Cini mi se da b dugme sa zahvalnicom ovde dobro doslo. Tako bi svako od nas ili oni novi koji pristignu na forum mogli da vide cije se misljenje postuje i koliko ko vredi (mislim na znanje) a ko samo napumpava postove i mlati praznu slamu.
Mislim da bi bilo najbolje da admini otvore novu temu i da onda mi tu predlazemo koje BISMO promjene odnosno poboljsanja voljeli da vidimo...I u takvoj temi bi utvrdili sta je jos moguce promjeniti a sta nije...Nadam se da se admini slazu sa mojom konstatacijom...
Independence is a state of mind
:: Cini mi se da b dugme sa zahvalnicom ovde dobro doslo. Tako bi svako od nas ili oni novi koji pristignu na forum mogli da vide cije se misljenje postuje i koliko ko vredi (mislim na znanje) a ko samo napumpava postove i mlati praznu slamu :: :: pozz :: :: :: one way or another :: ::
Stavio bih ga ja, ali nemam ništa od njega u mašini. A ostali brendovi koje `posedujem` nešto nisu na tapetu otkako posećujem forum. Ma smisliću ja nešto pametnije, samo kad su nam admini omogućili da stavimo svog avatara.
I ja se zhalio ni moj niko ne komentarishe pa nishta a jedva sam nasho nshto zanimljivo
:: Ja se prvi zalio na avatare da ne rade a moj niko i ne komentarise A sta kazete (ako znate ko je na slici) :: :: Give us your brain for two hours and you will never be the same again.... :: ::
:: Ma cuti bre,dobro je i ovako.Bolje ista,nego nista :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Jao koje sranje ovi avatari, daj da bude malo veci format slike a ne ovo -1x-1 wtf :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
:: Ja se prvi zalio na avatare da ne rade a moj niko i ne komentarise A sta kazete (ako znate ko je na slici) :: :: Give us your brain for two hours and you will never be the same again.... :: ::
Evo pretece me liman a inace sam znao,jer je Johnny Depp moj omiljeni glumac,a i gledao sam taj film...Fantasticno je odradio tu ulogu kao i u svakom filmu sto je bio...Pretpostavljam da znas ko je na mom avataru i koji film je u pitanju...
:: :: Evo pretece me liman a inace sam znao,jer je Johnny Depp moj omiljeni glumac,a i gledao sam taj film...Fantasticno je odradio tu ulogu kao i u svakom filmu sto je bio...Pretpostavljam da znas ko je na mom avataru i koji film je u pitanju.. :: :: Independence is a state of mind :: :: :: Ja se prvi zalio na avatare da ne rade a moj niko i ne komentarise A sta kazete (ako znate ko je na slici) :: :: :: :: Give us your brain for two hours and you will never be the same again.... :: :: :: ::
Tacno-John Dillinger(Johny Depp) Public Enemies...
:: Public Enemie :: :: :: :: :: :: Evo pretece me liman a inace sam znao,jer je Johnny Depp moj omiljeni glumac,a i gledao sam taj film...Fantasticno je odradio tu ulogu kao i u svakom filmu sto je bio...Pretpostavljam da znas ko je na mom avataru i koji film je u pitanju.. :: :: :: :: Independence is a state of mind :: :: :: :: :: Ja se prvi zalio na avatare da ne rade a moj niko i ne komentarise A sta kazete (ako znate ko je na slici) :: :: :: :: :: :: Give us your brain for two hours and you will never be the same again.... :: :: :: :: :: ::
Gledao sam film skoro i mogu da kažem da je čista boles`. Džoni Dep je specijalista za perverzije od likova. Koga kod da glumi to je sigurno neki uvrnut lik. U tome mu nema ravnog.
:: Gledao sam film skoro i mogu da kažem da je čista boles`. Džoni Dep je specijalista za perverzije od likova. Koga kod da glumi to je sigurno neki uvrnut lik. U tome mu nema ravnog :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: ::
Ma ne samo da je specijalista za neke uvrnute likove nego je i za obicne...To pokazuje i nominacija za Oskara za film Finding Neverland...Jedino mi nije jasno kako nije dobio oskara za prvi dio Pirata sa Kariba...Njegov lik u tom film je tada postao revolucionaran...
:: Gledao sam film skoro i mogu da kažem da je čista boles`. Džoni Dep je specijalista za perverzije od likova. Koga kod da glumi to je sigurno neki uvrnut lik. U tome mu nema ravnog :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: ::
za animirane gifove i ne znam koliko je pametno da se dozvoli ume to da utice na vreme ucitavanja stranice... zahvalnice bi bile kul fora za videti ovde.
:: sta imate u planu kao sledecu stavku? . :: :: za animirane gifove i ne znam koliko je pametno da se dozvoli ume to da utice na vreme ucitavanja stranice... zahvalnice bi bile kul fora za videti ovde :: :: pozdrav!
User: So you know serbian language? Cleverbot: No, I know nothing. User: Onda jedi govna Cleverbot: Nemoj da ti dodjem tamo! User: Ko te je naucio srpski? Cleverbot: Milos Obilic
Polako,tek smo dobili avatare,treba malo da se naviknemo.
The Way It`s Meant To Be Played
:: sta bi sa moderatorima :D :: wb zmajko . :: :: User: So you know serbian language :: Cleverbot: No, I know nothing :: User: Onda jedi govn :: Cleverbot: Nemoj da ti dodjem tamo :: User: Ko te je naucio srpski :: Cleverbot: Milos Obili :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.