Ovo je najbolja i pre svega najpotrebnija tema koja je ikada otvorena na ovom forumu, onaj ko ne postavi sliku i dodao bih nesto ne prokomentarise o sebi a pritom je redovni posetilaca i oseca se delom ove zajednice taj po meni ima neki problem sa samim sobom. Narocito oni malo ekscentricniji likovi sa ovog forma koji se na ovaj ili onaj nacin isticu u odnosu na ostale.
Postravicu i ja svoju da ne bude da nesto filozofiram ali ja se ne osecam toliko clanom ove zajednice, ja sam iz neke druge price ali mi se dopada otvorenost ovog forum na kome mogu da se vide pre svega sve ljudske VRLINE i mane kroz odnos calnova jedni prem drugima. Jos samo da ispliva malo kvaliteta u disksijama kroz teme i tolerantnosti i ovo je po meni savrsen forum koji najbolje oslikava drustvo u kome zivimo, bez fola da je drugacije nego sto jeste
:: Evo i moje malenkosti... Inace, ne volim da se slikam, ali eto, predju me s vremena na vreme... :: :: Omiljeno prevozno sredstvo, upravo ga pripremam za remon :: :: [IMG]http://i50.tinypic.com/fbmfwl.jpg[/IMG :: :: Neko bese pomenuo neki Tour... ::
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Ovo je najbolja i pre svega najpotrebnija tema koja je ikada otvorena na ovom forumu, onaj ko ne postavi sliku i dodao bih nesto ne prokomentarise o sebi a pritom je redovni posetilaca i oseca se delom ove zajednice taj po meni ima neki problem sa samim sobom. Narocito oni malo ekscentricniji likovi sa ovog forma koji se na ovaj ili onaj nacin isticu u odnosu na ostale :: :: Postravicu i ja svoju da ne bude da nesto filozofiram ali ja se ne osecam toliko clanom ove zajednice, ja sam iz neke druge price ali mi se dopada otvorenost ovog forum na kome mogu da se vide pre svega sve ljudske VRLINE i mane kroz odnos calnova jedni prem drugima. Jos samo da ispliva malo kvaliteta u disksijama kroz teme i tolerantnosti i ovo je po meni savrsen forum koji najbolje oslikava drustvo u kome zivimo, bez fola da je drugacije nego sto jeste :: :: ::
Pozdrav Zmaju! I pozdrav za inicijatora/autora ove teme Ishmerisha.
@Gosn Rasha: Raso odusevili ste me...Svaka cast na svemu sto ste postigli i nadam se da cete biti jos uspesniji u svom poslu i da cete jos dugo biti na forumuu...Sad se osecam malo glupo sto Vam nisam persirao kad smo se culi,ali po glasu NIKAD ne bih naslutio da ste 44. godiste...Hvala jos jednom za uslugu koju ste mi ucinili...Off:od kad se pominje moderator na forumu Vase ime mi je bilo prvo na listi kandidata,nadam se da ce admini razmisliti o tome...I da,necu Vam vise persirati...
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.