PCoprema, kako ja tebi/vama da pomognem ? I podseti me slobodno, jer ono na što ti imaš da kažeš je matori trulež, objašnjen odavno i između Mašinine (M.G.) i mene, eseses-a i mene itd.
Shvati da pucaš u prazno. I veze nemam koji je tvoj cilj. Svako ima pravo da misli šta hoće o bilo kome, samo to tebi nije normalno...anyway....ovakvu opsednutos nisam video ni u `psiho` filmovima, i to zašto, zato što ja mislim ovo ili ono o tome šta je neko ovde pisao....stavi prst na čelo i u sebi ponovi čime se baviš i šta ti je cilj...ej.... mesecima unazad....možda izrendaš neki odgovor.
Sve ti/vam najbolje želim privatno i poslovno, a ono što o tvom ponašanju mislim (i što javno ne bi iznosio), ne bi stalo u 500 A4 listova.
Drzi te se tematike a svadju ostavite kod kuce!Tema je postavljena da se Bax-u cestita 10k postova i da mu se ucvrsti tron :) Ne sad stvarno,ostavite prepirke kod kuce a i ti Bax sto se vise lozis na iste price,jesi rekao da te to ne zanima i pusti sta ce ko da kaze,nek kaze ko sta zeli a ti ces jedini znati sta je istina.Opusti se i uzivaj u idili ove teme..
P.S.Kako je krenulo ocekujem samo jos Machineov povratak pa da otvorimo i tu temu pod nazivom : `Zelimo srecan povratak nama dragom kolegi Machine-u` a onda sledi niz od 100 poruka raznog kenj@nj@ ..
Ja ne mogu da shvatim stvarno....prosto....njega/njih ništa ne zanima, osim šta bax piše na MSN....ej Sky....mesecima se neko hvata samo za mene na ovom forumu, ovo bi i Frojda zbunilo.
Sada sam Mašini bacio mail, ovo ima da se razjasni. Ko i zašto leči komplexe na meni, a nikome nikad nisam mislio nikakvo zlo u životu. Šta o nekome mislim, kakve to ima veze sa bilo čime. Gledam šta kuca sada več sveki drugi dan i smejem se. Strašno majke mi.
A ti Sky, momentalno se nacrtaj na MSN.
:: Drzi te se tematike a svadju ostavite kod kuce!Tema je postavljena da se Bax-u cestita 10k postova i da mu se ucvrsti tron :) :: Ne sad stvarno,ostavite prepirke kod kuce a i ti Bax sto se vise lozis na iste price,jesi rekao da te to ne zanima i pusti sta ce ko da kaze,nek kaze ko sta zeli a ti ces jedini znati sta je istina.Opusti se i uzivaj u idili ove teme. :: :: _____________________________________________________________________________________________ :: :: P.S.Kako je krenulo ocekujem samo jos Machineov povratak pa da otvorimo i tu temu pod nazivom : :: `Zelimo srecan povratak nama dragom kolegi Machine-u` a onda sledi niz od 100 poruka raznog kenj@nj@ . :: :: Toliko o ozbiljnosti na forumu. :: :: Pozdrav za MyDoom :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
:: :: Ja ne mogu da shvatim stvarno....prosto....njega/njih ništa ne zanima, osim šta bax piše na MSN....ej Sky....mesecima se neko hvata samo za mene na ovom forumu, ovo bi i Frojda zbunilo :: :: Sada sam Mašini bacio mail, ovo ima da se razjasni. Ko i zašto leči komplexe na meni, a nikome nikad nisam mislio nikakvo zlo u životu. Šta o nekome mislim, kakve to ima veze sa bilo čime. Gledam šta kuca sada več sveki drugi dan i smejem se. Strašno majke mi :: :: A ti Sky, momentalno se nacrtaj na MSN :: :: :: Drzi te se tematike a svadju ostavite kod kuce!Tema je postavljena da se Bax-u cestita 10k postova i da mu se ucvrsti tron :) :: :: Ne sad stvarno,ostavite prepirke kod kuce a i ti Bax sto se vise lozis na iste price,jesi rekao da te to ne zanima i pusti sta ce ko da kaze,nek kaze ko sta zeli a ti ces jedini znati sta je istina.Opusti se i uzivaj u idili ove teme. :: :: :: :: _____________________________________________________________________________________________ :: :: :: :: P.S.Kako je krenulo ocekujem samo jos Machineov povratak pa da otvorimo i tu temu pod nazivom : :: :: `Zelimo srecan povratak nama dragom kolegi Machine-u` a onda sledi niz od 100 poruka raznog kenj@nj@ . :: :: :: :: Toliko o ozbiljnosti na forumu. :: :: :: :: Pozdrav za MyDoom :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
srecan ti 10.000-ti post.... al vise ti cestitam na nesebicnom deljenju znanja,i na iskrenoj zelji da pomognes svakome kome je pomoc potrebna,sto i jeste sustina ovoga foruma....takodje ti cestitam na tome sto umes i da priznas nekada da nisi u pravu,a to mogu samo uistinu veliki ljudi....svi koji se bave tudjim zivotima zaboravljaju jednu cinjenicu,a to je da ako neko zapostavlja privatan zivot da bi pomogao nekom,to je plemenito delo,mada ja iskreno mislim,i nadam se da Bane ne zapostavlja nijedan segment svoga zivota,vec da samo pomaze uljudima u slobodnom vremenu....uzdravlje Bax....
