ma super je taj update, ali napravi ti problem kada sledeci put treba da se update-uje, izbaci gresku, i potrebna je reinstalacija, jer niko ziv to ne moze vise da popravi, tako da nije bas adekvatno resenje...ipak AV treba stalno da se update-uje..
Za NOD ili ESS ne treba nikakav lekic samo user i pass... Znaci u bilo koji pretrazivac ukucas NOD32 (razmak) user (razmak) pass, enter i to je to... dobices par linkova koji sadrze user i pass... cak ne moras ni taj sajt da posetis dovoljno je da ukucas ono sto ti izadje u pretrazivacu...
Radilo je na starom racunaru, radi novom, radi na poslu...
Kad broj dodje na crnu listu za uptade opet na google pa `NOD32 user pass` i to je to...
Vrlo sam osetljiv na krak za OS i krak za AV, ko stavlja krakove na ta dva je za mene totalni kreten, covece pa svakome treba pouzdan OS i vise nego pouzdan AV a ne da mi te dve FUNDAMENTALNE stavke na racunaru budu `izlecene` i da rade sta im volja.
NOD Enabler 3.x nije lek, niti u bilo kakvom vidi menja sam AV, on je samo pomoćnik koji umesto tebe proveri (kad ti to hoćeš, standalone aplikacija) da li je name i pass tvoj još uvek validan i umesto tebe za par sekundi nađe nove. Naravno, samo NOD će se pobuniti kad bude pokušao da se update-uje, a tvoj pass je blacklistovan, startuješ enabler, on pronađe online novi info, ubaci ga u NOD-a i sam se ugasi. Otvoriš NOD32 i tresneš update, do sledćeg kukanja. Vrlo prosto.
Rešenje mi se dopada jer je sve na tebi. Kad hoćeš ga pokreneš i nema jurenja šifri, sve sam traži i upisuje za tebe.
ja koristim nod32 v2.7 i redovan update svaki dan i pored njega koristim malwarebytes anty malware i nikakvih problema nemam i ostajem pri ovoj verziji...
Nisi u pravu Ovo mi je drugi offline update i sve lepo radi
:: ma super je taj update, ali napravi ti problem kada sledeci put treba da se update-uje, izbaci gresku, i potrebna je reinstalacija, jer niko ziv to ne moze vise da popravi, tako da nije bas adekvatno resenje...ipak AV treba stalno da se update-uje. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647744. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.