Vratice se on opet vrlo brzo.Ovo je samo da ohladi malo glavu i da ipak isprati ove nase velikane na modnom putu sto nas bejahu ostavise.Doduse neki su se opet vratili Rekoh ja,za sve je kriv MACHINE
Yeste. Iz istog razloga je i Mašinista zapalinski, a ja s vremena na vreme bacim pogled na već učestalo bezvezne teme i prepucavanja i otkucam slovo dva, u ovako sličnim situacijama
Shit happens
:: zvuci poznato,A? :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: Čoveku je prso film od budalaština na forumu i digo je ruke od istog :: :: :: :: Shit happens :: :: :: ::
Nije da ne treba shvatiti ovaj i bilo koji forum ozbiljno(provodi se tu dosta dragocenog vremena),ali ipak moze,a i ima pravo svako da postuje.Koliko znam ne postoji neki odredjeni kriterijum ko ce da bude clan.uvek ce biti nesuglasica,prepucavanja...Stvar licne volje da li ce neko da odgovori,ili nece,ili boraviti na forumu,ili ne.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Yeste. Iz istog razloga je i Mašinista zapalinski, a ja s vremena na vreme bacim pogled na već učestalo bezvezne teme i prepucavanja i otkucam slovo dva, u ovako sličnim situacijam :: :: Shit happens :: :: :: zvuci poznato,A? :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: Čoveku je prso film od budalaština na forumu i digo je ruke od istog :: :: :: :: :: :: Shit happens :: :: :: :: :: ::
Ja ne razumem pojedince sa foruma. Pa ja sam vidjao i gore svadje, raspravke i mentole nego ovde... I to na stranim forumima. Toga ima svuda, jednostavno, procitas i nasmejes se, ako hoces odgovori, ako ne, iskuliraj.
_______________________________ Demon to some. Angel to others.
:: Nije da ne treba shvatiti ovaj i bilo koji forum ozbiljno(provodi se tu dosta dragocenog vremena),ali ipak moze,a i ima pravo svako da postuje.Koliko znam ne postoji neki odredjeni kriterijum ko ce da bude clan.uvek ce biti nesuglasica,prepucavanja...Stvar licne volje da li ce neko da odgovori,ili nece,ili boraviti na forumu,ili ne :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: Yeste. Iz istog razloga je i Mašinista zapalinski, a ja s vremena na vreme bacim pogled na već učestalo bezvezne teme i prepucavanja i otkucam slovo dva, u ovako sličnim situacijam :: :: :: :: Shit happens :: :: :: :: :: zvuci poznato,A? :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: :: :: Čoveku je prso film od budalaština na forumu i digo je ruke od istog :: :: :: :: :: :: :: :: Shit happens :: :: :: :: :: :: :: ::
Ovde nikome nije duznost i obaveza da se pojavljuje. Ko hoce moze, ko nece ne mora. Medjutim mislim da je Bax onemogucen da postuje, i to je razlog(navodnog) odlaska, sad uzroci mogu da budu razliciti. Dosta je on ovde upleten da moze tek tako da odustane( ne verujem da lako odustaje od necega). Ipak je covek intelektualac. Mislim da ce se pojaviti, pre ili kasnije. Pozdrav
:: Nije da ne treba shvatiti ovaj i bilo koji forum ozbiljno(provodi se tu dosta dragocenog vremena),ali ipak moze,a i ima pravo svako da postuje.Koliko znam ne postoji neki odredjeni kriterijum ko ce da bude clan.uvek ce biti nesuglasica,prepucavanja...Stvar licne volje da li ce neko da odgovori,ili nece,ili boraviti na forumu,ili ne :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: Yeste. Iz istog razloga je i Mašinista zapalinski, a ja s vremena na vreme bacim pogled na već učestalo bezvezne teme i prepucavanja i otkucam slovo dva, u ovako sličnim situacijam :: :: :: :: Shit happens :: :: :: :: :: zvuci poznato,A? :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: :: :: Čoveku je prso film od budalaština na forumu i digo je ruke od istog :: :: :: :: :: :: :: :: Shit happens :: :: :: :: :: :: :: ::
Iskreno ne vidim poentu zaljenja i drame za bilo kime na ovom forumu, a po najvise oprostajne poruke istih. Ovo je forum i svako je svojom voljom dosao, i isto tako svojom voljom i odlazi...
