Пошто је Жељко закључао тему, и онемогућио да се последњи пут огласим, поставићу моју поруку овде,да би Администрација могла да прими мој одговор а и односни учесници:
Жељко, ја рекох како је и шта је а ви се равнајте. Како и наслових порука беше Опроштајно писмо. Не намеравам даље да пишем. Адреса на коју си слао писма није актуална, будући да је више не користим, према томе ништа нисам ни добио, те нисам могао ни да одговорим. Пошаљи то што си послао на ову: milivoje8@gmail.com. Та ради.
Хвала Скаје на срцу које ти даде да станеш иза правичности. Ако већ моја `глава` одлете, нудим нагодбу: моје учешће за Скајево? Нема разлога да се један учесник са огромним бројем порука лишава учешћа због истине а истина је да бисте и као Уредништво морали да обратите више пажње на своје учеснике, почевши од молби за унаређење форума, преко поштовања нечијег времена, доприноса, итд. Ако их држите за залудне будале, ред би био и да и то ставите међ` обавештења форума.
Јосиленко, уколико ме сећање не вара, ја нигде и НИКАД нисам увреде доживљавао на личној равни. Томе ме учи хришћанство: све што је уперено против тебе лично опраштај. Тако сам и поступао иако су се овде понеки такмичили у вређању, па сам у неколико последњих порука истим оружјем покушао да им покажем како то звучи и делује. Дакле, ради њихове користи. Прегледом мојих порука од почетка учешћа у раду форуму увидећеш да нема ниједне поруке која садржи увредљиве речи, ма према ком учеснику. Е, на двоструке аршине је мој револт био усмерен. Ниси ме увредио лично, али су неки други увредили оно што сматрам за светињу изнад светиње родитеља. Могу да замишљам како би се појединци вреле крви а мале памети острвили да сам им којим случајем помињао мајку, сестру у негативном контексту. Свакако ми не би остали дужни. Но, пошто је то мислена именица у мом животу - вређати некоме било шта што он држи за свето, то се НИКАД не може да догоди.
sta se desilo, nisam u toku, i koja ti je zadnja za onaj 19 mac, nisam dobio odgovor jos prosli put.
:: Пошто је Жељко закључао тему, и онемогућио да се последњи пут огласим, поставићу моју поруку овде,да би Администрација могла да прими мој одговор а и односни учесници :: :: Жељко, ја рекох како је и шта је а ви се равнајте. Како и наслових порука беше Опроштајно писмо. Не намеравам даље да пишем. :: Адреса на коју си слао писма није актуална, будући да је више не користим, према томе ништа нисам ни добио, те нисам могао ни да одговорим. Пошаљи то што си послао на ову: milivoje8@gmail.com. :: Та ради. :: :: Хвала Скаје на срцу које ти даде да станеш иза правичности. Ако већ моја `глава` одлете, нудим нагодбу: моје учешће за Скајево :: Нема разлога да се један учесник са огромним бројем порука лишава учешћа због истине а истина је да бисте и као Уредништво морали да обратите више пажње на своје учеснике, почевши од молби за унаређење форума, преко поштовања нечијег времена, доприноса, итд. Ако их држите за залудне будале, ред би био и да и то ставите међ` обавештења форума :: :: Јосиленко, уколико ме сећање не вара, ја нигде и НИКАД нисам увреде доживљавао на личној равни. Томе ме учи хришћанство: све што је уперено против тебе лично опраштај. Тако сам и поступао иако су се овде понеки такмичили у вређању, па сам у неколико последњих порука истим оружјем покушао да им покажем како то звучи и делује. Дакле, ради њихове користи. Прегледом мојих порука од почетка учешћа у раду форуму увидећеш да нема ниједне поруке која садржи увредљиве речи, ма према ком учеснику. Е, на двоструке аршине је мој револт био усмерен. Ниси ме увредио лично, али су неки други увредили оно што сматрам за светињу изнад светиње родитеља. Могу да замишљам како би се појединци вреле крви а мале памети острвили да сам им којим случајем помињао мајку, сестру у негативном контексту. Свакако ми не би остали дужни. Но, пошто је то мислена именица у мом животу - вређати некоме било шта што он држи за свето, то се НИКАД не може да догоди :: :: Толико, пријатно, хвала! :: :: :: :: :: ::
zao mi je sto odlazis .. stvarno gde ces sad kad je najlepse ..
ovo je vec godinama forum o IT-u .. i vecina nas se trudi da to i bude .. forum je privatno vlasnistvo i nije javno dobro .. kao PTC (RTS) .. i administratori stvarno imaju tu moc da odlucuju sta moze a sta nemoze ..
ja sam na startu govorio da verske rasprave nikad se nezavrsavaju dobro .. i vecinu nas hard/soft frikova to i neinteresuje ...
ALI pretiti forumu sa nekim tuzbama o pirateriji .. pa milojko gde ce ti dusa ..
eto mogao bi da napises esej o flesovanju bios-a kad je crveno slovo u kalendaru .. ili update zadnjih drivera na vaskrs ..
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647689. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.