:: :: Aj mi nareži, da imam :: :: :: :: :: :: **************************** :: Besposlen pop i goveda krsti... :: :: :: Imam i ja :: :: :: :: ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE :: :: :: ::
Eeee, dragi kolega moj! Kamo lepe srece! Medjutim, koliko mi je...
15.06.2010. 23:25
status: user broj poruka: 11017
poznato, postoji samo taj jedan snimak (cini mi se 200-ta izvedba) nacinjen nekim bednim mikrofonom i zalosnom kamerom... Svojevremeno, snimak je redovno pustan u Teatroteci, pre desetak godina pojavilo se DivX izdanje a pre tri-cetiri godine osvanuo je i DVD. Na zalost, izgleda da im je izvor isti - pomenuti snimak, prebacen na VHS kasetu... - - - - - - - - - - No, moguce je da se neko potrudio i zestoko `premasterovao` zvuk (a nadam se - i sliku). Bax-e, ako se o tome radi, molim i ja za primerak.
Od ovog snimka mislim da nema bolje. U stvari imam DVD shto se prodavao na trafikama ali zauzima 8 Gb, a mene mrzelo da delim na dva. Hvala za linkove, skinucu dvd rip zbog manjeg kapaciteta.
Inace, i Ubu Roi se pojavio u DVD izdanje. Primetio sam ga u Idea-samouslugama pre jedno godinu dana.
:: ako si mislio na digitalno remasterizovano - NEMA, samo snimak sa video trake :: :: :: :: ima li neko link do snimka ove pozorisne predstave ali da ima stereo zvuk i dobar snimak :: :: :: :: Hvala unapred : :: :: :: :: :: :: D E M I G O D
Re: Eeee, dragi kolega moj! Kamo lepe srece! Medjutim, koliko mi je...
16.06.2010. 00:48
status: user broj poruka: 228
:: poznato, postoji samo taj jedan snimak (cini mi se 200-ta izvedba) nacinjen nekim bednim mikrofonom i zalosnom kamerom... Svojevremeno, snimak je redovno pustan u Teatroteci, pre desetak godina pojavilo se DivX izdanje a pre tri-cetiri godine osvanuo je i DVD :: Na zalost, izgleda da im je izvor isti - pomenuti snimak, prebacen na VHS kasetu.. :: - - - - - - - - - :: No, moguce je da se neko potrudio i zestoko `premasterovao` zvuk (a nadam se - i sliku) :: Bax-e, ako se o tome radi, molim i ja za primerak :: ::
Postoji samo taj jedan snimak i on je nacinjen krisom... Zoran nije ni znao da se to snima, inace ne bi bio tako opusten... Mislim da ga je napravio neko iz Ateljea 212...
To je taj jedan snimak. Imam ja original dvd, remasterizovan snimak, ali nije nesto bolji kvalitet. ___________________________________________________________ First Blood
Ne, to nije taj jedan snimak, i to nije taj broj predstave koja je snimljena centralno i u daleko boljem kvalitetu, čiji je zvuk pre prodaje na DVD-u remasterovan koliko je to bilo moguće.
***************************** Besposlen pop i goveda krsti...
:: To je taj jedan snimak. Imam ja original dvd, remasterizovan snimak, ali nije nesto bolji kvalitet :: __________________________________________________________ :: First Blood :: :: https://www.quakelive.co :: https://www.quake-rebellion.co :: ::
Zoran co`ek nije voleo kamere i ta verzija na dvd-u je jubilarna 250. predstava koja je snimljena kako-tako. Na njoj jeste remasterizovan zvuk, ali i slika i zvuk su generalno losi. @Bax nisam ja mislio na tvoje linkove, nisam ih ni pogledao, evo tek sada gledam zanimljivo 281. atelje 212 :) ___________________________________________________________ First Blood
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647743. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.