Juče sam baš očistio i podmazao lanac na mom Capriolo Chameleon bajsu. Za vikend ga izuvam :-)
:: :: :: Sta vam je ljudi??? Manite se corava posla i prozivki, i tako tih stvari. Vidi kako lepo vreme napolju... ovih dana. Jel imate vi bicikle mozda? Ako nemate trk po jedan primerak, a ako imate podmazujte lanac pa da se vozimo malo i uzivamo u lepom vremenu... te raspravke ostavite za zimu kad ne bude imalo sta pametnije da se radi: :: :: P.S. U zdravom telu, zdrav duh: :: :: :: DušanNastić :: Beograd :: :: ::
Imas i biciklijadu u nedelju pa ako si voljan.... mozes i do tamo... a mozemo ako hoces i do avale neki dan... ako si za:) mogu i ostali ako hoce:)
DušanNastić Beograd,
:: :: Juče sam baš očistio i podmazao lanac na mom Capriolo Chameleon bajsu. Za vikend ga izuvam :- :: :: :: :: :: :: :: Sta vam je ljudi??? Manite se corava posla i prozivki, i tako tih stvari. Vidi kako lepo vreme napolju... ovih dana. Jel imate vi bicikle mozda? Ako nemate trk po jedan primerak, a ako imate podmazujte lanac pa da se vozimo malo i uzivamo u lepom vremenu... te raspravke ostavite za zimu kad ne bude imalo sta pametnije da se radi: :: :: :: :: P.S. U zdravom telu, zdrav duh: :: :: :: :: :: :: DušanNastić :: :: Beograd :: :: :: :: :: ::
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
E, svaka ti cast... :) Vidi se da volis bajs... Ajd onda ko sve voli da vrti pedale pa da se organizujemo i zajedno malko negde odemo rekreativno. Meni muka vise od ove elektronike... skroz...:)
E, svaka ti cast... :) Vidi se da volis bajs... Ajd onda ko sve voli da vrti pedale pa da se organizujemo i zajedno malko negde odemo rekreativno. Meni muka vise od ove elektronike... skroz...:)
kad god zovi te...ja vozim već uveliko ali nikako da pređem 40km po danu (radnom).
Juče samo tries km:( nema se vremena...
mail sa berze radi i raspoložen sam... support normality
:: E, svaka ti cast... :) Vidi se da volis bajs... Ajd onda ko sve voli da vrti pedale pa da se organizujemo i zajedno malko negde odemo rekreativno. Meni muka vise od ove elektronike... skroz...: :: :: :: DušanNastić :: Beograd :: :: :: :: Vozim kada god stignem (faks i obaveze), evo jedna slicica sa voznje: :: :: http://www.imagesforme.com/show.php/1101985_CUBEAMSLTD00.jpg :: :: :: :: a ovakav je kada je cist :: :: http://www.imagesforme.com/show.php/1101987_CUBEAMSLTD02.jp :: :: http://www.imagesforme.com/show.php/1101986_CUBEAMSLTD01.jp :: :: :: :: :: :: Okrecite pedale.. :: :: :: :: https://www.tinyurl.com/ye5z6b :: :: :: :: ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha :: :: Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat! :: :: :: ::
Problem je u tome sto ja nisam iz Srbije, a rado bih se vozikao sa vama tamo...
Pajsgudgud, dobar si ti ako imas vremena svaki dan da vozis, ja trenutno vozim samo kada nemam faksa, a to je vecinom vikendom a ponekad sastavim cetvrtak, petak i vikend...
Zavisi od dana i raspolozenja, vozim(o) od nekih 30-tak do 60-tak km dnevno (ali kao sto rekoh, samo kada nemam obaveza), odvojim 2-3 sata ili vise samo za bajk, skupi se ekipa i odosmo u brda...
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
:: E, svaka ti cast... :) Vidi se da volis bajs... Ajd onda ko sve voli da vrti pedale pa da se organizujemo i zajedno malko negde odemo rekreativno. Meni muka vise od ove elektronike... skroz...: :: :: :: DušanNastić :: Beograd :: ::
Mogu jer sam apsolvent čekam da diplomiram i raduckam 4h dnevno honorarno čisto da ne visim roditeljima na grbači:).
Evo sad razmišljam da li da zapalim do sela (kod Bajine Bašte) oko 160km...malo mi frka preko Debelog Brda...
Btw šta si uradio sa waiom...prodao? support normality
:: Problem je u tome sto ja nisam iz Srbije, a rado bih se vozikao sa vama tamo.. :: :: Pajsgudgud, dobar si ti ako imas vremena svaki dan da vozis, ja trenutno vozim samo kada nemam faksa, a to je vecinom vikendom a ponekad sastavim cetvrtak, petak i vikend.. :: :: Zavisi od dana i raspolozenja, vozim(o) od nekih 30-tak do 60-tak km dnevno (ali kao sto rekoh, samo kada nemam obaveza), odvojim 2-3 sata ili vise samo za bajk, skupi se ekipa i odosmo u brda... :: :: :: https://www.tinyurl.com/ye5z6b :: :: ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha :: Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat! :: :: :: E, svaka ti cast... :) Vidi se da volis bajs... Ajd onda ko sve voli da vrti pedale pa da se organizujemo i zajedno malko negde odemo rekreativno. Meni muka vise od ove elektronike... skroz...: :: :: :: :: :: :: DušanNastić :: :: Beograd :: :: :: ::
@Ishmerish Polako brate izdrzaces..Ajde kad dodjes pa da pravimo neki picvajz.. @NMY Koliko kosta takav bicikl ? Drugar je dobio od Audi-a bajs,skup je ko djavo kad bi ga kupio,par hiljada eura,on ga dobio na poklon! @pajsgudgud prolazis pored mene a neces da se javis a?
