Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Megaupload ili Megashares???
STRANA 1 OD 1
phoboskv Megaupload ili Megashares??? 05.03.2009. 01:00 T15929

status: user
broj poruka: 940
Uplatio bih premium account na godinu dana. Koristio sam rapidshare do sada, a sada mi ne pada na pamet da im dajem pare za 2.5gb dnevno, pa me interesuje kojih fajlova ima vise, megaupload-ovih ili megashgare-ovih po raznim forumima. Konkretno me zanima za filmove i igre.

Tell the Spartans, stranger passing by,
that here obedient to their laws we lie
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Saske ... 05.03.2009. 03:39 #100818

broj poruka: 1117
pa pazi, sto se tice Megaupload-a, oni su pravili neke promene i sada apsolutno nemas nikakvo ogranicenje downloada, ne moras da radis onaj reconect i menjanje ip adrese da bi skidao sledeci fajl, ne moras da cekas neko vreme...i sto je najbolje, brzine downloada su stvarno odlicne...ja sam skidao na faksu koji ima opticki link i prakticno nema ogranicenje brzine i nisam video da download pada ispod 300-400kB/s, a ne retko ide i preko 1-1.5MB/s tako da za nase uslove stvarno nema potrebe da uplacujes premium account za megaupload...a i prilicno je zastupljen po raznim sajtovima i forumima...

Overclocking is the way of life!!!

Slavuj ... 05.03.2009. 09:44 #100828

broj poruka: 2236
Meni, sa Lelekomovih 1Mbit Megaupload nije pao ispod 60kB/s, u vreme kada Rapidshare skida 12kB/s. To je negde od 14:30-22:30. Pre i posle ide do kraja.
Nastavljanja ima. Naravno, skidam za džabe.

Megashare ima limit, mislim od 5GB po fajlu i 250MB dnevno po IP adresi, za FREE naloge.
Ima i nastavljanja, skinuo sam pre neki dan Burnout Paradise od 3GB, počeo oko 15:00 i konstatno je DL bio na 106kB/s, što je maximum.

Koliko sam video, Megaupload-a ima neuporedivo više od Megashare-a.

Izgleda da se Rapidshare raspada, pa su ovi videli sad priliku da se malo ušlihtaju ljudima, ne bi li domogli koji dolar do svojih džepova.

Glavni štab.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheGame Re: 05.03.2009. 14:12 #100859

broj poruka: 719

Kakav crni Megashares,Megaupload je bolji 5 puta...Skidam dosta stvari sa njega...Jos bih ti preporucio i Netload jer je i on odlican....

Independence is a state of mind

CubaseSX usenet 05.03.2009. 15:38 #100869

broj poruka: 146
uplati usenet (news servere) i bezi sto dalje od raznih megarapidultragigashareova i njihovih uslova za premium naloge...toga na news-u nema, a jeftinije je od svih.

plus, imas ssl, ful d/l...

overi https://www.news.astraweb.com
MaliBaneBG Re: usenet 05.03.2009. 20:02 #100904

broj poruka: 487
Sta je to tacno? Nisam skroz skapirao?:)

==========
BLEJA:)))

:: uplati usenet (news servere) i bezi sto dalje od raznih megarapidultragigashareova i njihovih uslova za premium naloge...toga na news-u nema, a jeftinije je od svih
::
:: plus, imas ssl, ful d/l..
::
:: overi https://www.news.astraweb.com
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647752.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs