brate ubih se da postavim strelicu, i onda skontam da ona sluzi u text editoru, i oznacava komandu, ne moze da se vidi kao slobodan karakter... zamalo da napravim geg, hocu reci, shtos, sine
:: :: Loša ti je ta strelica. Ponovo :: :: :: moja slik :: :: /______ :: :: \
ti si neki opasan pecaros:) znas isasam i ja jedno na pecaje sa drugarom na DTD,pa sam hteo da mu poplasim ribu,i tako odvalim ja jedan poveci busen zemlje,i bacim ga sa nasipa,ali sam umesto vode spicio drugara u glavu..i tad sam pobego....toliko o mojo pecaroskoj strasti
Ne radim više `Sav taj džez`. Uleteo sam u klinč sa vršiocem dužnosti GLODUR-a, pa sam otišao u penziju (punu - 40 godina staža). Sujeta je mnogo gadna bolest. Sad povremeno nešto napišem za novine, a stalno prevodim za jedan TV kanal.
I dalje sam u vezi sa organizatorima Jazz festivala i koncerata, ali se programi uvek prave prema količini raspoloživih para. John Zorn je uvek na spisku, a verovatno će doći kad bude na turneji negde u Evrpopi.
Evo i svežije slike, od pre neki dan. Doduše, rađena je za vozačku dozvolu, ali nema veze.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Rasho pa ti uredjujes sav taj dzez na 202... ludilo. Ajde lobiraj tamo da dodje John Zorn u Bg, u bilo kom obliku... jbg kad john coltrane nije zi :: :: ::
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
nadam se da ste zadovoljni, i ako niste, fuck off salim se, volim ja vas
btw, ja sam skoro svrseni inzenjer telekomunikacija (ostao diplomski), radim trenutno wireless net u mediaworks i imam 25 dina, sto ce reci da sam rodjen `84.
Uzajamno poverenje i poštovanje mora da raste, koliko god bile razlike među ljudima, jednostavno prirodna progresija zdravih ljudi. Preko nekih stvari se prelazi, neke reševaju, a neke tinjaju.....tako i treba da bude, to se i dešava i stvar je jasna....BRE!
Drago mi je da se tema razvija u pozitivnom smeru.Na forumu kad god vidim neku temu sa 100+ odgovora,uvek znam unapred da se odvijala svadja.Ova tema je izuzetak.Nek tako i ostane.
Ma, to sam ja nabacio kao razlog za premeštanje teme kako bi ista bila vidljiva na početnoj stranici. Nije bilo zahteva za fotke u profilu a, mislim i da nema potreba za pravim slikama s obzirom da je i ovaj način sasvim dobar kako bi se bolje upoznali, ali može da se napravi mogućnost pa ko želi neka postavi.
Ko je prvi postavio sliku, taj mora da bude naj smele (ne racunajuci tvoju sliku)
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: i bum!! :: Ovo je vec za svaku pohvalu :: Medjutim posto sam uvek trcao pred rudu,moracu to i sada da uradim:Ja nesto nevideh zensko do sada :: :: Dame:Feel free to join us,ne ujedamo :: :: :: PS:Zemo(bunjevac)na onom linku nema nista,tako da jos cekam sliku :: :: AND ipak je moj no1 zema(doca80)najveci shmele :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=c1EbLreYo1M :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Evo i moje ruzne njuske koja je vidljiva od onog momenta kada je na forumu omogucen slobodan izbor avatara.Vidim jedino je user koji se naziva Josilenko jos to odradio-moja pohvala!
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.