Koliko ti je vremena trebalo da se naviknes na njih? Prvi put kad sam seo na njegov bajk(nakon sto ih je instalirao),nateao me je da obujem i one cipele/patike koje idu uz njih i za malo da se sku*cam na sred ulice...Ono je mnogo nezgodno!
:: prolazis pored mene a neces da se javis a :: :: Kolko sam ja kontao ti si iz NS ili tako nešto...osim ako nemaš neku gajbu nizbrdo od Beograda.. :: support normalit :: ::
:: prolazis pored mene a neces da se javis a :: :: Kolko sam ja kontao ti si iz NS ili tako nešto...osim ako nemaš neku gajbu nizbrdo od Beograda.. :: support normalit :: ::
Ma naravno SELJAK, cim kaze da u njegovom kraju ovaj vikend DZIPIJADA..... mora da je od Sapca ili okoline.... U mom gradu ovaj vikend moto sustet ,jedan od najjacih u drzavi pa ko voli.....
:: MA JOK, NAS COVEK, SELJAK.. :: :: :: Bayerische Motoren Werk :: :: :: prolazis pored mene a neces da se javis a :: :: :: :: Kolko sam ja kontao ti si iz NS ili tako nešto...osim ako nemaš neku gajbu nizbrdo od Beograda.. :: :: support normalit :: :: :: ::
@Sky Nemoj da mi se zameras jer... sto bi rekao Voodoo Popeye :`Jer ljakse kud udari tu trava ne nice! Ucio sam karate od moga cice! Ja nisam od juce, flert gredice vucem, ce te savatam sa savate boks ce te tucem! Ja sam teglio tegle i jak sam ko bizon, Zato smanji ton, nije ti fazon!`
Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour
BLAGO TEBI, TI ZIVIS U GRADU... U MOM SELU 3 KUCE IMAJU ZAPREZNA KOLA, NEKOLIK TRAKTORA I JEDAN MOTOR... DOBRO, AUTOMOBILA IMA...
Bayerische Motoren Werke
:: Ma naravno SELJAK, cim kaze da u njegovom kraju ovaj vikend DZIPIJADA..... mora da je od Sapca ili okoline.... U mom gradu ovaj vikend moto sustet ,jedan od najjacih u drzavi pa ko voli..... :: :: https://www.mcsrem.co :: :: :: :: MA JOK, NAS COVEK, SELJAK.. :: :: :: :: :: :: Bayerische Motoren Werk :: :: :: :: :: prolazis pored mene a neces da se javis a :: :: :: :: :: :: Kolko sam ja kontao ti si iz NS ili tako nešto...osim ako nemaš neku gajbu nizbrdo od Beograda.. :: :: :: support normalit :: :: :: :: :: ::
sta ja da kazem kad odem u selo (mokra gora) zadnja kuca na vrh planine prosle sedmice cale ubio vepra u vrtu...
@ttate covece ako sam ja covek sa sela nemoj ti biti seljo, :) prvo sabac nije selo a drugo dzipijada se ne odrzava samo na selima :O nisi bas upucen a?
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
@VMARC Seljak,veseljak..Nego kad ces ti ovamo?Sta kazes automobila ima ahahahahaha @ttate Kod mene ima sve komplet i dzipijade i moto skupovi,i biciklisticke trke su se odvijale kroz grad..Inace nisam iz okoline vec iz grada u centru ali dzipijada se odigrava u blizini grada tj van na Gucevu kod Banje Koviljace.. @H-Nitro Ima dosta dobrih terena i za brzince i za hard.Steta sto neces moci da dodjes.. A ona Vitara sto si rekao da nije nesto se koristi za brzinac i malo blazi hard a slika na kojoj je dzip upao,tj zaglavio se ne izgleda tako opasno sa slike ali veruj mi da je dzip propao u rupu od skoro metar dubine.. @ MyDoom M gde da ti se zameram..Znas kako se kaze..Prijatelje uza sebe a neprijatelje jos blize.Hehehe..Salim se ja..Nisi ti meni neprijatelj.Ok se ti lik..Treba stvarno da se skupi ekipa sa berze pa da raspalimo neki rostilj i nek se neko zezanje napravi.. Pavijane necemo voditi :p
E u chemu imaju prednost ovakve pedale, ja volim da tuniram svoju biciklu(mada sada nemam kinte) i vido sam ove pedale da ima da se prodaju ali nzm u chemu je prednost sa takvim pedalama?? Jel ima neke razlike od obichnih klasichnih??
A sto da ne dovuces ribe sa sela?Pa da li ti znas da se ribe sa sela loze na grad?Znaci dovuci jedno 40-ak da ih iznabadamo kao cevape Sto se tice rostilja ja sam uvek za ! nego nema Piska da se ubaci u konsultacije oko skupa PC Berze?
Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.