Lepo,lepo,napredujemo...Dobro je sto je tema premestena na glavnoj strani,jer ce je sada videti vise forumasa,i valjda ce staviti svoje fotke.Ajde momci,nemojte da se stidite.
Da, slazem se, a sto Misa spomenu FB, tamo svi ovi nasi smekeri koji se stide da postave slike imaju vjerovatno po 100 raznih slika...
Hvala Bogu pa ga ja ne koristim...
I da, da ne zaboravim, svaka cast Ishmerishu sto je postavio temu, i Misi sto je prebacio u drugu sekciju da bi tema bila bolje vidljiva...
Jos samo da ovi stidljivi postave slike...
SONY VAIO VGN-FW285J
:: Lepo,lepo,napredujemo...Dobro je sto je tema premestena na glavnoj strani,jer ce je sada videti vise forumasa,i valjda ce staviti svoje fotke.Ajde momci,nemojte da se stidite. :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Кo ceka taj doceka,tema raste,polako se otkrivaju `sumnjivi identiteti`
``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`
:: Da, slazem se, a sto Misa spomenu FB, tamo svi ovi nasi smekeri koji se stide da postave slike imaju vjerovatno po 100 raznih slika.. :: :: Hvala Bogu pa ga ja ne koristim... :: :: :: I da, da ne zaboravim, svaka cast Ishmerishu sto je postavio temu, i Misi sto je prebacio u drugu sekciju da bi tema bila bolje vidljiva.. :: :: :: Jos samo da ovi stidljivi postave slike... :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: :: :: Lepo,lepo,napredujemo...Dobro je sto je tema premestena na glavnoj strani,jer ce je sada videti vise forumasa,i valjda ce staviti svoje fotke.Ajde momci,nemojte da se stidite. :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
:: Ako smem da pitam:Koliko razvija? Sala mala,nego jesi li stvarno pilot :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: Evo mene http://img43.imageshack.us/i/dscn2510p.jpg :: :: :: :: :: ::
Hahahah,ne zeli da bude anominan,stvarno su bili najjaci:)
@Kovle: Ma sigurno.Iskoristio je priliku za shoot dok je pilot isao da piki,jbg trema pred poletanje:))
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: http://www.youtube.com/watch?v=nYdqVyUhH7Q :: :: Pogledati od 2 min 14sec ! :: :: :: :: Izvinjenje za OT :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: :: :: Ako smem da pitam:Koliko razvija? Sala mala,nego jesi li stvarno pilot :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: ::
samo napred,ne stidite se da pokazete ko ste...tema se bas lepo pocela razvijati,moram priznati da je ovo jedna od najjacih tema do sad...Mada bi moglo biti vise slika s` obzirom na broj pregleda teme...Ovi dugogodisnji clanovi Berze su mi nesto zatajili...
Nemojmo da se zavaravamo,ali vecina nas ocekuje screenshoot nase Xendze:)))Hahaa screenshoot
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: samo napred,ne stidite se da pokazete ko ste...tema se bas lepo pocela razvijati,moram priznati da je ovo jedna od najjacih tema do sad...Mada bi moglo biti vise slika s` obzirom na broj pregleda teme...Ovi dugogodisnji clanovi Berze su mi nesto zatajili.. :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: ::
pa i ja sam matori clan,ali nisam babojebac,sto se vidi iz slike koju sam prilozio,tako da nema tu stida i srama,kad je rasha kao najstariji clan(ima 65 godina) stavio sliku,onda nema tu o cemu da pricamo...stavljajte te slike bre
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.