:: ma bre if it vorks dont fiks it ali impruv it . :: :: @gil :: evo svrnuo malo da prelistam teme iz par rubrika pa sam video i avatare... i eto mene = :: :: pozdrav i tebi! .)
A znate sta bi jos bilo pozeljno, da kada necemo nekog da citiramo, nego na primer ocu samo da odgovrim giletu, znaci njemu se obracam, da ga ne bi citirao, nego da se napravi hyperlink ili kako se to vec zove pa kliknem samo na njegovo ime, nick, da ne bi kucao sad dzabe, nadam se da ste me razumeli, tako isto ima na mobilnom svetu, tj. na njihovom forumu
:: A znate sta bi jos bilo pozeljno, da kada necemo nekog da citiramo, nego na primer ocu samo da odgovrim giletu, znaci njemu se obracam, da ga ne bi citirao, nego da se napravi hyperlink ili kako se to vec zove pa kliknem samo na njegovo ime, nick, da ne bi kucao sad dzabe, nadam se da ste me razumeli, tako isto ima na mobilnom svetu, tj. na njihovom forum :: :: ::
:: A znate sta bi jos bilo pozeljno, da kada necemo nekog da citiramo, nego na primer ocu samo da odgovrim giletu, znaci njemu se obracam, da ga ne bi citirao, nego da se napravi hyperlink ili kako se to vec zove pa kliknem samo na njegovo ime, nick, da ne bi kucao sad dzabe, nadam se da ste me razumeli, tako isto ima na mobilnom svetu, tj. na njihovom forum :: :: ::
Da i ja se slazem,samo sto bi klikom na neciji nik trebalo da se vidi javni profil,a dugme odgovori u polju da se odnosi na odgovor(bez citata),a da se dole doda jos jedno dugme recimo`napisi`ili sl. koje ce zameniti sadasnju funkciju `odgovori`.
Da moze i tako, i da se ubaci mogucnost privatne poruke, a ne samo mail-a, jer neki ljudi retko kad proveravaju mail, a ovako cim se uloguju dobiju obavestenje o pristigloj poruci
:: Da i ja se slazem,samo sto bi klikom na neciji nik trebalo da se vidi javni profil,a dugme odgovori u polju da se odnosi na odgovor(bez citata),a da se dole doda jos jedno dugme recimo`napisi`ili sl. koje ce zameniti sadasnju funkciju `odgovori` :: :: Spetljak se:) :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: ::
:: ... nego na primer ocu samo da odgovrim giletu, znaci njemu se obracam, da ga ne bi citirao, nego da se napravi hyperlink ili kako se to vec zove pa kliknem samo na njegovo ime ..
Link za Citat i link za odgovor bez citata već postoje. Jedino nema privatnih poruka, ali to već mogu nekako da sredim.
Neko je tražio mogućnost za zahvalnice. Ajd` da pokušam to prvo da odradim, za to valjda ne treba puno vremena. Imate li neki primer na nekom forumu koji Vam se sviđa?
Inače, što se tiče avatara, možda samo da ih malo povećamo, na 64x64, recimo, ili 60x60. Animacije ne dolaze u obzir ni u kom slučaju ( zbog tehnike koja se koristi pri uploadu, ništa drugo ).
64 x 64, ako nije problem. Ogromna većina već gotovih ikona i avatara je te rezolucije, bilo bi dosta downscale pixelizacije sa 60 x 60.
:: :: ... nego na primer ocu samo da odgovrim giletu, znaci njemu se obracam, da ga ne bi citirao, nego da se napravi hyperlink ili kako se to vec zove pa kliknem samo na njegovo ime .. :: :: Link za Citat i link za odgovor bez citata već postoje. Jedino nema privatnih poruka, ali to već mogu nekako da sredim :: :: Neko je tražio mogućnost za zahvalnice. Ajd` da pokušam to prvo da odradim, za to valjda ne treba puno vremena. Imate li neki primer na nekom forumu koji Vam se sviđa :: :: Inače, što se tiče avatara, možda samo da ih malo povećamo, na 64x64, recimo, ili 60x60. Animacije ne dolaze u obzir ni u kom slučaju ( zbog tehnike koja se koristi pri uploadu, ništa drugo ) :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Željko Arnautović :: PC Berza d.o.o ::
Moglo bi umesto zahvalince po user-ima da se uvede nesto tipa `thumb up/down` za konkretan post. Te bi ljudi u temi mogli da vide koliko se ljudi slaze tj. podrzava neki odgovor i vice versa. Avatari, vece bolje :)
Na primer `Svet kompjutera`. Ne treba tu nista spektakularno, samo da je funkcionalno.
pozz
one way or another
:: Neko je tražio mogućnost za zahvalnice. Ajd` da pokušam to prvo da odradim, za to valjda ne treba puno vremena. Imate li neki primer na nekom forumu koji Vam se sviđa ::
User: So you know serbian language? Cleverbot: No, I know nothing. User: Onda jedi govna Cleverbot: Nemoj da ti dodjem tamo! User: Ko te je naucio srpski? Cleverbot: Milos Obilic
Tako rade vec poslednjih godinu dana otkako sam ja na forumu...Sve obecavaju...Govore kao kad budu imali prve slobodne termine...Ako stvarno nisu imali koji termin da odrade te neke osnovne promene onda stvarno ne znam sta da kazem...davaju sve na kasicicu...Zbog ovakvog ponasanja su i otisli najbolji ljudi sa ovog foruma...
Independence is a state of mind
:: Sta je sa obecanjima o poboljsanju foruma :: :: Mogu da shvatim da ne znate ili nemate vremena da se posvetite forumu,ali da trujete narod lazima,to je neprihvatljivo :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.