I dalje kopiraju azijatske fore (kabanica, duga kosa preko lica, cudan hod, pa cak i stepenice lice na one iz Ju-On), ali ovaj put mislim da nisu iskopirali radnju... Naravno, ovo ce verovatno biti klasican americki horor (verovatno sa gomilom `prepadanja`) sto ne mora da bude lose (neki od mojih omiljenih horor filmova su americki) ali mislim da retko ko moze da skine jezu koju osetis kad u nekim od azijskih filmova provalis kako negde u pozadini, pomalo van fokusa, necije oci vire iz ventilacionog otvora (ili sudopere) :) Ameri bi to verovatno stavili u prvi plan, zumirali i dodali muzicki tus cisto da budu sigurni da niko nije propustio :)
Taj cudan hod nije japanski izum...bar sam ga ja prvi put pideo u Exorcist iz 1973
A N G E L
:: I dalje kopiraju azijatske fore (kabanica, duga kosa preko lica, cudan hod, pa cak i stepenice lice na one iz Ju-On), ali ovaj put mislim da nisu iskopirali radnju... Naravno, ovo ce verovatno biti klasican americki horor (verovatno sa gomilom `prepadanja`) sto ne mora da bude lose (neki od mojih omiljenih horor filmova su americki) ali mislim da retko ko moze da skine jezu koju osetis kad u nekim od azijskih filmova provalis kako negde u pozadini, pomalo van fokusa, necije oci vire iz ventilacionog otvora (ili sudopere) :) Ameri bi to verovatno stavili u prvi plan, zumirali i dodali muzicki tus cisto da budu sigurni da niko nije propustio :)
Ma ja nisam trailer ni odgledao Meni je zanimljiv ovaj `intro` pre trailera, a sto se tice filma(upravo gledam trailer), pa ne znam, mislim da ce biti samo `jedan od mnogih...`.
Videcemo
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
Pojavio se divx, na demonoidu. Ali samo kamera snimak. Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
:: :: Ko prvi vidi divx link, neka ga baci ovde : :: :: Valjalo bi pogledati... :: :: A SAD, ODOH DA SPAVAM, A SUTRA NA ODMORRRRR...... :: ZLATIBORE, ETO M :: ::
Koja horocina,imao sam srece d sam procitao ostale komentare i na vreem sam smanjio zvuk i smanjio ekran,ja inace volim te horore sa otkidanjem ruku nogu ali ovo je strasno!!! preporucicu ga svima kod mene u kraju da ih malo iscimam
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647752. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.