Ja dolazim na ovaj forum iz zabave i zanimacije, a iz kog razloga drugi dolaze kad se ovako vezuju za clanove iskreno ne znam...
Pokazuju nivo ovog foruma.O cemu vi raspravljate da mi je samo znati?Koga bre briga sto je neko otisao,dosao?Sta je bre forum nego jedno virtuelno mesto koje nema nikakvog znacaja u jednom realnom zivotu!Nek je on nama ziv i zdrav a to dal ce da dodje ili zasto je otisao je njegova licna stvar!
Da li ste se zapitali zasto se nije oglasio ni jedan od admina?Zato sto je ljudima ovo smesno a vi se ponasate kao neka deca.Izjavljujete neko zaljenje kao da se ne znam sta desilo. Apsolvirali smo da nije prioritet da se forum menja niti je pc berza ikad bila forum tog tipa kao sto je benchmark ali smo zato dobili neke privilegije koje tamo ni u snu nebi mogli.Zato neki pojednicni koriste to pa izigravaju kauboje na forumu pa i tad su admini tolerantni ili ih jednostavno nije briga.Kako god.
Ako je vec takva situacija svakom kome se nesvidja jednostavno nek to tolerise na svoj nacin ili nek ode,na njemu je.Ja sam isto hladio glavu zbog istih stvari i nekih usera od kojih mi je licno muka pa sta sad.Eto me opet i nista me apsolutno ne zanima.Ko hoce da procita i nauci ono sto imam da kazem nek obrati paznju, ko nece ne mora.Tako i ja.Teme koje me ne zanimaju i ne citam niti vise reagujem na kojekakve gluposti koje ovde traju vec duze vremena.Nek misli ko sta hoce.
Sky jel si primio na mail ono sto sam ti poslao??? RESISTANCE IS FUTILE
:: Pokazuju nivo ovog foruma.O cemu vi raspravljate da mi je samo znati?Koga bre briga sto je neko otisao,dosao?Sta je bre forum nego jedno virtuelno mesto koje nema nikakvog znacaja u jednom realnom zivotu!Nek je on nama ziv i zdrav a to dal ce da dodje ili zasto je otisao je njegova licna stvar :: :: Da li ste se zapitali zasto se nije oglasio ni jedan od admina?Zato sto je ljudima ovo smesno a vi se ponasate kao neka deca.Izjavljujete neko zaljenje kao da se ne znam sta desilo :: Apsolvirali smo da nije prioritet da se forum menja niti je pc berza ikad bila forum tog tipa kao sto je benchmark ali smo zato dobili neke privilegije koje tamo ni u snu nebi mogli.Zato neki pojednicni koriste to pa izigravaju kauboje na forumu pa i tad su admini tolerantni ili ih jednostavno nije briga.Kako god :: :: Ako je vec takva situacija svakom kome se nesvidja jednostavno nek to tolerise na svoj nacin ili nek ode,na njemu je.Ja sam isto hladio glavu zbog istih stvari i nekih usera od kojih mi je licno muka pa sta sad.Eto me opet i nista me apsolutno ne zanima.Ko hoce da procita i nauci ono sto imam da kazem nek obrati paznju, ko nece ne mora.Tako i ja.Teme koje me ne zanimaju i ne citam niti vise reagujem na kojekakve gluposti koje ovde traju vec duze vremena.Nek misli ko sta hoce :: :: Trgnite se malo,zastranili ste :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Nisam tj nisam ni video.Sad cu.Ajde i tebi to da zavrsim konacno.
