Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Potraga
STRANA 1 OD 1
doca80 Potraga 24.05.2009. 13:29 T17584

status: user
broj poruka: 3053
Ja ne bi bio ja kad stalno ne bi nesto trazio,kopao,resavao... Trazim film,ne znam nista o njemu,ni ime,ni glumce,ni godinu kad je nastao... Znam samo jednu scenu iz filma koja je ostala upamcena zauvek. Film sam gledao na TV-u pre desetak godina... Radi se o nekom liku koji je totalno nezasluzeno i na prevaru dobio posao u nekoj gigantskoj Americkoj kompaniji,predstavljuci se kao vrhunski strucnjak za posao,izuzetan poznavalac Japanskog jezika.... Odusevi sefove svojim ponasanjem,sarmira koleginice, a posao...Hehe,nema pojma sa poslom... Tada mu dodju Japanski klijenti koji ne znaju Engleski i trebaju da sklope posao sa njim,posto on jedini u firmi `zna` japanski... Oni ga pitaju na Japanskom nesto a on se pravi da odgovara na Japanskom(a u stvari on ih je psovao na Japanskom i to zestoko,ne znajuci da su to sto izgovara,zestoke psovke)!!! Japanac zestoko uvredjen,odlazi dernjajuci se na sav glas,i odlazeci pokazuje srednji prst,a sef ga pita sta je Japanac rekao,i zasto je pokazao srednji prst a ovaj odgovara-Japanac je rekao VI STE FIRMA BROJ JEDAN NA SVETU!!! Hehe,oprostite na ovako debilnom nacinu da vam objasnim koji je film u pitanju,ali vazno mi je da ga nadjem,i ne znam ni jedan drugi nacin kako bih to uradio nego da pitam ovde.... Nadam se da ce se neko barem setiti...

KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 24.05.2009. 13:54 #116568

broj poruka: 12057

Probaj search po `Plot` kategoriji na imdb.com. Na Engleskom naravno kucaj, Japanski jezik, prevarant, japanski klijenti.....neke upečatljive karaktere / događaje iz filma.
Budi uporan.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

dorabi1 kako sad... 24.05.2009. 17:33 #116622

broj poruka: 939

da gledam film kad zsi ga prepricao!

Kad nadjes naslov obavesti i nas,deluje kao dobra komedija.

doca80 Nista 24.05.2009. 20:09 #116660

broj poruka: 3053
Bax,dobar predlog za PLOT,toga se nisam setio,trazio sam ali nista od naslova filma...
Dorabi1,komedija odvaljuje kol`ko je dobra,definitivno je MUST WATCH!!! Ako je nadjem,obavesticu vas o nazivu filma,a za dalje...znate sami...

KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!

blackwolf - - - - - 24.05.2009. 22:48 #116736

broj poruka: 1512
Znaš li nekog glumca iz tog filma da je glumio u nekom drugom filmu kojem znaš ime pa ga nađi preko toga.
Black Wolf

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647752.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs