Ne znam da li jos neko ucestvuje na takmicenju za logo/avatar na ovom sajtu ali ukoliko vam se dopada dizajn koji sam uradio mogli bi da date glas i malo pogurate =) ZmajBGD je nick. Dizajn je na drugoj strani. http://www.iptorrents.com/forums.php?action=viewtopic&topicid=27109&page=2#328775 Mislim da je dovoljno samo da napisete `Vote for ZmajBGD` ako vas mrzi da piskarate jos nesto. Glasanje traje do 27. ovog meseca. Hvala.
Ja sam tamo MaliBaneBG! Slobodno bacajte repove i dodajte medj frendove. Ja cu bacim Zmajq i Game-u, njih imam medju frendovima:). A Zmajko ako odaberu imas 100% moj glas:)!!!
========== BLEJA:)))
:: Pade mi na pamet ali zasto ne bi jedni drugima izgruvali rep points :: Pitam se koliko nas ima koji skidamo sa tog sajta :: :: @ markopvic :: procitaj ovu temu i narocito prvu stranu ako vec nis :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=15962&forid=20&katid= :: ::
sintetik@sbb.rs Mislim, dakle u opasnosti sam. Myspace&facebook free user!!!
:: Care daj mail i saljem ti pozivnicu.. :: ========= :: BLEJA:)) :: :: :: :: nek me neko pozov :: :: :: :: Mislim, dakle u opasnosti sam. Myspace&facebook free user!! :: :: :: ::
Ima ali se ne vidi email kao email... A on mora da ti prosledi tamo pozivnicu preko njihovog sajta, sto ce reci mora da ukuca tvoju email adresu =P Ja nemam vise pozivnica inace bih prosledio. Valjda ce neko =)
Inace, ne znam sta donose oni rep points ali kapiram da nas ovde ima bar 20ak pa bi mogli da medjusobno podelimo zahvalnice i dignemo rep ako uopste ima koristi od toga.
Pozdrav!
:: Heh imaš na polju e-mail: :: :: sintetik@sbb.r :: Mislim, dakle u opasnosti sam. Myspace&facebook free user!! :: :: :: Care daj mail i saljem ti pozivnicu.. :: :: ========= :: :: BLEJA:)) :: :: :: :: :: :: :: nek me neko pozov :: :: :: :: :: :: Mislim, dakle u opasnosti sam. Myspace&facebook free user!! :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647752. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.