju bas onako kako nama ne odgovara,jer mi igramo uglavnom na kontre,a oni ce se povuci skroz,bice jaako jaako tesko da im damo gol,ali ako budemo imali barem malo srece koje nismo imali ni gram protiv Gane,moze lako da se desi da odemo dalje..
JOSILENKO ... 14.06.2010. 19:43 #222665

broj poruka: 1013
Prica da mi jednostavno ne znam da igramo fudbal ne pije vodu. Kao nismo genetski predodredjeni, sta?
Obzirom na broj stanovnika, ligu, finansijsku situaciju, raspad zemlju itd... super je i sto uopste ucestvujemo.
Da mi jednostavno ne znamo da igramo fudbal ne bi zvezda harala osamdesetih - polufinala, cetvrtfinala i devedeset prve osvojila KES.
Sad smo 15. na FIFA rang listi... nekima je to dokaz da ne znamo da igramo fudbal, ima samo 200 zemalja gorih od nas?
Naravno da ima boljih, sta treba sad da igramo samo sportove u kojima smo najbolji, a ovde gde smo petnaesti da se ne takmicimo, jel to?
F**k it, ja navijam za Srbiju makar nam dali i 100 gola Nemci
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dorabi1 boljih od ovih nemamo 14.06.2010. 20:02 #222671

broj poruka: 939

imamo samo slicnih.Zamerka je za igru bez imalo srca,ali cini mi se da svaki put kad pokusamo da igramo neku taktiku postanemo zrtve iste.Treba da igramo kako znamo i na gol vise,pa ce im onda i poraz biti oprosten.Nismo zasluzili pobedu,ali ni poraz.Posto nemamo vise sta da izgubimo,pa cak ni obraz,utakmica protiv svaba ce da bude nesto sasvim drugo u odnosu na ovo.U svakom slucaju kladite se na 3+!

codeus ... 14.06.2010. 20:20 #222675

broj poruka: 4054

jel to u petak igraju protiv germana ... jaki su ti nemci ko shwabe .. ja bi se kladio iz iX u oX.. u subotu se vracaju pa cemo dalje da gledamo zajedno.
dukiduledu nema veze sto su uigrani 14.06.2010. 20:53 #222692

broj poruka: 826
nisu nimalo bolji igracki od nas....Mislim da ce dalje ici Gana i Srbija....Gana je strasna ekipa,crne zvezde,ubedljivo najbolji tim Afrike.....Bice tesko i sa Nemcima,ali mislim da MOZEMO da ih pobedimo....

20Alvaro .. 14.06.2010. 21:32 #222697

broj poruka: 288
Srbija... jedina drzava sa 3,5 miliona selektora...
gile23 ... 14.06.2010. 22:51 #222712

broj poruka: 9121
Koga bre mi da pobedimo, svi su oni pametni nece da se trose u reprezentaciji da bi ostali svezi za klub. Sto bi Vidic igrao jako na prvenstvu kada je u Mancesteru i tamo se dokazao kao i Ivanovic ? Nemci su jednostavno razbili Australiju kao i sto ce nas ne tripujte se sto imate Vidica u odbrani jer ne moze on sam (ako hoce), jer mi Nemce nismo pobedili 50 godina pa da vidimo da li cemo da ih sad pobedimo. Naravno da nama godi sporiji fudbal, ali ako neko zna da igra spori fudbal to su Nemci.

@Josilenko ti ne shvatas jednu bitnu stvar svaka nacija je bolja u jednom sportu u odnosu na drugi neko je predodredjen za nesto. Tako Ameri kidaju basket, Brazilci fudbal, Englezi kriket :), a azijati neke gimnasticarske sportove i borilacke vestine, a mi vaterpolo.

Pametno je neko rekao sve pare koje su ulozili u fudbal od koga nikad nista imali nismo trebali su da uloze u vaterpolo ili basket jer su to nasi najtrofejniji sportovi. I kada vidim najbitniju stvar na TV-u tenis ja se slogiram. Igra Jankovic-ka i Djokovic znaci ovi ih razbijaju, i nasi naravno izgube, i oni su na RTS 1, a u dublu Zimonjic koji sve osvaja je na RTS 2. Naravno svaka cast gore pomenutim teniserima, ali mislim sto prenose one koji gube na RTS 1, a one koje pobedjuju na RTS 2, lepo ako hoce neka sve stave na RTS 1 i kraj price. Ja sam od fudbala i tenisa odavno prestao da ocekujem nesto, nesto jedino mogu da odrade u plivanju, vaterpolu i basketu, eventualno neko rvanje ili neki drugi sport. Plivaci treniraju u inostranstvu a bas su dosta trofejni, umesto njima da dignu bazen jedan ljudski oni trose pare na fudbalere koji nikad nista uradili nisu.

Najsmesnije mi je bilo kada smo se kvalifikovali na svetsko prvenstvo, slavili su kao da smo osvojili svetsko prvenstvo :).

Pozdrav!
JOSILENKO ... 14.06.2010. 23:24 #222722

broj poruka: 1013
Pa sta sad, treba da gledam karate umesto fudbal zato sto nasi pobedjuju u njemu.
Ako nisi prmetio, fudbal je iz nekog razloga jos pre pola veka postao globalni fenomen za razliku od rvanja ili plivanja. To nije nas `problem` vec globalni. Oko njega se vrte mase, lova je tu gde su mase. Mi se Srbi od vaiskada iz nepoznatog razloga lozimo na fudbal, ko i ostatak sveta.
Sto se tice Djokovica i meni je trenutno mucno da ga gledam ... ali taj nije reko sve sto je imao veruj mi. A sledeci Srbin koji ce osvojiti grand slem (u singlu) ce se roditi u 22. veku, ako budemo imali srece. Dubl se igra na ŠLJ terenima u ŠLJ terminima sa po 20 ljudi na tribini, a tv prenos se realizuje shodno interesovanju (i zahtevima sponzora). Stoga kapiram RTS koji mi se inace gadi.
Svaka cast Zimonjicu i Cavicu, karatistima i rvacima oni su legende... cisto pokusavam da ti objasnim kako stvari stoje u surovom svetu odraslih gde lova vrti

GLEDAJTE OVO SA VEDRIJE STRANE, MAKAR DENDA NE KOMENTARISE UTAKMICE
MilosNBG Upravo suprotno 14.06.2010. 23:33 #222725

broj poruka: 1586
mislim da treba da se ulaze i u futbal. Sportska smo nacija, kosarka, vaterpolo, odbojka, tenis, i jos mnostvo sportova koji su nekada bili vrlo popularni a sada na zalost zapostavljeni. Uspesnih imena iz sveta sporta koliko hocete. Ali ne moze se posle godina nemastine i haosa sve preko noci vratiti na svoje mesto. Boli me uvo na kom kanalu se pobedjuje ili gubi, navijacu za nase u oba slucaja, necu da mazem oci samo pobedama, treba ostati sa glavom gore i kada se gubi.I ako su se radovali za plasman, usli su u 32 najbolje ekipe, postogli nesto zajedno, mladi, jos sve to pod zastavom svoje zemlje.

Ko nije bio pro-sportista, u sustini i ne zna kako se covek oseca kada je na velikom takmicenju, kada zna da se od njega dosta ocekuje, on podbaci. Odvratan osecaj koji moze prilicno dugo da smeta u glavi.

Nasima preporucujem da dooobro prostudiraju danasnju utakmicu Japan vs. Kamerun, imamo igrace, imamo znanje, samo malo da se takticki saberu i dobro pozicioniraju na terenu i nemcima nece biti uopste lako.

Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!

gile23 ... 14.06.2010. 23:48 #222731

broj poruka: 9121
@josilenko slazem se sa tobom da ti sponzori diktiraju to, ali ipak covek igra finale i ne ide na RTS 1, a nije neki mali turnir u pitanju. Fudbal jeste globalni sport, ali nama nikako ne ide, to smo dosad trebali da shvatimo.

@NBG :) Treba ulagati u fudbal, ali ne preterano.

U petak cu naravno navijati za nase, ali licno mislim da ce tesko da se izbore sa Nemcima :).

Pozdrav!
Antilohije ma sta vi bre `ocete... 15.06.2010. 00:02 #222737

broj poruka: 690
... super su ovi nasi dunsteri, svaka im cast sto su se i plasirali na mundijal, mi smo mala, propala zemlja treceg sveta, uostalom samo Gana ima 20 miliona stanovnika. Svi nasi fudbaleri su izmilelu tu iz nekih sela, i naravno da treba da igraju po klubovima i gde stignu i uzimaju novce sto vise mogu kad vec u svojoj zemlji to nije moguce na posten nacin.