Uzivaj,da je vise takvih ljudi,koji pomazu drugima,svima bi nam bolje bilo.... a 10.000 ili 5 nebitno je ako je sve u duhu dobre volje,kao sto ti radis....mada treba imati i zivaca za sve ovo,a pritom sve raditi iz ciste dobre volje,bez ikakve materijalne nadoknade,i jos neko da te kritikuje....neka se svi koji te kritikuju zapitaju,i stave prst na celo....
Ma, školski primer čiste zlobe. Samo pičimo, a neka misli ko šta hoće.
:: Uzivaj,da je vise takvih ljudi,koji pomazu drugima,svima bi nam bolje bilo... :: a 10.000 ili 5 nebitno je ako je sve u duhu dobre volje,kao sto ti radis....mada treba imati i zivaca za sve ovo,a pritom sve raditi iz ciste dobre volje,bez ikakve materijalne nadoknade,i jos neko da te kritikuje....neka se svi koji te kritikuju zapitaju,i stave prst na celo... :: :: ::
@obradmi Od mene je dobio zadnji odgovor. Želim mu/im sve najbolje, samo neka nastavi da se bavi mojim privatnim životom, popiće ban, kao što je i upozoren i zdravo. Mašina je uvek dobrodošla.
Ne nagradjuje se, ali je lepo videti brojku i toliko zadovoljnih ljudi na ovom forumu zahvaljujuci tebi!!! Samo tako nastavi i ignorisi ljubomorne psihice...
:: :: Ne nagradjuje se, ali je lepo videti brojku i toliko zadovoljnih ljudi na ovom forumu zahvaljujuci tebi!!! Samo tako nastavi i ignorisi ljubomorne psihice.. :: :: Pozdrav :: ::
Al nemo ljudi da ga serete,svi vi ovde(bar vecina)pisete opasno izmedju redova,a onda krecu MSN,Skype,SMs,Mail fore.... PC Oprema zesca enigma ovde,kako se covek zamaskirao svaka mu cast.
Ovaj forum bi pod hitno trebalo da se dijaloski otvori,jer sada izgledamo kao staracki dom(same zjalavstine i alapacenja).
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Nepotrebno vezivanje privatnog života sa onim sto je svrha ovde. A taj lik, zna kosu po imenima (K, F.....), ali mi na pamet ne oada da pišem o tome ovde niti me interesuje. Samo sam hteo da saznam van foruma koga toliko zanima moj privatni život i šta o kome mislim, pošto jel, to nije dozvoljeno. Ma budalaštine.
zasto bilo ko ima potrebu da se svadja sa ljudima koje ne poznaje oko stvari koje su sve, samo ne licne?!? ok, ako ja tvrdim da 4830 ima bolji price/performance ratio od 9800gt i neko krene da kenja kako je nvidia uvek superiorna, ima bolje drajvere itd... mozemo da razmenimo ARGUMENTE, provrtimo neki bench i slicno, ali da se napusavamo...???? bez veze. najgore sto mozete od mene cuti na ovom forumu je izjava tipa `ne lupaj gluposti` ili `nemas pojma` mada je i to mozda previse. ipak je vecina nas dosla ovde da nesto nauci i podeli znanje sa drugima, apsolutno smo svi u obavezi da se medjusobno postujemo. @bax: samo nastavi tako, ne daj zlim jezicima da ti ogade forum. ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
To ne može nikako, šta ja imam sa tim što neko ima probleme. Samo neka piše, ja gledam svoja posla. Može samo da mi je krivo što ne troši vreme da nekome pomogne ili kucne neki koristan komentar, umesto što se bavi mojim životom.
Svakako ću da nastavim. Mnogo ja umem da istrpim a naročito sam flegma kad vidim da nekom toliko bodem oči.
:: @bax: :: samo nastavi tako, ne daj zlim jezicima da ti ogade forum. :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: ::
Pokusacu ali mi beze i on i Sky, ja taman pokusao da stignem Sky-a kad mi opet utece xd :), a baxa nema sanse ja kada sam imao 2k on je imao 5k, ja sam nabudzio 2k dok je on nabudzio 5k zajebi :). Naravno nikoga ja ne prozivam ovde da je spamer posto ce neki to tako shvatiti.
ajde sad lepo priznaj da si ovo sad iskucao samo zbog +1 posta! ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Pokusacu ali mi beze i on i Sky, ja taman pokusao da stignem Sky-a kad mi opet utece xd :), a baxa nema sanse ja kada sam imao 2k on je imao 5k, ja sam nabudzio 2k dok je on nabudzio 5k zajebi :). Naravno nikoga ja ne prozivam ovde da je spamer posto ce neki to tako shvatiti :: :: Pozdrav :: :: :: :: A sad prebaci u drugu, stize te Gile! : :: :: :: ::
Nisam nego zbog +2 jer sam znao da ce neko da se upeca :). A nije ti cudno sto 90% tema koje ja postavim imaju vise od 10 odgovora :).
Pozdrav!
:: ajde sad lepo priznaj da si ovo sad iskucao samo zbog +1 posta :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: :: :: Pokusacu ali mi beze i on i Sky, ja taman pokusao da stignem Sky-a kad mi opet utece xd :), a baxa nema sanse ja kada sam imao 2k on je imao 5k, ja sam nabudzio 2k dok je on nabudzio 5k zajebi :). Naravno nikoga ja ne prozivam ovde da je spamer posto ce neki to tako shvatiti :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: A sad prebaci u drugu, stize te Gile! : :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.