Oni su se stvarno malo pogubili. Ne zbog ovoga sto sad prodaju, nego sto su skroz pogubili kompas u poslovanju. Uz to, imaju gomilu nezadovoljnih dilera i gomilu korisnika koji bi najradije spalili njihov servis. Svetla buducnost... koju ovakve igrackice mogu samo da ulepsaju :)
Ovu temu cu da kacim na svakom IT forumu za koji znam
19.03.2010. 10:49
status: user broj poruka: 2929
Posto imaju brdo nezadovoljnih kupaca, gomilu ljudi koje su zavrnuli i reklamacije koje nisu ispostovali. Salju ovakve kretenske mailove, ovo je totalno pateticno. Treba ih ocrniti u najvecoj mogucoj meri.
Ma u poslednje vreme be nista nema od dobrih ponuda iz ovih firmi, zapucali svi prodaju lap top-e a od drugog harvera nema nista na promociji, osim onih nekih starudija koje nece kupi niko pa ni to nije bog zna kakav popust. Ma propalitet zivi od firmi i ljudi!!! :@
:: :: Ma u poslednje vreme be nista nema od dobrih ponuda iz ovih firmi, zapucali svi prodaju lap top-e a od drugog harvera nema nista na promociji, osim onih nekih starudija koje nece kupi niko pa ni to nije bog zna kakav popust. Ma propalitet zivi od firmi i ljudi!!! : :: ::
Šta da ja kažem, što vi još niste rekli. Mada, skoro sam bio u novoj prodavnici PC Centra u Sremskoj Mitrovici (promenili ljudi lokaciju), kad ono prva stvar na koju naletiš u radnji: šporet, frižider, zamrzivač... a tek pri dnu ono što je mene zanimalo (hardver). Možda ja nisam u toku, ili se ovi šporeti i frižideri, mogu da povežu preko USB-a ili blututa.
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647743. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.