Green Green Grass Of Home
:: Sky jel si primio na mail ono sto sam ti poslao?? :: RESISTANCE IS FUTILE :: :: :: Pokazuju nivo ovog foruma.O cemu vi raspravljate da mi je samo znati?Koga bre briga sto je neko otisao,dosao?Sta je bre forum nego jedno virtuelno mesto koje nema nikakvog znacaja u jednom realnom zivotu!Nek je on nama ziv i zdrav a to dal ce da dodje ili zasto je otisao je njegova licna stvar :: :: :: :: Da li ste se zapitali zasto se nije oglasio ni jedan od admina?Zato sto je ljudima ovo smesno a vi se ponasate kao neka deca.Izjavljujete neko zaljenje kao da se ne znam sta desilo :: :: Apsolvirali smo da nije prioritet da se forum menja niti je pc berza ikad bila forum tog tipa kao sto je benchmark ali smo zato dobili neke privilegije koje tamo ni u snu nebi mogli.Zato neki pojednicni koriste to pa izigravaju kauboje na forumu pa i tad su admini tolerantni ili ih jednostavno nije briga.Kako god :: :: :: :: Ako je vec takva situacija svakom kome se nesvidja jednostavno nek to tolerise na svoj nacin ili nek ode,na njemu je.Ja sam isto hladio glavu zbog istih stvari i nekih usera od kojih mi je licno muka pa sta sad.Eto me opet i nista me apsolutno ne zanima.Ko hoce da procita i nauci ono sto imam da kazem nek obrati paznju, ko nece ne mora.Tako i ja.Teme koje me ne zanimaju i ne citam niti vise reagujem na kojekakve gluposti koje ovde traju vec duze vremena.Nek misli ko sta hoce :: :: :: :: Trgnite se malo,zastranili ste :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
Obzirom na `otkrice` da su pojedini clanovi foruma zapravo clanice,
11.10.2009. 19:47
status: user broj poruka: 11017
moglo bi biti da se ozenio. One druge dve stvari, tesko! U Srbilendu gotovo da vise i nema preduzeca, o vojsci da i ne govorimo (juce sam procitao u nekim novinama da je `uspesno odrzana vojna vezba pod nazivom Odlucan odgovor`, negde tamo blizu Nezavisne Pokrajine, skoro da se iskidam od smeha, al` rekoh sebi: nemoj, ipak je to nekako vise zalosno...).
:: Pa to dok smo mladi i harem nam je malo al dok ostarimo e onda je i jedna dosta :: Ali do tada držimo se mi harema :: Supermen je MRTAV, Šišimš rules.. :: ::
Cenim gospodina Baneta, nebi trebalo ovako da ga tretirate, sta vam znaci sve ovo,zezate ga ili nesto drugo,on je covek u znak protesta otisao bas zbog previse `opustencije` I ZASTARELOG FORUMA , recimo pita covek koji kuler da koristi a da bude tisi, a vi nakraju pricate kako se slon popeo na drvo da pobere zute patlidzane, za skorasnji miting kako bi gadjao politicare u srednje oko, sta zvuci blesavo, oh pa ovo je u skladu sa forumom ovaj post o slonu je ok, a cek poceli ste za baxa uuu... zaboravi malo, mislim stvarno....................... JAVNI POZIV ADMINISTRATORIMA, NA PRIMER - SOBA HARDVERA SAMO O HARDVERU OZBILJO I TAKO SVAKA SOBA, pet kvalitetnih moderatora ima ovde da bude onako kako treba !!!!!!!!!!!
Ovo je postalo suvise neozbiljno ugledaj te se na `svet kompjutera` , mislim da je jedan od finijih foruma, bas onako kako treba.
@Antimateriji>>>>Ozbiljnost, da. Ali ne treba ni tu preterivati...
12.10.2009. 01:22
status: user broj poruka: 11017
pa da ova postane rigidnost, krutost... Slavuj je ocigledno uputio pitanje onima koji coveka licno poznaju ili su sa njime odrzavali (i mozda jos odrzavaju) e-mail prepisku... Druga stvar: ako je neko negde otisao, moze i da se vrati. Verujem da je to moguce i u Bax-ovom slucaju.
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647744. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.