Kao da ste slepci, zar ne vidite da je sve otislo u picku materinu u Srbiji, paz` da ne postanemo sportska (naucno tehnoloska, bezbednosna itd.)sila.

Mi cemo uspeti da udjemo u korak sa svetom tek ako bude neka globalna kataklizma tipa ledeno doba, smak sveta i sl. pa svi krenu od kamenog doba.

Ako hocete sa nekim da nas poredite uzmite Dzibuti, Zapadnu Samou, eto oni se nisu ni plasirali a mi jesmo.

2 thumbs up za orlove!

DejaN89 Srpska skola 15.06.2010. 00:07 #222740

broj poruka: 575
selektora je neverovatna,posle utakmice koju smo izgubili i koju ste svi vecinom gledali rodilo se 6 miliona strucnjaka a vecina nikad na teren nije nogom krozila,i nezna kako izgleda igrati pred 200 navijaca a kamoli pred nekoliko desetina hiljada,sad svi sve znaju....
Ja sam optimista i verujem u nase,kome se nesvidja nemora da gleda,sad treba da se dokaze ko je pravi Srbin a ko je jak na recima...
gang1978 Ocigledno da ste jedva cekali da ispljujete nase igrace i selektora DR.Antica...ali 15.06.2010. 00:36 #222758

broj poruka: 1661

...u petak posle utakmice necete pricati ovako.Videcete i zasto.

Intel Q6600 @2.4GHz-Thermaltake V1
Asus P5Q-E
2x2GB Mushkin Black Line@1066MHZ 996599ES,Artic Cooling RC Turbo Module
1x250GB Seagate, 1x500GB WD
Sapphire 5770 Vapor X 860/1200MHz
Xigmatek Utgard
Corsair CMPSU-650TX
Logitech G11 + A4Tech X7
Asus MB19SE
Creative Sound Blaster X-fi Extreme Audio
Xoro 5.1

gliga79 U petak.... 15.06.2010. 01:03 #222762

broj poruka: 4641
ima da razbijemo Nemce igrom, sve dok ne primimo gol.
Posle toga bice totalni raspad sistema.
To ti je opis svih nasih meceva protiv Nemacke.
To ce se nazalost desiti i u petak.
Ja cu naravno navijati za Srbiju, ali prognoziram 2:0 za Nemacku

A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
Thermaltake Soprano RS 200
Intel Q6600. CM - TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, AAKS
ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Mortificat Re: ... 15.06.2010. 01:13 #222765

broj poruka: 3519
E moj druže, tad kad je Zvezda harala, bila je multietnička Jugoslavija, dok je danas drugačija situacija. Naime naši klubovi ne mogu da sklope/imaju budžet kao neki osrednji evropski tim, dok su tih 80-ih i 90-ih stvari stajale drugačije. Mi kao fudbalska nacija jesmo prosečni, čak i ako dobijemo švabe, mi ćemo i dalje biti prosečni(jer kao što neko ranije reče, kad smo mi dobili neku reprezentaciju koja je bliže vrhu, bar po rangu, a i ćorava koka ubode po neko zrno)?

Be the change you want to see in the world.

:: Prica da mi jednostavno ne znam da igramo fudbal ne pije vodu. Kao nismo genetski predodredjeni, sta
:: Obzirom na broj stanovnika, ligu, finansijsku situaciju, raspad zemlju itd... super je i sto uopste ucestvujemo
:: Da mi jednostavno ne znamo da igramo fudbal ne bi zvezda harala osamdesetih - polufinala, cetvrtfinala i devedeset prve osvojila KES.
:: Sad smo 15. na FIFA rang listi... nekima je to dokaz da ne znamo da igramo fudbal, ima samo 200 zemalja gorih od nas
:: Naravno da ima boljih, sta treba sad da igramo samo sportove u kojima smo najbolji, a ovde gde smo petnaesti da se ne takmicimo, jel to
:: F**k it, ja navijam za Srbiju makar nam dali i 100 gola Nemci
STRANA 3 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs